Prosta delovna mesta, 8. 7. 2016

prosta delovna mesta

Za vas smo izbrali nekaj zanimivih prostih delovnih  mest. S klikom na posamezno točko si lahko ogledate natančnejše pogoje iz razpisov. Če pa želite biti v prednosti pred ostalimi iskalci zaposlitve, se prijavite na naše e-novice TUKAJ. Naročnikom na e-novice namreč pošljemo seznam prostih delovnih mest en dan preden ga objavimo na portalu.

  1. Lidl Slovenija – delo: Karierni začetnik / Trainee za nabavo tehnične opreme (ž/m)

Pri Lidlu zainteresiranim kandidatom ponujajo 24-mesecev trajajoč trainee program za diplomante, skozi katerega se usposobijo za samostojno delo na sedežu podjetja ali v tujini. Od kandidata se pričakuje 9 mesecev osnovnega usposabljanja za področje prodaje, pri katerem se pridobi znanja regionalnega vodje prodaje, 8 mesecev usmerjenega usposabljanja za specifično področje ter 7 mesečno poglobljeno usposabljanje na specifičnem strokovnem področju doma in tudi v tujini.

  1. H&M Slovenija – delo: Vodja oddelka (ž/m)

Pri podjetju H&M v Sloveniji za polni delovni čas zaposlijo osebo za delovno mesto vodja oddelka. Delo bo potekalo v osrednji Sloveniji. Delo bo zajemalo sprejem in prezentacijo prodajnih izdelkov, nadzor in zagotavljanje servisa strankam v prodajalni, sledenje in izvajanje prodajnih aktivnosti, izobraževanje in ocenjevanje prodajalcev, načrt in organizacija osebja in oddelka, doseganje dobrih poslovnih rezultatov in dobičkonosnosti glede na finančni načrt, itd.

  1. Vzajemna d.v.z. – delo: Skrbnik poslovnih aplikacij (ž/m) za delo na področju CRM

Delo bo zajemalo zagotavljanje delovanja aplikacije, s katero je mogoče upravljati stike s strankami (CRM), analizo in zbiranje zahtev poslovnih uporabnikov, pripravo predlogov informacijskih rešitev, dokumentiranje programskih sistemov, procesov, specifikacij, podatkovnih rokov in poslovnih zahtev, sodelovanje pri testiranju, razvoju in vzdrževanju informacijskih rešitev, zagotavljanje izvajanja dogovorjenih zahtev za spremembe, itd. Delo se bo sklenilo za nedoločen čas, s poskusno dobo.

  1. Zavarovalnica Triglav d.d. – delo: Zavarovalni zastopniki in pomožni zavarovalni zastopniki (ž/m)

Zavarovalnica Triglav išče kandidate za delo zavarovalnega zastopnika in pomožnega zavarovalnega zastopnika v območni enoti Ljubljana (Ljubljana z okolico). Pri kandidatih za zavarovalne zastopnike je pogoj dovoljenje AZN za opravljanje poslov zavarovalnega zastopanja. Od vseh kandidatov se pričakuje sposobnost za samostojno delo in dobre komunikacijske veščine.

  1. Hofer Slovenija – delo: Več kot PR-ovec (ž/m)

Hofer nudi zaposlitev osebi za delovno mesto piarovca, pri čemer od kandidata pričakujejo izvrstno obvladovanje pisane besede, kreativno in uredniško razmišljanje, izkušnje s komunikacijo na družbenih omrežjih, pro-aktivnost in sledenje sodobnim trendom na področju komuniciranja. Delo bo zajemalo delo z mediji in ostalimi ciljnimi javnostmi, pripravo vseh vsebin, s poudarkom na kreativnem vidiku, upravljanje družbenih omrežij, skrb za pretok internih podatkov, administrativne naloge, podporo na področju vsebin, itd. Delo se bo opravljalo v Lukovici.

  1. Teknoxgroup d.o.o. – delo: Serviser gradbene mehanizacije CAT

Delo bo zajemalo diagnozo, popravilo in izvajanje vzdrževanja gradbene mehanizacije in drugih zastopanih produktov na terenu in v delavnici, skrb za servisno vozilo in orodja, sodelovanje z drugimi zaposlenimi, skrb za urejenost delavnice, upoštevanje varnostnih predpisov in ostala dela po navodilih nadrejenega.

  1. Mahle Letrika d.o.o. – delo: Projektant razvijalec (ž/m)

Podjetje Mahle Letrika d.o.o. išče sodelavca za delovno mesto projektant razvijalec. Delo bo zajemalo analizo tehničnih specifikacij kupcev in komuniciranje s kupci, razvijanje asortimana izdelkov elektronik za avtomobilsko industrijo, izdelava SW algoritmov in testiranje, iskanje inovativnih tehnično-cenovno optimalnih rešitev, priprava konceptov HW elektronik, izdelava simulacij, prototipov in testiranje, itd.