Prosta delovna mesta, 30. 11. 2016

prosta delovna mesta

Za vas smo izbrali nekaj zanimivih prostih delovnih  mest. S klikom na posamezno točko si lahko ogledate natančnejše pogoje iz razpisov. Če pa želite biti v prednosti pred ostalimi iskalci zaposlitve, se prijavite na naše e-novice TUKAJ. Naročnikom na e-novice namreč pošljemo seznam prostih delovnih mest en dan preden ga objavimo na portalu.

  1. Petrol d.d. – delo: Sodelavec na področju obračuna davkov (ž/m)

Petrol išče novega sodelavca, ki bo skrbel za obračun davkov in dajatev. Delo bo potekalo v Ljubljani in bo obsegalo: pripravo in izdelavo obračuna davkov in dajatev (DDV, okoljske dajatve, takse, trošarine), spremljanje zakonodaje na delovnem področju, vodenje davčnih evidenc, poročanje FURS-u, itd.

  1. Banka Slovenije – delo: Vodja odseka v oddelku Sistemski nadzor in regulativa (ž/m)

Banka Slovenije išče več novih sodelavcev, med drugim tudi novega sodelavca za delo znotraj oddelka Sistemski nadzor in regulativa. Delo bo zajemalo organizacijo, koordiniranje in vodenje oddelka, razvijanje in skrb za vzdrževanje sistema nadzorniškega poročanja, uvajanje in razvijanje nove informacijske podpore, skrb nad informacijsko podporo, izgradnja podatkovnih modelov, pripravo vsebinskih in IT navodil za podatkovne baze, spremljanje bančne regulative, sodelovanje pri pripravljanju predpisov, revizije in poročanja, sodelovanje v mednarodnih odborih, itd. Na Banki Slovenije iščejo tudi Svetovalca Regulatorja v oddelku za Sistemski nadzor in regulativo ter Analitika v oddelku ARC.

  1. Lek d.d. – delo: Kadrovski manager (ž/m)

Podjetje Lek za delo v Prevaljah išče novega sodelavca za delovno mesto Kadrovski manager. Delo bo zajemalo upravljanje s kadrovskimi procesi izbiranja in zaposlovanja novih kadrov, izvedbo strokovne podpore pri managementu (pri upravljanju z delovno učinkovitostjo oz. uspešnostjo) ter razvojem talentov, skrb za izobraževanje in razvijanje kadrov, sodelovanje pri uveljavljanju novih sprememb, sodelovanje pri implementaciji in oblikovanju kadrovskih ciljev, strategij, procesov, uvajanje kadrovskih orodij in sistemov, skrb za načrtovanje in uvajanje aktivnosti za dolgoročni razvoj organizacije, itd. Pri Leku imajo trenutno odprtih tudi nekaj drugih razpisov za prosta delovna mesta.

  1. NLB d.d.- delo: Bančni komercialist (ž/m)

Banka NLB išče novega sodelavca za delo s strankami, za njihovo podružnico Primorska, Goriška in Notranjska. Delo bo potekalo v Logatcu in bo obsegalo: promocijo in aktivno trženje vseh bančnih storitev, usmerjanje strank in pridobivanje komitentov, opravljanje trezorskih, blagajniških poslov in poslov plačilnega prometa, skrb za reševanje enostavnih reklamacij, operativno skrbništvo komitentov, pripravljenost na prenašanje znanj in mentorstvo ter sodelovanje v delovnih skupinah.

  1. Fit varovanje d.d. – delo: Varnostnik (ž/m)

Podjetje Fit varovanje zaposli novega sodelavca – varnostnika, za delo na recepciji v poslovnih stavbah oziroma v državnih inštitucijah. Kandidati morajo imeti opravljeno nacionalno poklicno kvalifikacijo varnostnik, minimalno osnovnošolsko izobrazbo, bit morajo državljani Republike Slovenije in nekaznovani. Pripravljeni morajo biti na gibljiv urnik dela.

  1. Lidl Slovenija – delo: Referent v oddelku zagotavljanja kakovosti (ž/m)

Pri Lidlu iščejo novega sodelavca za delo na oddelku zagotavljanja kakovosti. Delo bo zajemalo delo na raznih področjih s ciljem zagotavljanja kakovosti, organizacija in planiranje laboratorijske analize, pošiljanje vzorcev, poročanje o rezultatih analiz, pripravo organoleptičnih ocenjevanj, spremljanje zakonodaje na delovnem področju, skrb za reševanje reklamacij kupcev, ki se tičejo kakovosti izdelkov in varnosti, korespondenca z upravnimi organi in komuniciranje s strankami ali dobavitelji, skrb za pripravo dokumentacije na strokovnem področju, itd.

  1. Sportina Bled d.o.o. – delo: Grafični oblikovalec (ž/m)

Podjetje Sportina išče novega sodelavca za področje grafičnega oblikovanja. Delo bo zajemalo dizajn (idejni, kreativni in operativni) za vse tiskane materiale in splet, pomoč pri razvijanju in planiranju marketinških kampanj, sodelovanje pri iskanju kreativnih rešitev, pomoč pri ustvarjanju izložb v maloprodajnih trgovinah (idejne skice, priprava koncepta, izris simulacij, skrb za realizacijo, itd.), skrb za pripravo projekta celotne trgovine, skrb za vizualno identiteto trgovin, podpora »visual merchendising«-u in pomoč pri pripravi »opening package«-a v novih trgovinah. Delo bo potekalo v Lescah.

  1. Akrapovič d.d. – delo: Varilec – Sestavljavec (ž/m)

V uspešnem podjetju Akrapovič zaposlijo novega sodelavca, ki ima znanje TIG varjenja ali se je tega pripravljen priučiti. Kandidatom ponujajo priučitev TIG varjenja, kar bo potekalo v sklopu delovnega procesa, in sicer na lokaciji podjetja Akrapovič v Črnomlju. Delo bo predvidoma potekalo v treh izmenah.