Prosta delovna mesta, 6. 5. 2016

prosta delovna mesta

Za vas smo izbrali nekaj zanimivih prostih delovnih  mest. S klikom na posamezno točko si lahko ogledate natančnejše pogoje iz razpisov.

Če pa želite biti v prednosti pred ostalimi iskalci zaposlitve se prijavite na naše e-novice TUKAJ. Naročnikom na e-novice namreč pošljemo seznam psortih delovnih mest en dan preden ga objavimo na portalu.

  1. Lidl Slovenija – delo Karierni začetnik / Trainee v nabavi (m/ž)

Lidl nudi razgibano delo v resorju nabave, pri katerem se bodo kandidati spoznali s produkti, njihovo optimizacijo, inovativnimi analizami trendov, razvijanjem strategije nabave, s planiranjem razvoja sortimenta  in učenjem različnih tehnik pogajanja. Izbran kandidat bo šel na začetku skozi 12 mesečni program uvajanja, v katerem bo spoznal vsa pomembna področja nabave.

  1. Hofer Slovenija – delo: Prodajalec (m/ž)

Hofer v različnih poslovalnicah po Sloveniji nudi delo prodajalca/-ke, ki zajema delo na blagajni, zlaganje blaga na police, prezentacijo sveže hrane, skrb za red in čistočo v poslovalnici, preverjanje kvalitete izdelkov in delo s strankami.

  1. Pro Plus – delo: Urednik programske sheme (m/ž)

Medijska hiša Pro Plus za določen čas (eno leto) zaposluje na delovno mesto urednik programske sheme. Delo bo zajemalo pripravo programske sheme za določen tv program, iskanje novih formatov in oddaj ter pregledovanje in analiziranje poročil o gledanosti.

  1. Lek d.d. – delo: Tehnolog farmacevtske tehnologije (m/ž)

Lek ponuja delovno mesta tehnologa farmacevtske tehnologije, ki bo obsegalo razvoj znanja o posameznih izdelkih in procesih, iskanje optimizacije tehnoloških procesov in rešitev za tehnološke problematike, optimizacija kakovosti in učinkovitosti, izdelava ocen tveganj ter validacijskega protokola, skrb za projekte povečanja serij, spremljanje trendov in analiziranje statističnih podatkov.

  1. Adria Media d.o.o. – delo: Sodelavci v revijalnem založništvu (m/ž)

Založniška hiša ponuja poslovne priložnosti za raznolike profile za delo v revijalnem založništvu. Zaposlovali bodo novinarje, grafične oblikovalce, lektorje in fotografe (m/ž).

  1. Terme Krka d.o.o. – delo: Fizioterapevt (m/ž)

Terme Dolenjske Toplice in Terme Šmarješke Toplice, ki sodijo pod okrilje Terme Krka, iščejo kandidata za delovno mesto fizioterapevt. Delo bo zajemalo strokovno delo s področja fizioterapije, zaželene so tudi izkušnje in poznavanje tujih jezikov.

  1. Telekom Slovenije d.d. – delo: Strokovnjak za področje zavarovalništva (m/ž)

Vodilno telekomunikacijsko podjetje pri nas išče sodelavca za delo na področju zavarovalništva, ki bo zahtevalo poznavanje zavarovalniškega trga in zakonodaje, pogajanje s poslovnimi partnerji, promocijo in strokovno predstavitev storitev in produktov, razvijanje in rast odnosov s ključnimi kupci, lansiranje novih storitev, pripravo akcijskega načrta, organiziranje in izvedba projektov, itd.

  1. Simobil d.d. – delo: Prodajni svetovalec na terenu (Osrednja Slovenija) (m/ž)

Si.mobil išče sodelavca za prodajo in predstavitev produktov ter storitev posameznim fizičnim strankam v regiji. Delo bo zajemalo terensko prodajo in svetovanje, doseganje zastavljenih rezultatov, mentoriranje novih sodelavcev in izdelovanje poročil ter statistik.

  1. NKBM d.d. – delo: Referent administrativne podpore (m/ž)

NKBM zaposluje kandidata za delo v sektorju strokovne podpore poslovanju z gospodarskimi družbami. Delo zajema administrativno in organizacijsko podporo za organe banke in druge organizacijske enote, pisanje poročil ter zapisnikov, pripravo gradiv, arhiviranje korespondence, vodenje evidenc, zbiranje in urejanje podatkov, itd.

  1. Elektro Ljubljana d.d. – delo: Strokovni sodelavec (m/ž)

Elektro Ljubljana zaposluje kandidata za opravljanje enostavnih del iz delovnega področja, za vodenje evidenc, pripravo poročil in podatkovnih baz, pomoč pri gradnji dinamičnih objektov, pripravo ter obdelavo shem omrežja, itd.