Prosta delovna mesta, 10. 11. 2016

prosta delovna mesta

Za vas smo izbrali nekaj zanimivih prostih delovnih  mest. S klikom na posamezno točko si lahko ogledate natančnejše pogoje iz razpisov. Če pa želite biti v prednosti pred ostalimi iskalci zaposlitve, se prijavite na naše e-novice TUKAJ. Naročnikom na e-novice namreč pošljemo seznam prostih delovnih mest en dan preden ga objavimo na portalu.

  1. APL d.o.o. – delo: Skrbnik strank (ž/m)

Agencija za pospeševanje likvidnosti išče novega sodelavca za delovno mesto Skrbnih strank. Delo bo zajemalo oglaševanje produktov agencije (faktoring, projektno financiranje), pridobivanje novih strank, skrb za obstoječe stranke, pripravo ponudb in dokumentacije, skrb za izvajanje poslov, pridobivanje povpraševanj, skrb za prejemanje plačil, svetovanje strankam, itd. Delo bo potekalo na terenu in v pisarni.

  1. Lidl Slovenija – delo: Koordinator gradnje (ž/m)

Pri Lidlu iščejo novega sodelavca – koordinatorja gradnje, ki bo odgovoren za vodenje pomembnih investicij podjetja in za uspešno izvedbo le teh (tako iz terminskega kakor iz časovnega vidika). Delo bo zajemalo projektno vodenje pomembnejših in večjih investicij, koordinacijo novogradenj, skrb za uskladitev projektne dokumentacije, pripravo razpisov, analizo ponudb, pogajanje z izvajalci, skrb za pripravo pogodb, nadzor in strateško vodenje investicij, pripravo ocen investicij, urejanje in arhiviranje dokumentacije, itd.

  1. Merkur d.d. – delo: Vodja oddelka komercialnih financ (ž/m), Vodja ciljne skupine kupcev HVAC (ž/m), Vodja ključnih kupcev (ž/m) in Vzdrževalec (ž/m)

Podjetje Merkur išče več sodelavcev za različna delovna mesta. Delovno mesto Vodja oddelka komercialnih financ bo zajemalo organizacijo, vodenje in nadziranje del iz področja komercialnih financ prodaje podjetjem, upravljanje z limiti, terjatvami in nadziranje izterjav, komuniciranje s skrbniki in ključnimi kupci, oblikovanje metodologije za obvladovanje finančnih tveganj, oblikovanje finančne politike podjetja in pripravo analiz ter poročil. Delovno mesto Vodja ciljne skupine kupcev HVAC bo zajemalo organiziranje, koordiniranje, vodenje dela v ciljni skupini kupcev, razvijanje prodajnih procesov, skrb za realizacijo nalog in za doseganje ciljev. Delovno mesto Vodja ključnih kupcev bo zajemalo obvladovanje prodajnih aktivnosti in skrb za odnose s ključnimi končnimi kupci. Od novega sodelavca na tem delovnem mestu se pričakuje tudi skrb za realizacijo in doseganje zastavljenih ciljev. Delovno mesto Vzdrževalec bo zajemalo delo na terenu, in sicer preventivno in kurativno vzdrževanje naprav in objektov.

  1. Hella Saturnus Slovenija d.o.o. – delo: Inženir za testiranja (ž/m)

Mednarodno podjetje v Ljubljani zaposli inženirja za testiranja LED elektronike. K prijavi vabijo diplomirane inženirje elektrotehnike. Delo bo zajemalo načrtovanje in definiranje nabave testne opreme, definiranje specifikacij testov, izvajanje testiranj v razvojni fazi PCB LED elektronike, izboljševanje razvojnih kosov, načrtovanje in ocenjevanje rezultatov testiranj, skrb za dokumentacijo, predstavitev rezultatov, skrb za pravilno uporabo testne opreme, ocenjevanje kakovosti izdelave, itd. V podjetju iščejo tudi novega sodelavca za delovno mesto Kalkulant.

  1. Elektro Ljubljana d.d. – delo: Vodja projektov (ž/m) in Kalkulant (ž/m)

Družba Elektro Ljubljana išče nove sodelavce za delovni mesti Vodja projektov v Službi za tržne dejavnosti in Kalkulant v Službi za tržne dejavnosti v OE Storitve na distribucijskem omrežju. Delovno mesto Vodja projektov bo zajemalo Pripravo operativnih in dolgoročnih načrtov, skrb za vodenje projektov, zbiranje in pripravljanje projektne dokumentacije, sodelovanje pri pripravljanju študij in elaboratov, skrb za pripravo strokovnih nalog, izdelovanje poročil in analiz, itd. Delovno mesto Kalkulant bo zajemalo: izdelovanje kalkulacij in pol-kalkulacij, sodelovanje pri pripravljanju ponudb, pregled popisov del, skrb nad vodenjem evidenc, pripravo poročil, itd.

  1. EMA d.o.o. – delo: Vodja tehničnega marketinga (ž/m)

Podjetje Ema išče kreativnega sodelavca, ki ima znanje iz marketinških strategij, tehnično predznanje in čut za estetiko. Delo bo zajemalo kreativno upravljanje in razvijanje oddelka za marketing, poznavanje telekomunikacijskih in informacijskih tehnologij, sposobnost natančnega dokumentiranja, poznavanje spletnih tehnologij, ki so relevantne za marketing, osnovno grafično oblikovanje, upravljanje z notranjimi in zunanjimi sodelavci, pripravo koncepta marketinga, itd. V podjetju iščejo tudi sodelavce za delovni mesti: Specialist za proizvodni proces in Inženir v nabavi elektronskih komponent.

  1. Atlantic Grupa d.d. – delo: Sistemski tehnik (IT tehnil) (ž/m)

Podjetje Atlantic Grupa v Ljubljani išče novega sodelavca za delovno mesto Sistemski tehnik. Delo bo zajemalo vzdrževanje in upravljanje IKT infrastrukture, sodelovanje pri izvajanju in podpora IT infrastrukturnih rešitev, sodelovanje z interno IKT ekipo in zunanjimi partnerji, sodelovanje pri ostalih IT projektih, nabavi, razvoju in implementaciji rešitev na področju IT infrastrukture.