Prosta delovna mesta, 24. 11. 2016

prosta delovna mesta
  1. Spar Slovenija – delo: Koordinator za lastne in ekskluzivne blagovne znamke (ž/m)

Podjetje Spar Slovenija išče novega sodelavca za delo v upravi družbe v Ljubljani. Delo bo obsegalo: koordiniranje razvoja novih linij izdelkov, koordiniranje razvoja embalaže, nudenje pomoči pri marketinških aktivnosti in načrtovanje promocij za trgovinsko znamko in druge ekskluzivne blagovne znamke.

  1. Adriatic Slovenica d.d. – Zastopniški kandidat (ž/m) in Zavarovani zastopnik (ž/m)

Adriatic Slovenica ponuja več delovnih mest za zastopniške kandidate in zavarovalne zastopnike, in sicer za področje Ljubljane in okolice, področje Škofje Loke, področje Ribnice, področje Kopra, Izole in Pirana, za področje Novega mesta in Posavja, področje Pomurja in Nove Gorice. Od kandidatov pričakujejo pripravljenost za konstruktivno delo v timu sodelavcev, komunikativnost in pripravljenost na učenje. Od kandidatov za delovno mesto zavarovalni zastopnik pa pričakujejo tudi dovoljenje AZN.

  1. Atlantic Grupa, Atlantic trade d.o.o. – delo: Analitik za mednarodne trge (ž/m)

Mednarodno podjetje Atlantic Grupa išče novega sodelavca za delovno mesto Analitik za mednarodne trge. Delovno mesto bo zajemalo zagotavljanje nemotenega procesa blagovnih tokov, komunikacijo z distributerji, pošiljanje naročil, urejanje administracije (glede uvoza trgovinskega blaga), skrb za reševanje reklamacij in za plačilo blaga, pripravo analiz iz področja prodaje, izvajanje aktivnosti za ažurno posredovanje informacij kupcem, pripravo poročil in sodelovanje pri pripravi mesečnih ter letnih prodajnih planov.

  1. Krka d.d. – Tehnik vzdrževanja v Tehnični službi v Proizvodnji učinkovin (ž/m)

Podjetje zdravil Krka išče nove sodelavce za delo v tovarnah v Novem mestu in Krškem.  Delo bo zajemalo tekoče vzdrževanje strojev, inštalacij, opremo in skrb za preventivo, izvajanje nadzora vzdrževanja (v skladu z načrtom vzdrževalnih del,predpisov in navodil), skrb za vodenje evidence o stanju opreme in strojev, sodelovanje pri montaži nove opreme, itd. Delo bo potekalo v treh izmenah.

  1. Strojna d.o.o. – delo: CNC operater/ Programer (ž/m), Mehanik/ Monter (ž/m), Prodajni inženir/ Komercialist (ž/m) in Tehnolog / Razvojni inženir (ž/m)

Podjetje Strojna iz Maribora išče več novih sodelavcev. Delovno mesto CNC operater/ Programer bo obsegalo delo na CNC obdelovalnih centrih, programiranje obdelave, programiranje (cad-cam, fanuc), kontrola posameznih faz obdelave, skrb za izvajanje pregleda stanja, itd. Delovno mesto Mehanik/ Monter – strojnik bo zajemalo montiranje in servisiranje pogonskih sklopov goriv. Delovno mesto Prodajni inženir / Komercialist bo zajemalo izvajanje prodajnih aktivnosti na področju pogonske tehnike in sodelovanje pri prodaji elementov ter zastopstev. Za delovno mesto Tehnolog / Razvojni inženir bo delo zajemalo izdelavo tehnološko-razvojne dokumentacije, sodelovanje pri razvojnih projektih, izdelavo kalkulacij, določanje tehnoloških postopkov, itd.

  1. Spirit Slovenija, javna agencija – Področni sekretar (ž/m)

Javna agencija Spirit Slovenija, ki se ukvarja z razvijanjem programov iz področja inovativnosti, podjetništva, tehnološkega razvoja, tujih investicij ter internacionalizacije poslovanja slovenskih podjetij išče novega sodelavca za delovne naloge na področju pravnih zadev. Od novega sodelavca pričakujejo samostojno in strokovno opravljene naloge za doseganje skupnih ciljev agencije.

  1. Agencija za javni nadzor nad revidiranjem – delo: Področni sekretar (ž/m)

Agencija za javni nadzor nad revidiranjem v Sektorju za nadzor išče novega sodelavca za delo Področni sekretar. Delo bo zajemalo pripravo poročil (za delovno področje Sektorja za nadzor), skrb za opravljanje pregledov kakovosti revidiranja revizijskih družb in revizorjev, skrb za vodenje postopkov ( za izrekanje ukrepov nadzora), itd.

  1. Johnson & Johnson – delo: Višji strokovni sodelavec za zagotavljanje kakovosti (ž/m)

Podjetje Johnson & Johnson išče novega sodelavca, ki bo odgovoren za distribucijo in postopke upravljane zalog, za nadzor kakovosti, za testiranje izdelkov, za sisteme vodenja kakovosti ter za skladnost poslovanja. Delo bo potekalo v Ljubljani.

  1. Merkur zavarovalnica – delo: Zavarovalni zastopnik (ž/m) in Pomožni zavarovalni zastopnik (ž/m)

Pri Merkur zavarovalnici iščejo nove sodelavce, ki so pripravljeni opravljati večinoma terensko delo. Na terenu bojo novi sodelavci pridobivali nove zavarovance in zagotavljali visok nivo poprodajnih storitev že obstoječim strankam. Delo bo potekalo s strokovno podporo mentorja in vodje.

  1. Tuš, Engrotuš d.o.o. – delo: Slaščičar (ž/m)

Podjetje Tuš v tim De la Creme Celje vabi več novih sodelavcev – slaščičarjev. Delo bo zajemalo samostojno pripravo slaščic in delo v skladu s sistemom HACCAP. Od prijavljenih kandidatov pričakujejo izkušnje na podobnih delovnih mestih. Poleg tega delovnega mesta pri Tušu ponujajo še delovno mesto Kuhar, Picopek.