Prosta delovna mesta, 9. 6. 2016

prosta delovna mesta

Za vas smo izbrali nekaj zanimivih prostih delovnih  mest. S klikom na posamezno točko si lahko ogledate natančnejše pogoje iz razpisov.Če pa želite biti v prednosti pred ostalimi iskalci zaposlitve se prijavite na naše e-novice TUKAJ. Naročnikom na e-novice namreč pošljemo seznam prostih delovnih mest en dan preden ga objavimo na portalu.

  1. Simobil d.d. – delo: Prodajni svetovalec na terenu (ž/m) in Ekspert za radijsko omrežje (ž/m)

Podjetje Simobil išče dva nova sodelavca – prvega za terensko prodajo na področju Osrednje Slovenije in Štajerske, drugega pa za področje radijskega omrežja. Od kandidatov za terenskega svetovalca za prodajo pričakujejo prodajne sposobnosti, saj bo delo zajemalo prodajo produktov in storitev, uvajanje novih sodelavcev in izdelavo poročil ter statistik. Delovno mesto ekspert za radijsko omrežje pa bo obsegalo izvajanje rednih ter izrednih meritev na terenu, analiziranje rezultatov, pripravo in vodenje dokumentacije, vzdrževanje strojne in programske opreme, pripravo analiz, itd. Delo bo potekalo v Ljubljani.

 

  1. BTC d.d. – delo: Reševalec iz vode (ž/m)

Vodno mesto Atlantis za določen čas, do 15.9.2016, išče reševalca iz vode za sezonsko delo. Delovno mesto zahteva 5. stopnjo izobrazbe, opravljen izpit iz prve pomoči in licenco za reševanje iz vode. Delo bo poteklo po vnaprej dogovorjenem urniku.

  1. Občina Mirna – delo: Strokovni sodelavec za upravo pravne zadeve VII/1

Občina Mirna zaposluje novega sodelavca za delo, ki bo zajemalo pisarniško poslovanje, vodenje baz podatkov, administrativna opravila, komunikacijo s strankami, delo s pošto, arhivsko in dokumentarno gradivo, reševanje pobud in predlogov, priprava poročil in gradiv, nadziranje izvajanja pogodbenih obveznosti, izvajanje strokovno tehničnih nalog, itd.

  1. Hidria – delo: Novi sodelavci

V Hidriji iščejo več novih sodelavcev za različna področja dela. Od kandidatov pričakujejo motiviranost, samoiniciativnost in ambiciozno pristopanje k delovnim nalogam. Več o vseh razpisanih delovnih mestih, podrobnostih, razpisnih pogojih in rokih prijave pa si oglejte na spodnji povezavi.

  1. Spar Slovenija d.o.o. – delo: Računalniški programer (ž/m)

Podjetje Spar Slovenija za delo na upravi družbe v Ljubljani išče več strokovnih sodelavcev za področje računalniškega programiranja. Delo bo zajemalo razvijanje in testiranje programske opreme, sodelovanje v mednarodnem kolektivu, pogosta potovanja v tujino, itd.

  1. Lidl Slovenija – delo: Strokovni sodelavec za področje nepremičnin (ž/m)

Lidl Slovenija išče novega sodelavca v upravi podjetja, ki bo odgovoren za nepremičninske projekte (pridobivanje novih lokacij, upravljanje in vzdrževanje obstoječih objektov, itd.). Delo bo zajemalo določanje novih lokacij in zagotavljanje primernih pogojev, samostojno vodenje projektov, preverjanje novih lokacij in lastništva, pripravo ustrezne dokumentacije, itd.

  1. Trgotur d.o.o. – delo: Strokovni sodelavec (ž/m)

Podjetje za izvajanje kadrovske dejavnosti išče sodelavca, ki bo odgovoren za samostojno svetovanje delodajalcem in za izvajanje postopkov s področja delovnega prava. Zaposlitev se bo sklenila za nedoločen čas, s poskusnim obdobjem 6 mesecev.

  1. Grawe zavarovalnica d.d. – delo: Svetovalec v prodaji (m/ž)

Zavarovalnica Grawe išče več novih sodelavcev ali sodelavk za delov v prodaji. Delo bo potekalo na področju celotne Slovenije. Od kandidatov pričakujejo lastno vozilo in vozniški izpit, vsaj srednješolsko izobrazbo, komunikativne veščine, urejenost, organiziranost in dinamičnost. Delo bo sklenjeno za določen čas, z možnostjo podaljšanja.