Prosta delovna mesta, 22. 05. 2017

Ta teden prosta delovna mesta razpisujejo naslednja podjetja – do več informacij s klikom na povezave!

  1. Telekom Slovenije d.d. – delo: Produktni vodja za nove storitve (ž/m)

Telekom Slovenijo išče novo sodelavko ali sodelavca za delovno mesto Produktni vodja za nove storitve. Delovno mesto bo zajemalo naslednje storitve: spremljanje novosti na trgu, analiziranje trga in zahtev uporabnikov, skrb za analizo in prenašanje trendov v razvijajoče se produkte, pripravljanje poslovnega načrta za posamezne sklope produktov, skrb za cenovno pozicioniranje, skrb za to, da so produkti profitabilni, priprava prodajnega plana, načrt komunikacijske podpore ter sodelovanje pri izvajanju le te, nudenje podpore prodajnim ekipam v vseh projektnih in prodajnih fazah, skrb za pripravo navodil za potrebe prodaje, pripravljanje in izvajanje predstavitev produktov, usklajevanje produktnega razvoja, itd. Delo bo potekalo v Ljubljani.

  1. Atlantic Grupa d.d. – delo: Digitalni marketing specialist (ž/m)

Podjetje Atlantic Grupa za delo v Ljubljani išče novo sodelavko ali sodelavca za delovno mesto Digitalni marketing specialist. Podjetje išče kandidate za delo v strateškem poslovnem področju Delikatesni namazi (znamke Argeta, Šef in Montana). Delovno mesto bo zajemalo naslednje delovne naloge: sodelovanje pri pripravljanju in izvajanju digitalne strategije za omenjene blagovne znamke, skrb za celostno upravljanje družbenih omrežij za znamko Argeta (v sodelovanju še z zunanjimi agencijami), svetovanje vodjem trgov pri oblikovanju strategije za digitalne dele kampanj, vsebinski nadzor nad delom podizvajalcev (področje digitalnih komunikacij), sodelovanje pri procesih in izvajanje procesov digitalne transformacije marketinga za omenjene blagovne znamke in za podjetje.

  1. M&M Intercom – delo: Prodajni inženir (ž/m)

Podjetje M&M Intercom razpisuje prosto delovno mesto Prodajni inženir. Delovne naloge za razpisano prosto delovno mesto bodo: skrb za pridobivanje novih strank, priprava kompletnih ponudb, finančna realizacija pogodb, samostojno izvajanje delovnih nalog, sodelovanje pri razvijanju in uvajanju novih produktov na trg, ostala dela v komerciali po dogovoru.

  1. Microcop d.o.o. – delo: Tester/Dokumentarist (ž/m)

Podjetje Microcop išče novo sodelavko ali sodelavca, ki bo skrbel za zaključna testiranja in dokumentiranja aplikacij, z namenom zagotavljanja podpore brezpapirnemu poslovanju. Glavne delovne naloge za razpisano prosto delovno mesto so: preizkušanje funkcionalnosti in uporabnosti aplikacij, izdelava uporabniških ter tehničnih specifikacij, itd.

  1. Mol Slovenija d.o.o. – delo: Računovodski referent (ž/m)

Podjetje Mol Slovenija za delo v Murski Soboti išče novo sodelavko ali sodelavca za delovno mesto Računovodski referent. Delovne naloge za to delovno mesto bodo: izvajanje načrtovanih in standardnih nalog (skladno s finančnimi, računovodskimi ter davčnimi pravili), nudenje učinkovite podpore izvajanju računovodskih postopkov družbe (z namenom zagotoviti ustrezne, pravilne ter pravočasne izvedbe postopkov), pripravljanje računovodske dokumentacije, izvajanje računovodskih postopkov, skrb za arhiviranje tekoče korespondence in dokumentacije, knjiženje poslovnih dogodkov skladno z IFRS, davčno zakonodajo in računovodskimi standardi, sodelovanje pri letni inventuri, izdelovanje računovodskih poročil za razna obdobja, itd.

  1. Solvera Lynx d.d. – delo: Samostojni Java programer / JEE arhitekt (ž/m)

Podjetje Solvera Lynx išče novo sodelavko ali sodelavca za delo samostojnega Java programerja ali JEE arhitekta. Od prijavljenih kandidatov pričakujejo sposobnost ustvarjanja kvalitetne Java kode z uporabo Scrum-a. Ostale delovne naloge za to delovno mesto bodo: opravljanje dela na razvijanju zbirke GemLogic programskih izdelkov (poznavanje Java, HTML, CSS, JS, Hibernate, JSF, JBoss, itd.), skrb za zagotavljanje podatkov o specifikaciji in ocene uporabniških zgodb, z namenom opredelitve najboljše stroškovne rešitve, komuniciranje in opredeljevanje izboljšav za povečano zmogljivost, kakovost in razširljivost programske opreme, skrb za dostavljane preizkušenega software-a vsake 3 tedne (po metodologiji Scrim, na Sprintu). Delo bo potekalo v Ljubljani.

  1. Iskratel d.o.o. – delo: Delavec v proizvodnji (ž/m), Razvojni inženir – področje dostop (ž/m) in Regionalni vodja prodaje – partnerska prodaja (ž/m)

Podjetje Iskratel razpisuje tri prosta delovna mesta. Za delovno mesto Delavec v proizvodnji so delavne naloge naslednje: delo na napravi za lakiranje izdelkov, preučevanje, izpolnjevanje in spremljanje dokumentacije, vizualno pregledovanje lakiranih elektronskih sklopov, skrb za to, da je delovno okolje urejeno, izvajanje del in nalog po dogovoru z vodjo proizvodnje. Za delovno mesto Razvojni inženir – področje dostop (Acces) so delovne naloge naslednje: razvijanje širokopasovnih dostopovnih modulov (naročniških enot), razvijanje ethernet stikal, itd. Delovne naloge za delovno mesto Regionalni vodja prodaje  – partnerska prodaja pa so: prodajanje in razvijanje prodajnih rešitev, vzpostavljanje novih kontaktov s potencialnimi strankami, skrb za obstoječe partnerje, načrtovanje in izvajanje prodajnih aktivnosti, redni obiski pri ključnih kupcih, nadziranje implementacije prodajnih aktivnosti na terenu, skrb za pripravo poročil o uspešnosti prodajnih aktivnosti, skrb za dolgoročne dobre odnose s kupci ter partnerji, pridobivanje novih poslovnih partnerjev (B2B), skrb za doseganje prodaje preko prodajnega kanala partnerjev, skrb za uspešno zaključevanje raznih projektov, odgovornost in skrb za rast prometa, opravljanje vse pripadajoče administracije, skrb za pripravo ponudb, organizacija poslovnih srečanj s perspektivnimi strankami, službene poti, izvajanje raziskav za opredelitev novih trgov in za potrebe kupcev, itd.