Prosta delovna mesta, 10. 5. 2017

prosta delovna mesta

Preverite aktualna prosta delovna mesta tega tedna! Več informacij o posameznem delovnem mestu s klikom na povezavo!

  1. Cineplexx, Družba za predvajanje filmov d.o.o. – delo: Sodelavec v kinu (ž/m)

Podjetje za predvajanje filmov Cineplexx išče novega sodelavca ali sodelavko za delo na lokaciji Cineplexx Kranj. Od prijavljenih kandidatov pričakujejo veselje do dela z ljudmi, prijaznost, natančnost, vestnost, veselje do dela v prodaji in veščine pri rokovanju z računalnikom.

  1. Amba CO. – delo: Komercialni referent (ž/m)

Podjetje Amba CO., ki je del skupine Cetis, išče novega sodelavca ali sodelavko za delovno mesto Komercialni referent. Delovno mesto bo v letu 2017 potekalo v Ljubljani, nato pa v Celju. Od kandidatov pričakujejo pol letne izkušnje na področju komerciale, odlično poznavanje angleškega in/ali nemškega jezika, komunikativnost, pripravljenost na timsko delo, vsaj 5 stopnjo izobrazbe s področja ekonomije ali sorodne smeri, itd.

  1. DataLab SI d.o.o. – delo: Vodja implementacijske skupine (ž/m)

Podjetje DataLab iz Ljubljane išče novega sodelavca ali sodelavko na področju implementacije. Od kandidatov pričakujejo 5 let delovnih izkušenj, pričakovani karierni nivo pa je izkušen strokovnjak. Delo Vodja implementacijske skupine bo obsegalo: projektno vodenje implementacij, skrb za pripravo letnih, mesečnih in kvartalnih planov, pripravljanje ponudb in predlogov ter kalkulacij pri poslovanju s strankami, izvajanje terminskega in finančnega nadzora nad izvajanjem projektov, skrb za povečanje ugleda podjetja na našem trgu, sodelovanje v prodajnem procesu (tudi predstavitve pri strankah), implementacija pri končnih strankah, nudenje pomoči in komuniciranje s posameznimi partnerji in produktnimi vodji, sodelovanje pri razvijanju namenskih inovativnih rešitev pri posameznih naročnikih, poročanje vodstvu podjetja, izvajanje predstavitev na dogodkih, itd.

  1. Unicredit Banka Slovenija d.d. – delo: Samostojni svetovalec (ž/m)

Unicredit banka išče novega sodelavca ali sodelavko za delo v enoti Mednarodna podjetja. Delovno mesto bo zajemalo naslednje delovne naloge: pridobivanje strank, skrb za obstoječi segment strank, investicijsko in finančno svetovanje strankam, skrb za vzdrževanje odličnih odnosov s strankami, »cross-selling«, skrb za izboljšave ponujenega servisa, itd. Delovno mesto bo potekalo v Ljubljani.

  1. Cinkarna Celje d.d.- delo: Elektrikar 2 (ž/m)

Podjetje Cinkarna Celje razpisuje prosto delovno mesto Elektrikar 2 v poslovni enoti Vzdrževanje in energetika. Od kandidatov pričakujejo ustrezno izobrazbo, pripravljenost na timsko delo, razvojno usmerjenost, komunikativnost, zanesljivost in samoiniciativnost. V podjetju razpisujejo tudi dve drugi prosti delovni mesti, in sicer delovno mesto Vodja prodaje TiO2 in delovno mesto Delavec v proizvodnji.

  1. JUB kemična industrija d.o.o. – delo: Razvojno aplikativni inženir (ž/m)

Podjetje Jub išče novega sodelavca ali sodelavko za delovno mesto Razvojno aplikativni inženir. Delovno mesto bo zajemalo: pripravo tehničnih listov za razne sistemske rešitve in izdelke, skrb za ugotavljanje tehnične upravičenosti ali neupravičenosti reklamacij (iz vidika rezultatov preverbe aplikativnih lastnosti izdelkov, ki so predmet reklamacija), izvajanje šolanj in izobraževanj v povezavi z aplikacijo izdelkov, servis oz. svetovanje, organiziranje, sodelovanje ter poročanje o testiranjih aplikativnih lastnosti izdelkov, nudenje pomoči pri pripravi komercialnih predstavitev izdelkov, priprava objav za razne medije, skrb za spremljanje razvojnih trendov v gradbeni panogi, inovacijsko in raziskovalno delo na raznih projektih, itd.

  1. A1 Slovenija d.d. – delo: Področni vodja prodaje poslovnim strankam (ž/m)

Podjetje A1 Slovenija išče več novih sodelavcev ali sodelavk, med drugim tudi Področnega vodjo prodaje poslovnim strankam. Delovne naloge za to delovno mesto bodo: skrb za izvajanje aktivnosti pridobivanja novih potencialnih naročnikov, svetovanje in obveščaje naročnikov o novostih in storitvah, priprava poročil o delu, vnos podatkov v programska orodja za spremljanje strank in aktivnosti prodajnih predstavnikov, priprava predlogov za aktivnosti in akcije, pripravljenost na sodelovanje na konferencah, sejmih in predstavitvah, redno izpolnjevanje dokumentacije za aktivnosti drugih oddelkov, itd. V podjetju nudijo tudi nekaj drugih delovnih mest, med drugim IT BSS ekspert, Ekspert za nadzor omrežja in storitev in Prodajni svetovalec na terenu.

  1. Maselj d.o.o. – delo: Tržnik (ž/m)

Podjetje Maselj zaradi širjenja prodajne mreže po Sloveniji išče prodorne tržnike na področju Štajerske, Dolenjske, Koroške in Obale, ki so pripravljeni za delo na terenu in z ljudmi. Od prijavljenih kandidatov pričakujejo zavest o zdravem načinu življenja, suverenost, vztrajnost, prepričljivost in motiviranost za doseganje zastavljenih ciljev. Ključne delovne naloge za zasedbo tega delovnega mesta bodo: predstavitev izdelkov, obiskovanje strank, opravljanje meritev prostorov in energije telesa, nudenje svetovanja pri izbiri, itd.

  1. Hidria Rotomatika d.o.o. – delo: Vzdrževalec (ž/m)

Podjetje Hidria išče novega sodelavca ali sodelavko za delovno mesto Vzdrževalec. Delo bo potekalo v poslovni enoti Hidria Alutec, v Spodnji Idriji. Glavne delovne naloge za razpisano delovno mesto bodo: skrb za vzdrževanje in popravljanje delovnih sredstev, skrb za urejeno delovno okolje, sodelovanje pri premikih in selitvah osnovnih sredstev, skrb za vodenje evidenc ter opravljanje preostalih del v okviru strokovne usposobljenosti kandidata.