Prosta delovna mesta, 3. 11. 2016

prosta delovna mesta

Za vas smo izbrali nekaj zanimivih prostih delovnih  mest. S klikom na posamezno točko si lahko ogledate natančnejše pogoje iz razpisov. Če pa želite biti v prednosti pred ostalimi iskalci zaposlitve, se prijavite na naše e-novice TUKAJ. Naročnikom na e-novice namreč pošljemo seznam prostih delovnih mest en dan preden ga objavimo na portalu.

  1. GoOpti d.o.o. – delo: Performance marketing manager (ž/m)

Prevoznik GoOpti išče novega sodelavca, ki bo skrbel za digitalni marketinški proračun in bil odgovoren za performance marketing. Delo bo zajemalo skrb za retargeting, zakup PPC, display in paid social marketing, identificiranje novih načinov za rast, razumevanje marketinških orodij in pristopov, sposobnost spremljanja KPI, nadzor nad CR, CTR in drugimi metrikami, razvijanje in nadgrajevanje obstoječih segmentov uporabnikov, pisanje učinkovitih oglaševalskih besedil in vsebin za potrebe spletne strani in landing strani. Delo bo potekalo v Ljubljani.

  1. Nova KBM d.d. – delo: Vodja varovanja informacijskega sistema (ž/m)

Banka NKBM išče novega sodelavca za delo v sektorju za korporativno varnost. Delo bo zajemalo organizacijo aktivnosti za varovanje računalniškega in informacijskega sistema, vzdrževanje programa varovanja, nadzor varovanja, pripravo in skrb za vzdrževanje informacijske varnostne politike in postopkov, pripravo internih standardov, ocenjevanje postavljenih kontrol, skrb za vodenje varnostnega inženiringa, sodelovanje pri usposabljanju in izobraževanju, koordinacijo varnostnega testiranja, pripravo poročil, opravljanje nalog in del po navodilih nadrejenih, itd.

  1. Leclerc d.o.o. – delo: Računovodja – knjigovodja (ž/m)

Podjetje E-Leclerc zaposli novega sodelavca za delovno mesto računovodja – knjigovodja. Delo bo obsegalo skrb za vodenje glavne knjige, knjiženje poslovnih dogodkov, izdajanje in knjiženje računov, skrb za plačilni promet, vodenje kompenzacij, knjiženje bančnih izpiskov, obračun DDV, pripravo notranjih in zunanjih poročil, usklajevanje terjatev in obveznosti, skrb za korespondenco z dobavitelji in kupci, knjiženje stroškovnih prejetih računov, ostala dela po navodilih nadrejenih, itd.

  1. Deželna banka Slovenije d.d. – delo: Upravljavec kreditnih tveganj – specialist (ž/m) v Sektorju uravnavanja tveganj

Deželna banka Slovenije išče novega sodelavca. Delovne naloge za to delovno mesto so: izdelava stres testov, poročil za zunanje institucije in ICAAP dokumentacije, analiza kakovosti kreditnega portfelja in kreditnega tveganja, modeliranje bančnih tveganj, sodelovanje z ostalimi organizacijskimi enotami banke, sodelovanje pri posodabljanju aplikativne podpore in pri razvoju, itd.

  1. Slorest d.o.o. – delo: Natakar (ž/m)

Podjetje Slorest išče nove sodelavce, med drugim tudi sodelavca za delo Natakarja v Ljubljani. Delo bo zajemalo pripravo delilnega pulta v sami restavraciji, strežbo napitkov in obrokov, obračunavanje in skrb za vodenje blagajne, naročanje živil, itd. Delo bo po potrebi potekalo tudi dvoizmensko.

  1. ZM Vivus d.o.o. – delo: Zavarovalni in pomožni zavarovalni zastopnik (ž/m)

Zavarovalno podjetje ZM Vivus išče nove sodelavce na področju celotne Slovenije. Svojim bodočim sodelavcem ponujajo dober in stimulativni zaslužek, možnost napredovanja, fleksibilen delovni čas, prijetno delovno okolje, izobraževanja in osebno rast. Od kandidatov pričakujejo osnovno poznavanje področja (zavarovalništvo), po možnosti tudi pridobljeno dovoljenje AZN.

  1. Spar Slovenija d.o.o. – delo: Čistilec opreme (ž/m)

Podjetje Spar Slovenija išče več novih sodelavcev, med drugim tudi sodelavca za delo v Pekarni Spar v Ljubljani, ki bo skrbel za čiščenje opreme. Delo bo zajemalo pripravo in čiščenje opreme (košare, pladnje, vozičke, itd.) ter vzdrževanje reda in skrb za čistočo prostora ter opreme.

  1. DM d.o.o. – delo: Prodajalec (ž/m)

Podjetje DM išče novega sodelavca za delovno mesto Prodajalec za delo s skrajšanim delovnim časom. Nov sodelavec bo tako delal 20 ur tedensko, delo pa bo potekalo v Žalcu. Od kandidatov pričakujejo zaključeno srednjo poklicno izobrazbo (IV. Stopnja), dobre komunikacijske sposobnosti, veselje za delo z ljudmi, urejenost, smisel za estetiko, natančnost, fleksibilnost in poštenost.