Prosta delovna mesta, 8. 6. 2017

prosta delovna mesta
  1. JYSK trgovina – delo: Vodja trgovine – trainee (ž/m)

Trgovina JYSK išče novo sodelavko ali sodelavca za delo v njihovi trgovini v Brežicah. Delo bo najprej zajemalo enoletni program (12 mesecev) usposabljanja, ki bo kandidata usposobil za vodenje trgovine, v kolikor ga uspešno zaključi. Delovne naloge za to delovno mesto pa bodo: prodaja, skrb za stranke, delo s strankami, svetovanje, postrežba, vodenje in motiviranje svojega tima v maloprodaji, razvoj tima, itd. Med navedenimi pogoji oziroma pričakovanji je navedeno tudi to, da se je kandidat, zaradi dela, po potrebi pripravljen preseliti v neko drugo mesto v Sloveniji. V JYSK-u prijave sprejemajo do 22.6.2017. Pri JYSK-u imajo trenutno razpisanih tudi nekaj drugih prostih delovnih mest.

  1. DUTB – delo: Svetovalec na področju korporativnega komuniciranja (ž/m)

Pri DUTB (Družbi za terjatev bank) iščejo novo sodelavko ali sodelavca za delo na področju trženja in poslovne komunikacije. Glavno delovno področje za razpisano prosto delovno mesto bo zlasti strateško svetovanje in tudi nudenje podpore upravnemu odboru pri komunikaciji z vsemi ključnimi in zainteresiranimi stranmi v Sloveniji. Delovne naloge za razpisano delovno mesto bodo še: pomoč pri razvijanju in izvajanju novih orodij v namene korporativnega komuniciranja, priprava in izvajanje raziskav z namenom merjenja učinkovitosti korporativnega komuniciranja (z notranjo in zunanjo javnostjo), svetovanje pri izvajanju in načrtovanju komunikacije strateških projektov, itd.

  1. Zavas d.o.o. – delo: Vodja marketinga (ž/m)

Podjetje Zavas išče novo sodelavko ali sodelavca za delo na področju marketinga. Nov zaposleni bo prevzel skrb za dobro prepoznavnost in image podjetja v javnosti. Delovne naloge za razpisano prosto delovno mesto bodo še: povezovanje obstoječih in novih kupcev skozi različne marketinške kanale z izdelki in storitvami podjetja, razumevanje in komunikacija s kupci, poznavanje in izvajanje inovativnih marketinških prijemov, spreminjanje interesa kupcev v njihov aktiven odziv, kreativno oblikovanje marketinških kampanj, razvijanje in koordiniranje povezanih marketinških sporočil, poznavanje in uporaba orodij družbenih omrežij, sposobnost samostojnega izvajanja nalog, delo v timu, itd.

  1. EMA d.o.o. – delo: Vodja prodaje servisnih storitev (ž/m) in Samostojni razvijalec programskih rešitev (ž/m)

Podjetje Ema iz Celja razpisuje dve prosti delovni mesti. Delovne naloge za delovno mesto Vodja prodaje servisnih storitev bodo zagotoviti vezni člen med ekipo servisa in prodajno ekipo. Izbrani kandidat bo skrbel za prodajo in trženje storitev (označevanja, lepljenja in pakiranja), skrbel za ažuriranje podatkov, urejanje podatkov, sodeloval pri obračunavanju delovnih nalogov serviserjev, analiziral uspešnosti prodaje servisnih storitev, poročal vodstvu in opravljal ostala dela po navodilih nadrejene osebe.

Delovne naloge za delovno mesto Samostojni razvijalec programskih rešitev pa bodo: razvijanje in programiranje namenskih aplikacij ter storitev iz področja sledljivosti, vzdrževanje ter nadgradnja že obstoječih sistemov, testiranje programskih kod in modelov, skrb za izdelovanje specifikacij, sodelovanje pri izvajanju in načrtovanju razvojnih projektov, itd.

  1. Kia Motors Adria Group d.o.o. – delo: Prodajalec nadomestnih delov (ž/m)

Podjetje Kia Motors išče novo sodelavko ali sodelavca za delo v PE Maribor. Delovno mesto bo zajemalo naslednje delovne naloge: prodaja nadomestnih delov, nudenje svetovanja glede nakupa nadomestnih delov ter dodatne opreme iz področja servisa in maloprodaje, usklajevanje logistike in nabave, izvajanje inventur, skrb za vzdrževanje optimalnih zalog, priprava ponudb, obdelava naročil, skrb za urejanje administracije, poročil, računov in dobavnic, itd.

  1. Kolektor ATP d.o.o. – delo: Diplomirani inženir kakovosti (ž/m)

Podjetje Kolektor ATP, ki je del koncerna Kolektor, išče novo sodelavko ali sodelavca za delo na področju kakovosti. Delovne naloge za razpisano prosto delovno mesto bodo: načrtovanje kakovosti za izdelke, linije ali sestave (zahtevnejši nivo), priprava optimizacijskega plana za že obstoječe izdelke in sestave, sodelovanje pri izboljševanju SVL, priprava navodil za delo, kontrolnih planov, tehnološko-kontrolnih predpisov, skrb za izdelavo PPAP dokumentacije, skrb za vodenje ter sodelovanje pri projektih, priprava dokumentacije iz področja dela, priprava aktov, skrb za izdelavo tehničnih prevzemnih pogojev ter tudi kontrolne dokumentacije (za vhodno kontrolo in tudi za procese v proizvodnji), priprava kontrolnih planov, načrtovanje kakovostnih zahtev, konstruiranje in določanje zahtevnih merilnih priprav, skrb za reševanje reklamacij izdelkov ali kontrolnih materialov, ki se tičejo kakovosti, analiza in odpravljanje vzrokov za neustrezno kakovost, priprava poročil in analiz, ostala administrativna dela, mentorstvo, poznavanje zakonov ter predpisov, uvajanje novih sodelavcev, druga dela po navodilih nadrejene osebe.

  1. Banka Intesa Sanpaolo – delo: Razvijalec programske opreme (ž/m) in Vodja ključnih strank (ž/m)

Banka Intesa Sanpaolo išče novo sodelavko ali sodelavca za delo v Sektorju informacijske tehnologije na sedežu banke v Kopru, za opravljanje dela Razvijalec programske opreme. Od prijavljenih kandidatov pričakujejo izkušnje ter poznavanje sodobnih programskih tehnik, orodij in računalniških tehnologij, relacijskih podatkovnih zbirk in spletnih tehnologij. Novi sodelavec ali sodelavka mora poznati orodja in programsko opremo za delo z Java in Microsoft platformo, potrebno je tudi poznavanje programskih jezikov C++ in C#.

Poleg tega pri banki iščejo novo sodelavko ali sodelavca za delo v Sektorju poslovanja z malimi in srednjimi podjetji, ki ga razpisujejo v Ljubljani. Delovno mesto Vodja ključnih strank bo zajemalo sledeče delovne naloge: skrb za pridobivanje novih komitentov, trženje storitev in produktov banke pri že obstoječih in tudi pri novih komitentih, skrb za izterjavo na delovnem področju, analiziranje ter spremljanje poslovanja pravnih oseb (SME), itd.