Prosta delovna mesta, 13. 06. 2017

prosta delovna mesta

Ta teden prosta delovna mesta razpisujejo pri Ministrstvu za okolje in prostor, Sparu, Sportini Bled, Slovenskem državnem holdingu, Mercatorju, Petrolu, Leku in Akrapoviču. Preverite s klikom na povezave!

  1. MOP – Ministrstvo za okolje in prostor – delo: Komuniciranje z javnostmi (ž/m)

Ministrstvo za okolje in prostor išče izvajalca za komuniciranje z javnostmi, o zagotavljanju primernega bivalnega okolja za starejše. Rok za prijavo na razpis na prosto delovno mesto je 19.7.2017. Glavne delovne naloge za to delovno mesto bodo seznanjanje ciljne javnosti o možnostih za primerno bivalno okolje za starejše, priprava zasnove in oblikovanje celostne grafične podobe tega projekta, oblikovanje gradiva za tiskane medije, skrb za komuniciranje z javnostmi v lokalnih, regionalnih ter nacionalnih medijih, komuniciranje z javnostmi preko družbenih medijev, priprava medijske predstavitve projekta, skrb za izdelavo spletne strani za projekt, itd.

  1. Spar Slovenija d.o.o. Slovenija – delo: Samostojni strokovni sodelavec v kadrovski službi (ž/m)

Podjetje Spar išče novega sodelavca za delo v upravi družbe v Ljubljani. Glavne delovne naloge za razpisano prosto delovno mesto bodo priprava poročil ter analiz iz delovnega področja, skrb ta strokovno, pravočasno ter kvalitetno opravljanje dela, sodelovanje pri raznih projektih znotraj kadrovske službe, itd. Zainteresirani kandidati se na prosto delovno mesto lahko prijavijo vse do konca junija. Pri Sparu pa imajo trenutno razpisanih tudi nekaj drugih prostih delovnih mest.

  1. SDH – Slovenski državni holding d.d. – delo: Poslovni sekretar (ž/m)

Slovenski državni holding išče novo sodelavko ali sodelavca za delovno mesto poslovni sekretar. Od prijavljenih kandidatov pričakujejo minimalno 5. stopnjo izobrazbe, osnovno znanje angleščine, poznavanje programskega okolja Office in Windows, izkušnje iz področja poslovne korespondence in poslovne komunikacije ter ga odlikuje vestnost in natančnost. Čas za prijavo na razpisano delovno mesto je do 20. junija 2017.

  1. Mercator d.d. – delo: Prodajalci (ž/m)

Podjetje Mercator išče več novih sodelavk ali sodelavcev za delovno mesto Prodajalec, v Medvodah z okolico. Glavne delovne naloge za razpisano prosto delovno mesto bodo: prodaja blaga, svetovanje kupcem o artiklih in možnih načinih plačila, skrb za blagajniško poslovanje, vodenje blagajniške dokumentacije, zlaganje in sortiranje blaga, priprava blaga in prodajnega prostora, vodenje predpisane evidence, skrb za zahtevano dokumentacijo, označevanje blaga z maloprodajnimi cenami, spremljanje stanja zalog in evidence kritičnih rokov, seznanjanje nadrejenih s potekom dela, skrb za količinske in kakovostne prevzeme blaga, zagotavljanje kakovostne in prijazne storitve, itd. Na razpis se je mogoče prijaviti do konca tedna, torej do 16. junija 2017.

  1. Petrol d.d. – delo: Sodelavec za razvoj storitev mobilnosti (ž/m)

Podjetje Petrol razpisuje prosto delovno mesto Sodelavec za razvoj storitev mobilnosti. Delovno mesto bo zajemalo predvsem razvijanje novih poslovnih modelov s področja mobilnosti, odgovornost za vodenje raznih razvojnih projektov, pripravo kalkulacij ter tudi trženje storitev mobilnosti pri poslovnih strankah. Druge delovne naloge za to delovno mesto bodo še: pisanje uporabniških zahtev, oblikovanje ponudb za stranke, sodelovanje pri razvijanju na področju naprednih storitev mobilnosti, itd. Delo bo potekalo v Ljubljani, rok za prijavo pa je 19.6.2017.

  1. Lek d.d. – delo: Raziskovalec na področju Razvoja analitike farm. učinkovin (m/ž)

Podjetje Lek išče novega sodelavca za delo na področju Razvoja analitike farmacevtskih učinkovin v Mengšu. Delovne naloge za razpisano delovno mesto bodo: razvijanje zahtevnejših analitskih postopkov, skrb za validacijo analitskih postopkov, vodenje in načrtovanje eksperimentov, izvajanje študij prenosa nečistoč, sodelovanje pri mednarodnih projektih, redno spremljanje strokovne literature in poznavanje trendov iz področja analizne kemije, prenašanje novih idej in znanj v prakso, itd. Na razpisano delovno mesto se zainteresirani kandidati lahko prijavijo do 23. junija 2017.

  1. Akrapovič d.d. – delo: Varilec – sestavljalec (ž/m)

Podjetje Akrapovič išče več novih sodelavcev za delo v proizvodnji in v razvoju, na lokacijah v Ivančni Gorici in v Črnomlju. Za delo na lokaciji Črnomelj potrebujejo delavce za delo v proizvodnji, v Ivančni Gorici pa delavce za delo v oddelku prototipne delavnice (razvoj). Od prijavljenih kandidatov pričakujejo poznavanje varjenja po postopku TIG, ki se uporablja za varjenje titanovih zlitin in izdelkov iz nerjavečega jekla. Od kandidatov so pričakovane izkušnje z delom s tovrstnim postopkom varjenja. Razpis za prosta delovna mesta bo potekal, dokler pri podjetju ne bodo uspeli zapolniti vseh prostih delovnih mest.

  1. Sportina Bled d.o.o. – delo: Senior Buyer (ž/m)

Podjetje Sportina Bled za delo na Lescah išče novo sodelavko ali sodelavca za razpisano prosto delovno mesto Senior Buyer. Glavne delovne naloge za razpisano delovno mesto bodo: ažurno spremljanje ter tudi analiziranje modnih trendov, analiziranje ter spremljane konkurence ter potencialno zanimivih blagovnih znamk, priprava komercialnih predlogov, skrb za naročanje kolekcij od določenih blagovnih znamk, analiza prodaje in uspešnosti znamke, priprava marketinških in komercialnih predlogov za dosego zastavljenih ciljev, spremljanje komercialnih parametrov, načrtovanje nabave, finančno planiranje, odgovornost za redno ažuriranje stanja zalog, redno komuniciranje z maloprodajo in ekipo buyer-jev, aktivno sodelovanje v podjetju, skrb za vzpostavitev sistema za predčasno komuniciranje in izobraževanje o maloprodaji, odgovornost za periodično poročanje, nadzor nad prodajnimi mesti, itd. Časa za prijavo je do konca meseca, natančneje do 26. junija 2017.