Prosta delovna mesta, 9. 8. 2016

09.08.2016
prosta delovna mesta

Za vas smo izbrali nekaj zanimivih prostih delovnih  mest. S klikom na posamezno točko si lahko ogledate natančnejše pogoje iz razpisov. Če pa želite biti v prednosti pred ostalimi iskalci zaposlitve, se prijavite na naše e-novice TUKAJ. Naročnikom na e-novice namreč pošljemo seznam prostih delovnih mest en dan preden ga objavimo na portalu.

  1. Infinum – delo: Razvijalec aplikacij (ž/m)

Podjetje Infinum, s sedežem v Zagrebu, za delo v svoji agenciji za oblikovanje in razvoj programske opreme išče nove sodelavce. Za delo v Ljubljani iščejo dva razvijalca aplikacij. Delo bo zajemalo izgradnjo aplikacij za Android, spremljanje in optimizacijo obstoječih aplikacij, projektno delo, delo s tujimi strankami, ipd. Poleg tega agencija na sedežu podjetja v Zagrebu išče še nekaj drugih sodelavcev, npr. interaktivnega oblikovalca.

  1. Lucky Luka – delo: Projektni vodja mestnega drsališča (ž/m) in Projektni vodja za marketing in PR (ž/m)

Podjetje Lucky Luka, ki ga večina pozna po šoli drsanja in rolanja za otroke in po raznih animacijskih programih, išče dva sodelavca.  Od projektnega vodja mestnega drsališča se pričakuje organiziranje, koordiniranje in nadzor nad delovnim procesom, skrb za urejenost lokacije, delo z dobavitelji, naročniki, dobavitelji, vrtci, šolami, pripravo dnevnih poročil, organiziranje dogodkov, itd.  Od Projektnega vodja za marketing in PR pa pričakujejo izvajanje marketinških dejavnosti, iskanje sponzorstev, skrb za odnose s strankami, organiziranje dogodkov,  optimiziranje spletne strani, kliping, skrb za družbena omrežja, ipd.

  1. Lek d.d. – delo: Vodja za odnose z dobavitelji (ž/m)

Farmacevtsko podjetje Lek, divizija Novartis Technical Operations, išče novega sodelavca za delovno mesto Vodja za odnose z dobavitelji. Delo bo zajemalo: vodenje med-funkcijske ekipe za odnose z dobavitelji, ocenjevanje sposobnosti in sredstev dobaviteljev, določanje ciljev in kazalnikov uspešnosti dobaviteljev, izvajanje popravkov in preventivnih ukrepov, obveščanje o kakršnih koli spremembah ali težavah z dobavitelji, vodstvo na večjih projektih za boljšo učinkovitost dobaviteljev, koordiniranje različnih funkcij in vodstvenih ekip, itd.

  1. Sandoz – delo: Strokovni sodelavec za promocijo zdravil brez recepta – OTC (ž/m)

Mednarodno podjetje Sandoz za delo v Ljubljani išče Strokovnega sodelavca na področju promocije zdravil brez recepta. Delo bo zajemalo obiskovanje kupcev in strank, vzdrževanje stikov z že obstoječimi strankami, izvajanje prodajnega letnega plana, skrb za doseganje prodajnih ciljev, skrb za ustrezen nivo zalog, skrb za vidljivost izdelkov na policah, oblikovanje predlogov in prepoznavanje potreb kupcev, izvajanje promocijskih aktivnosti, iskanje novih prodajnih priložnosti, organiziranje marketinških aktivnosti, priprava poročil, analiz in prodajnih rezultatov, itd.

  1. Ericsson d.o.o. – delo: Arhitekt rešitev v oblaku – mladi diplomanti (ž/m)

Vodilno podjetje na področju telekomunikacijske opreme in storitev Ericsson mladim diplomantom ponuja globalni program za delo Arhitekt rešitev v oblaku. Za delo v Ljubljani to mednarodno podjetje išče kandidata ali kandidatko, ki se bo ukvarjal z zasnovo in izvedbo telekomunikacijske in IT rešitve v oblaku. Delo bo zajemalo načrtovanje rešitev iz področja računalništva v oblaku, integracijo Ericssonovih rešitev v oblaku, izvedbo sistemskih preizkusov, pripravo podporne dokumentacije, ipd.

  1. Cerjak KG d.o.o. – delo: Programer in nastavljavec CNC strojev (ž/m)

Podjetje Cerjak KG zaradi povečanega obsega dela išče novega sodelavca –  Programerja in nastavljavca CNC strojev. Delo bo zajemalo enostavno programiranje CNC strojev (rezkalni stroji in stružnice), izbiro in pripravo rezilnih orodij in vpenjalnih priprav, izdelavo prvih kosov. Delo bo potekalo v Krškem, po potrebi v dveh izmenah.

  1. Kia Motors Slovenia – delo: Strokovnjak za spletni marketing (ž/m)

Mednarodni avtomobilski proizvajalec Kia v Sloveniji išče nove sodelavce, med drugim tudi strokovnjaka za spletni marketing. Delo bo zajemalo pripravo in izvajanje strategije oglaševanja na spletu, SEO spletnih mest, Google Adwords oglaševanje, oglaševanje v socialnih medijih, pisanje besedil za iskalne oglase, pripravo smernic za produkcijo spletnih oglasov in drugih vsebin, pripravo analitike spletnih mest in poročil, ustvarjanje vsebin spletnih medijev, načrtovanje avtomatizacije spletnih vsebin, izvajanje testiranja novih vsebin in funkcionalnosti, pripravo poročil o učinkovitosti oglaševanja, itd.

  1. Ema o.o. – delo: Vodja ključnih projektov v telematiki (ž/m)

Podjetje Ema d.o.o. iz Celja išče več novih sodelavcev, med drugim tudi vodjo za ključne projekte v telematiki. Delo bo zajemalo pregled tehničnih zahtev in zakonodaje posamezne države, identificiranje potreb in zahtev tržišča na področju telematike, priprava specifikacij za produkte, izvajanje prodajne aktivnosti, podporo projektov, natančno vodenje baze strank, koordinacijo prodajnih aktivnosti, vodenje dokumentacije, interakcijo z oddelki znotraj podjetja, itd.

 

Uspešno ste se prijavili na brezplačne e-novice.
Recapcha
Prosimo obkljukajte test.
Obvestilo
Zavrnili ste piškotke za napredno oglaševanje oziroma piškote družbenih omrežij ter spletne analitike, zato vam je onemogočen dostop do spletne strani. Piškotki nam omogočajo, da so vsebine za vas brezplačne.

Potrdite piškotke in si zagotovite neomejen dostop.
Nujno potrebni piškotki za delovanje spletne strani