Zaposleni v skupini Eurospin so del dinamičnega in organiziranega okolja, v katerem je vsak dan drugačen od prejšnjega in v katerem vsak dan skrbimo za zadovoljstvo zaposlenih, strank in za našo prihodnost.

Vsak dan skrbimo za zadovoljstvo svojih strank in svojih zaposlenih. Zavedamo se, da spoštovanje zaposlenih, spodbujanje novih zamisli in inovativnega duha vpliva na dobrobit podjetja.

Ponujamo ti varno zaposlitev, saj v večji meri zaposlujemo za nedoločen čas. Pričakuješ lahko višji nadomestili za malico (7,96 EUR na dan) in kilometrino (0,21 EUR na kilometer) ter visoko izplačilo regresa (1.700 EUR neto). Ob koncu leta in rojstnih dnevih se lahko veseliš vrednostnih bonov, ponujamo pa ti tudi možnost karierne rasti ter napredovanja na druga delovna mesta. Podpiramo tvojo samoiniciativnost in ti omogočamo veliko mero samostojnosti pri opravljanju dela. Vsi zaposleni v trgovinah delajo od ponedeljka do sobote, večinoma za polni delovni čas. Večinoma delajo v dveh izmenah, in sicer v dopoldanski in popoldanski. Zaradi narave dela lahko pride do sprememb. Izjema so mesarji – prodajalci, ki delajo samo dopoldanske izmene.

Kot rečeno; ne le, da radi delamo, temveč tudi radi živimo. Smo te prepričali?

Oglej si aktualna prosta delovna mesta na kadrovskem portalu Moje delo in spletni strani Optius ter se prijavi še danes!

Družba Eurospin je največji italijanski diskont z več kot 1.200 prodajnimi mesti v Italiji, Sloveniji in na Hrvaškem. Je ena redkih gospodarskih družb v panogi trgovinskih verig, ki se nenehno širi in si prizadeva ustvarjati vse bolj razvejano mrežo prodajnih mest na tem ozemlju. Podjetje zaposluje več kot 700 ljudi. Svojim kupcem ponuja izdelke lastnih blagovnih znamk visoke kakovosti in jih po nizkih cenah ponuja v 55 trgovinah po vsej Sloveniji.

Z zaposlitvijo v podjetju Eurospin Eko, d. o. o., pridobiš varno zaposlitev, konkurenčno plačilo, nove delovne izkušnje, možnost dela s srčnimi sodelavci, ki ti vedno priskočijo na pomoč, možnost napredovanja, karierne rasti ter izobraževanj.


Naročnik oglasa: Eurospin Eko, d. o. o.