Prosta delovna mesta, 21. 10. 2016

prosta delovna mesta

Za vas smo izbrali nekaj zanimivih prostih delovnih  mest. S klikom na posamezno točko si lahko ogledate natančnejše pogoje iz razpisov. Če pa želite biti v prednosti pred ostalimi iskalci zaposlitve, se prijavite na naše e-novice TUKAJ. Naročnikom na e-novice namreč pošljemo seznam prostih delovnih mest en dan preden ga objavimo na portalu.

Gostinstvo Jezeršek – delo: Natakar (ž/m), Kuhar (ž/m) in Pomočnik kuharja (ž/m)
Gostinstvo Jezeršek išče nove sodelavce za delovna mesta Natakar, Kuhar in Pomočnik kuharja. Delo se bo opravljalo na Dvoru Jezeršek na Zgornjem Brniku. Od novih sodelavcev pričakujejo izkušnje v a-la-carte strežbi/kuhinji. Razpis za delovna mesta bo odprt vse dokler ne najdejo ustreznih kandidatov.

Gorenje – delo: Vodilni strokovni sodelavec – svetovalec za marketing blagovnih znamk in produktov (ž/m)
Podjetje Gorenje išče novega sodelavca na področju korporativnega marketinga, ki bo z njimi delal na oddelku Marketing blagovnih znamk in produktov. Delo bo zajemalo profesionalno in analitično podporo na področju upravljanja blagovnih znamk, korporativnega in produktnega marketinga, razvijanje in vzpostavljanje novih orodij in procesov, pripravo gradiv in konceptualizacije za profesionalne predstavitve , sparing partnerstvo za vodstveno ekipo, itd.

Petrol d.d. – delo: Energetski menedžer (ž/m)
Podjetje Petrol d.d. išče več novih sodelavcev, med drugim tudi sodelavca za delovno mesto Energetski menedžer. Delo bo zajemalo področja učinkovita rabe in tudi proizvodnje energije v industriji, energetskih sistemih in stavbah. Delo bo potekalo na Bledu. Novi sodelavec bo odgovoren za nadziranje in izvajanje ukrepov s področja energetske učinkovitosti, vzdrževanje učinkovitega sistema pri upravljanju z energijo, izvajanje pregleda nad porabo energije, identificiranje področij, kjer je zaznati povečano energetsko učinkovitost, pregled in evaluacija energetskih aktivnosti, itd. Pri Petrolu imajo razpisanih še nekaj drugih prostih delovnih mest: Tržnik (za trženje energetskih in okoljskih projektov, Razvojni inženir – strojnik, Razvojni inženir – gradbenik, Razvojni inženir – informatik, Servisni inženir, Vodja skladiščne operative, Vodja BI centra ter Prodajalec in sodelavec za pripravo hrane in pijače. Več o razpisanih prostih mestih na njihovi spletni strani.

Kronoterm, Termo-Tehnika d.o.o. – delo: Monter – serviser ogrevalnih, hladilnih in klimatskih naprav (ž/m)
Podjetje Kronoterm zaradi povečanega obsega dela išče novega sodelavca, ki bo odgovoren za izvajanje montaž, preizkušanje delovanja in servisnih posegov, vodenje skupine na področju servisiranja in montaž toplotnih črpalk in hladilnih naprav, itd. Delo je terensko in se večinoma opravlja na področju Slovenije.

Cetis d.d. – delo: Sitotiskar (ž/m)
Podjetje Cetis išče novega sodelavca, ki bo odgovoren za samostojno delo na tiskarskih strojih (priprava, zagon stroja in izvajanje nadzora delovanja), izvedba tiska, vodenje evidenc, priprava barv, plošč, števcev, papirja, orodij, ponavljanje tiskovnih form in tiskarskih plošč, skrb za porabo tiskanega materiala, kontroliranje kvalitete natiskanih izdelkov, čiščenje in vzdrževanje strojev, skrb za urejenost in čistočo samega delovnega prostora, itd.

GoOpti – delo: Tekstopisec / Skrbnik vsebin (ž/m)
Podjetje GoOpti išče pisca besedil oziroma skrbnika vsebin, ki bo odgovoren za izvajanje nadzora nad vsebinami spletnega mesta (v več jezikih), za pripravo vsebin v skladu z marketinško strategijo, za redno pridobivanje in objavljanje zgodb potnikov, ustvarjanje kreativnih vsebin za blog in newslettre, za pisanje in optimiziranje besedil (SEO), za pripravo vsebin za oglase, postavitev uredniškega koledarja in načrta dela, za nadziranje nad vsebinami prihajajočih mobilnih aplikacij, ustvarjanje novih idej, itd.

Pixi*labs d.o.o. – delo: Izkušeni PHP razvijalec (ž/m)
V IT podjetju Pixi*labs iščejo novega sodelavca za razvijanje, spremljanje in tudi vzdrževanje poslovnih spletnih aplikacij. Delo bo zajemalo razvijanje modulov za kompleksne spletne aplikacije glede na tehnične specifikacija, realiziranje vseh faz v razvojnem procesu, določanje programskih konceptov, sodelovanje s strankami in partnerji, pisanje tehnične dokumentacije, reševanje morebitnih tehničnih problemov, ki se pojavijo tekom razvoja, vključitev v koordiniranje in načrtovanje aktivnosti razvojne ekipe, itd.

Tehrol d.o.o. – delo: Komercialist na področju trženja senčil (ž/m)
Podjetje Tehrol išče novega sodelavca na področju trženja senčil. Delo bo potekalo v pisarni in na terenu (v Sloveniji in v tujini). Delovne naloge bodo: podpora prodaji, krepitev blagovne znamke, iskanje novih priložnosti za trženje, sestavljanje marketinških vsebin, izvajanje aktivnosti, priprava predlogov, komuniciranje s partnerji in strankami, izobraževanje na področju trženja in prodaje senčil, itd.
http://www.tehrol.com/zaposlitev