Prosta delovna mesta, 30. 3. 2017

Za vas smo izbrali nekaj zanimivih prostih delovnih  mest. S klikom na posamezno točko si lahko ogledate natančnejše pogoje iz razpisov. Če pa želite biti v prednosti pred ostalimi iskalci zaposlitve, se prijavite na naše e-novice TUKAJ. Naročnikom na e-novice namreč pošljemo seznam prostih delovnih mest en dan preden ga objavimo na portalu.

  1. AMZS d.d. – delo: Referent za registracije in zavarovanja 2 (ž/m)

Podjetje AMZS išče novega sodelavca za delo Referent za registracije in zavarovanja 2, v poslovni enoti v Šempetru pri Novi Gorici. Delovno mesto bo zajemalo naslednje delovne naloge: izvajanje upravnih postopkov (registracija motornih in priklopnih vozil), skrb za sklenitev avtomobilskih zavarovanj, kontrola listin pri izvajanju upravnih postopkov, blagajniško poslovanje, fakturiranje zavarovanj, registracij in servisov, urejanje listin in arhiva, zaključevanje blagajne (tudi plačilne kartice), oddajanje iztržkov, opravljanje ostalih opravil na področju zavarovanj in registracij, prodajanje in včlanjevanje strank v AMZS, usklajevanje strokovnega dela v organizacijski enoti, skrb za izvajanje administrativnih in splošnih opravil, poročanje o opravljenem delu, skrb za urejenost delovnega mesta, strokovno usposabljanje in skrb za obnavljanje znanja, mentorstvo in prenos znanja, vzdrževanje in optimizacija delovnih postopkov, priprava predlogov izboljšav pri delu, pripravljenost za sodelovanje v začasnih delovnih skupinah, aktivna udeležba ter sodelovanje pri racionalizacijah, katerih namen je nižanje cen storitev, priprava strokovnih vsebin iz svojega področja dela, itd. Pri AMZS iščejo tudi nekaj drugih sodelavcev, npr. Referent za registracije in zavarovanja 2 v Kopru, Mehanik v Celju, Kontrolor tehničnih pregledov 2 v Ljubljani, Mehanik 1 v Ljubljani in Referent za registracije in zavarovanja 2, prav tako v Ljubljani.

  1. Banka Slovenije – delo: Analitik – upravitelj premoženja ali samostojni analitik – samostojni upravitelj premoženja (ž/m)

Banka Slovenije išče novega sodelavca za delo v oddelku Bančne operacije, odsek Tržne operacije. Delovne naloge za to delovno mesto bodo: skrb za spremljanje finančnih trgov, priprava analiz in poročil s področja finančnih trgov, priprava analiz in poročil za denarno politiko, priprava poročil o uporabljanju instrumentov denarne politike (visoka stopnja avtomatizacije), skrb za izvajanje operacij denarne politike Evrosistema, sodelovanje pri aktivnostih banke, aplikativna podpora instrumentom denarne politike, itd.

  1. Lunta Inženiring d.o.o. – delo: Elektromonter (ž/m), Vodilni elektromonter (ž/m) in Pomožni elektromonter elektro naprav (ž/m)

Podjetje Lunta Inženiring za delo v tujini (v državah EU) išče nove sodelavce. Delovno mesto Elektromonter bo zajemalo naslednje delovne naloge: opravljanje elektromontažnih del v industrijskih in klasičnih inštalacijah (polaganje kablov, polaganje kabelskih teras, fino-montaža, vezanje omaric,…) in opravljanje elektromontažnih del v avtomobilski industriji (transportna tehnika, regalna skladišča in robotika). Delovno mesto Vodilni elektromonter bo zajemalo naslednje delovne naloge: skrb za vodenje elektromontažnih del v avtomobilski industriji, vodenje elektromontažnih del v klasičnih elektroinštalacijah (novi objekti), itd. Delo se prične takoj. Delovno mesto Pomožni monter elektro naprav pa zajema naslednje delovne naloge: izvajanje elektromontažnih del v industrijskih in klasičnih inštalacijah ter v avtomobilski industriji (pomoč pri montaži in demontaži, polaganju kablov, rokovanje z električnimi aparati, polaganje kabelskih teras, itd.). Za to delovno mesto je možna sprotna priučitev dela.

  1. Litostroj Power d.o.o. – delo: Prodajni manager – asistent (ž/m)

Podjetje Litostroj Power išče novega sodelavca za delovno mesto Prodajni manager – asistent. Delovno mesto bo zajemalo naslednje delovne naloge: sodelovanje pri pripravljanju in kompletiranju pogodb in ponudb, sodelovanje pri pripravljanju operativnih planov (za prodajo), spremljanje in realizacija poslov, skrb za raziskovanje tržišča, priprava analiz in poročil, itd.

  1. Mercator d.d. – delo: Voznik tovornega vozila (ž/m)

Mercator išče novega sodelavca za delovno mesto Voznik tovornega vozila v C&C Slovenčeva. Delovno mesto bo zajemalo naslednje delovne naloge: razvažanje blaga po delovnih nalogih, priprava transportnega vozila za razvoz, nakladanje in razkladanje blaga, vodenje predpisanih evidenc, zavarovanje blaga pred kvarom in poškodbami, preprečevanje odtujevanja blaga in skrb za prijazno ter strokovno opravljeno storitev.

  1. Hidria Rotomatika d.o.o. – delo: Vodja projektov in strokovni sodelavec za prodajo (ž/m)

Podjetje Hidria Rotomatika išče novega sodelavca za opravljanje dela v PE Hidria Alutec, v Spodnji Idriji. Delovno mesto bo zajemalo naslednje delovne naloge: skrb za opravljanje marketinških in prodajnih aktivnosti, pridobivanje novih kupcev in trgov, skrb za komuniciranje s kupci, skrb za pripravo prodajnih planov, pripravljanje in sklepanje pogodb, priprava ponudb in skrb za reševanje reklamacij, priprava strokovnih vsebin in navodil iz delovnega področja, spremljanje novosti iz delovnega področja, sodelovanje v projektnih skupinah in postopkih izterjave, sodelovanje pri pripravi poslovnega načrta, priprava in skrb za uvajanje novih postopkov pri delu, skrb za svetovanje strankam, izdelovanje analiz in vodenje evidenc.

  1. Ema d.o.o. – delo: Raziskovalec – razvijalec RF sklopov in naprav (Senior RF Designer) (ž/m)

Podjejte Ema iz Celja išče novega sodelavca za delo Raziskovalec – razvijalec RF sklopov in naprav. Delovno mesto bo zajemalo naslednje delovne naloge: sodelovanje pri sprejemanju odločitev za razvijanje novih RF sklopov (zlasti iz področja M2M aplikacij), izdelovanje »zahtevnika« za nove projekte, priprava planov za testiranje, priprava meritev na RF sklopih, izdelovanje potrebnih RF arhitektur, obvladanje Microstrip struktur, opravljanje meritev v celotnem frekvenčnem spektru, vodenje certificiranja, izdelava uporabniške dokumentacije, poznavanje priporočil in standardov, sodelovanje na raziskovalno – razvojnih projektih, itd.