Prosta delovna mesta, 6. 4. 2017

prosta delovna mesta

Za vas smo izbrali nekaj zanimivih prostih delovnih  mest. S klikom na posamezno točko si lahko ogledate natančnejše pogoje iz razpisov.

  1. Si.mobil d.d. – delo: IT BSS Ekspert (ž/m)

Podjetje Si.mobil išče novo sodelavko ali sodelavca za delovno mesto IT BSS Ekspert (za katero koli od področij: CRM; Online services; Contact Center; Provisioning; EAI/middleware; Billing; Mediation; Web). Lokacija dela je Ljubljana, delo pa bo zajemalo: načrtovanje in tudi usklajevanje posodobitev in nadgradenj sistema, skrb za ustrezno delovanje poslovnega sistema (odgovornost za učinkovitost, dostopnost, dosegljivost, kakovost podatkov, itd.), nudenje podpore poslovnim procesom na 1. in 2. nivoju, skrb za varnost uporabe poslovnega sistema, skrb za uporabniški dostop, načrtovanje sprememb v sistemu, z namenom izboljšav, odpravljanje napak v sistemu, optimizacija, podpora razvoja, proaktivno upravljanje sistema, poročanje o napakah ali odklonih, priprava ad-hoc in rednih poročil, implementiranje in vzdrževanje spletnih tehnologij, usklajevanje sprememb, testiranje sprememb v sistemih in na namenskih platformag, organiziranje in izvajanje usposabljanj (za končne uporabnike), itd.

  1. Krka d.d. – delo: Tehnolog v plansko-operativnem centru (ž/m)

Podjetje Krka išče novega sodelavca za delo v plansko-operativnem centru. Lokacija dela je Novo mesto, delovne naloge za to delovno mesto pa so: pripravljanje tehnoloških podlag (za končne izdelke, v po-registracijski fazi), skrb za pregledovanje embalažnih načrtov, sodelovanje z ostalimi organizacijskimi enotami v podjetju, skrb za pregledovanje podatkov in sestavnic končnih izdelkov, urejanje dokumentacije, ostala dela v organizacijski enoti.

  1. GoOpti Slovenija – delo: Operativec (ž/m)

Podjetje GoOpti išče novega sodelavca ali sodelavko za delo na delovnem mestu Operativec. Delo bo potekalo v Ljubljani, delovne naloge za to delovno mesto pa so naslednje: skrb za razporejanje potnikov, vozil in voznikov, da bi zagotovili varen in pravočasen prevoz, izvajanje aktivnosti klicnega in asistenčnega centra, sodelovanje z ostalimi asistenčnimi centri, skrb za zagotavljanje odličnega poslovnega odnosa z vozniki in s prevozniškimi podjetji, skrb za iskanje novih dobaviteljev, sodelovanje v programih usposabljanja, informiranja, rekrutiranja, razvoja in nadziranja prevoznikov ter voznikov, vnos podatkov v informacijski sistem, proaktivno sodelovanje pri razvijanju standardov podjetja in podjetja samega, priprava in spremljanje analitičnih podatkov za namene čim bolj učinkovitega poslovanja, itd.

  1. UniCredit Banka Slovenija d.d. – delo: Upravljalec premoženja (ž/m)

UniCredit Banka v Sloveniji za delo v Ljubljani išče novega sodelavca za delovno mesto Upravljalec premoženja. Gre za delovno mesto v skupini Globalna naložbena strategija, v okviru enote Privatno bančništvo. Delovno mesto bo od novega sodelavca zahtevalo naslednje: odgovorno upravljanje individualnih portfeljev stran, odločanje o naložbenih strategijah, podpiranje prodajne ekipe na sestankih s strankami, oskrbovanje ekip s tržnimi informacijami, sodelovanje z vodjo oddelka, skrb za optimizacijo kvalitete produktov in za povečanje rasti poslovanja, itd. Na delo se je mogoče prijaviti izključno preko spletne prijave.

  1. JYSK d.o.o. – delo: Vodja prodaje v trgovini/namestnik (ž/m)

Trgovina in podjetje JYSK išče novega sodelavca ali sodelavko za delovno mesto Vodja prodaje v trgovini/namestnik. Delo bo potekalo v Velenju, delovne naloge za to delovno mesto pa bodo: odgovornost za prodajo, skrb za optimizacijo prodaje, planiranje dela zaposlenih, skrb za razvoj zaposlenih, sodelovanje pri razgovorih za nove sodelavce, pri predstavitvah, treningih in razvijanju ekipe sodelavcev, itd. Podjetje išče še enega sodelavca za enako delovno mesto v Slovenj Gradcu.

  1. Atlantic Grupa d.d. – delo: Vodja terenskih komercialistov (ž/m)

Podjetje Atlantic Grupa za delo v Ljubljani išče novo sodelavko ali sodelavca, ki bo odgovoren za vodenje terenskih komercialistov. Delovne naloge za razpisano delovno nalogo so: skrb za sodelovanje pri načrtovanju komercialne politike in izvajanje prodajnih aktivnosti, sodelovanje pri pripravi in oblikovanju letnega plana, skrb za zagotavljanje uresničevanja zadanih ciljev, iskanje novih kupcev in novih prodajnih priložnosti, odgovornost za urejene poslovne odnose s poslovnimi partnerji in izvajanje rednih obiskov, uvajanje in usmerjanje prodajnega osebja, skrb za nadzor nad stroški in osnovnimi sredstvi, priprava rednih mesečnih in tedenskih prodajnih poročil. V podjetju iščejo tudi Vodjo izmene za delo v Izoli.

  1. Mercator d.d. – delo: Trgovski potnik (ž/m)

Podjetje Mercator išče novega sodelavca za delovno mesto Trgovski potnik v sektorju Veleprodaja (na področju Postojne in širše okolice). Delovne naloge za razpisano delovno mesto bodo: zbiranje naročil, prodaja blaga na terenu, pridobivanje novih kupcev (področje Notranjske in Primorske), svetovanje kupcem, seznanjanje kupcev z novostmi in drugimi zanje pomembnimi informacijami, skrb za prodajo in razvijanje dodeljenih blagovnih skupin, skrb za ustrezen sortiment pri kupcih, poročanje o zahtevah in ugotovitvah kupcev, sodelovanje pri načrtovanju in izvajanju prodajno pospeševalnih akcij, reševanje reklamacij, spremljanje terjatev do kupcev, sodelovanje pri izterjatvah, pridobivanje ustreznih zavarovanj plačil, itd. V podjetju iščejo tudi več drugih poklicnih profilov.