Zaposlitveni eksperiment: Bomo z vašo pomočjo Roku našli zaposlitev?

Podjetja odpuščajo delavce, proizvodnja se seli v tujino, več ljudi ostalo na cesti, mladi odhajajo v tujino, ni delovnih mest … vsak dan poslušamo takšne in drugačne slabe novice, ki nas potrejo, podirajo sanje in vzamejo še tisti kanček volje za iskanje službe.

Na portalu Zaposlen.com, na katerem skrbimo za nasvete in motivacijo, ki so namenjeni tako delodajalcem, tistim, ki iščejo in tistim, ki službo že imajo, imamo visoke stopnje brezposelnosti dovolj, zato smo se odločili, da napišemo novo, lepšo in z optimizmom obarvano zgodbo. Odločili smo se, da  vam bomo poskusili najti službo.

Ničesar ne moremo obljubiti, pomagamo pa po svojih močeh vendarle lahko, kajne?

Danes obračamo prvi list v naši zgodbi, ki jo lahko krojite tudi vi.

Brezposelnemu, a optimistično naravnanemu Roku iz Ljubljane, ki si je upal in se prijavil na naš zaposlitveni eksperiment, pomagamo pri iskanju zaposlitve.

Portal Zaposlen.com je Roku pripravil inovativno digitalno predstavitev. Rok je tako posnel simpatični zaposlitveni video. Oglejte si pestro in zanimivo Rokovo življenjsko zgodbo in nam jo pomagajte širiti.

Pomagajte zgodbo pripeljati do konca. Delite video na družbenih omrežjih, forumih, blogih ter pomagajte delodajalcem spoznati Roka.

Ne čakajmo, da nam padejo stvari z neba. Podprimo se in stopimo skupaj, saj smo le tako lahko močnejši. Najdimo si službe!

Če nimaš službe, imaš pa vrečo optimizma in poguma, se prijavi in mogoče boš ti naslednji z novo video predstavitvijo in marketinško podporo, ki ti lahko prinese večjo prepoznavnost in s tem zaposlitev.

Spremljate nas in našo zgodbo, kmalu obrnemo nov list!