Prosta delovna mesta, 6. 1. 2017

prosta delovna mesta

Za vas smo izbrali nekaj zanimivih prostih delovnih  mest. S klikom na posamezno točko si lahko ogledate natančnejše pogoje iz razpisov. Če pa želite biti v prednosti pred ostalimi iskalci zaposlitve, se prijavite na naše e-novice TUKAJ. Naročnikom na e-novice namreč pošljemo seznam prostih delovnih mest en dan preden ga objavimo na portalu.

  1. Aerodrom Ljubljana, d.o.o. – delo: Gasilec (ž/m)

1. FMC d.o.o. – delo: Sistemski inženir za področje strežniških in diskovnih podsistemov (ž/m)
Podjetje FMC išče novega sodelavca na področju strežniških in diskovnih podsistemov. Delo bo zajemalo načrtovanje in iskanje sistemskih rešitev za področje implementacije in vzdrževanje diskovnih podsistemov ( SAN/FCoE) ter načrtovanje in iskanje sistemskih rešitev še na področju strežniških podsistemov.

2. Mali junaki – delo: Vodja marketinga (ž/m)
Podjetje Mali junaki, ki se ukvarja z izdajanjem unikatnih in personaliziranih otroških knjig, išče novega sodelavca na področju trženja. Delovno mesto bo zajemalo pripravo, evalviranje in implementacijo marketinških akcij za posamezna tržišča, samostojno vodenje in načrtovanje marketinških akcij za družbena omrežja in spletne iskalnike, upravljanje družbenih omrežij, komuniciranje in skrb za dobre odnose s ključnimi vplivniki, upravljanje projektov, katerih namen je večanje prepoznavnosti blagovne znamke, pripravo PR besedil in besedil za email marketing, vodstvo lastnega tima, skrb za doseganje zastavljenih ciljev, kadrovska in poslovna odgovornost za izvedene akcije, skrb za uvajanje in izobraževanje zaposlenih, itd.

3. Moja čokolada – delo: Skrbnik ključnih strank (ž/m)
Spletna trgovina s čokolado Moja čokolada.si išče novega sodelavca za delo Skrbnik ključnih strank. Delo bo zajemalo poglabljanje, razvijanje in vzdrževanje odnosov z že obstoječimi strankami, skrb za aktivno B2B trženje izdelkov (veleprodaja), skrb za samostojno pripravo ponudb, samostojno iskanje in pridobivanje povsem novih strank, svetovanje strankam, zaključevanje poslov, obiskovanje poslovnih partnerjev po celi državi, arhiviranje podatkov in skrb za dokumentacijo. Rok za prijavo na to delovno mesto je sicer konec januarja, a vseeno si podjetje pridružuje pravico, da razpis zaključi predčasno, v kolikor jim prej uspe najti kandidata, ki bi povsem ustrezal razpisu za delovno mesto.

4. Sij Acroni d.o.o. – delo. Receptor (ž/m)
Podjetje Sij Acroni išče novega sodelavca – Receptorja, za prijazen in pozitiven sprejem njihovih strank. Delovne naloge za to delovno mesto so sledeče: sprejemanje in komuniciranje s strankami, skrb za telefonska opravila, vodenje statistike obiska, vodenje ostalih evidenc, izposoja opreme obiskovalcem podjetja, skrb za urejeno recepcijo, opravljanje splošnih administrativnih del, itd. Delo bo potekalo na Jesenicah.

5. Abramo.SI d.o.o. – delo: Sodelavec v telefonskem centru (podpora strankam) (ž/m)
Podjetje Abramo.SI išče novega sodelavca za delo v telefonskem centru za podporo strankam. Delo bo zajemalo poznavanje potreb strank, nudenje strokovnih odgovorov na vprašanja strank, poznavanje portfelja nudenih storitev, poznavanje vsebin telekomunikacijskih storitev, prilagajanje komunikacijskemu nivoju stranke, skrb za zagotavljanje najboljše uporabniške izkušnje, itd. Delo bo potekalo v Izoli.

6. Gen-i d.o.o. – delo: Sodelavec za potrošniško kreditiranje (ž/m)
Poslovna skupina GEN-I išče novega sodelavca za delo na področju potrošniškega kreditiranja. Delo bo zajemalo: pregledovanje kreditnih sposobnosti strank, izdelava bonitetnih ocen za posamezne stranke, pripravo kreditnih map, pripravo amortizacijskega načrta, spremljanje kreditne izpostavljenosti do strank, izdelavo poročil, nudenje svetovanja oz. pomoči strankam, itd. Delo se opravlja v Ljubljani.

7. Kolektor Orodjarna d.o.o. – delo: Specialist strojnega vida (ž/m)
Podjetje Kolektor Orodjarna išče novega sodelavca za delovno mesto Specialist strojnega vida. Delo bo zajemalo: razvijanje in konstrukcijo optičnih sistemov (za potrebe strojnega vida), uporabljanje namenskih programskih orodij za iskanje rešitev, razvijanje in preizkušanje novih principov in komponent, skrb za servis in tehnično podporo, sodelovanje pri zagonu sistemov in pri montaži, skrb za preizkus sistemov strojnega vida, itd. Delo bo potekalo v Ljubljani.

8. Hella Saturnus Slovenija d.o.o. – delo: Inženir za kakovost v proizvodnji (ž/m)
Pri mednarodnem družinskem podjetju Hella Saturnus iščejo novega sodelavca za področje kakovosti v proizvodnji in reševanje reklamacij. Delo bo potekalo v Ljubljani. Delovno mesto bo zajemalo komuniciranje s kupci (področje reševanja reklamacij), organizacijo odprave napak pri izdelkih, prenos kupčevih zahtev v projektni tim v proizvodnji (področje kakovosti v proizvodnji), itd.

9. Lek farmacevtska družba d.d. – delo: Raziskovalec v razvoju procesov biofarmacevtskih izdelkov (ž/m)
Priznano farmacevtsko podjetje Lek v svoje vrste vabi raziskovalca razvoja biofarmacevtskih izdelkov. Novi sodelavec bo odgovoren za razvijanje in karakterizacijo proizvodnih procesov, nudenje podpore pri transferjih (iz laboratorijskega na proizvodni nivo), sodelovanje pri postopkih validacije, itd. Delo bo potekalo v Mengšu.

10. OMV Slovenija d.o.o. – delo: Partner upravljavec bencinskega servisa OMV (ž/m)
Podjetje OMV išče novega sodelavca za delo partnerja upravljavca bencinskega servisa na področju Primorske in Notranjsko-kraške regije. Delo bo zajemalo upravljanje servisa, skrb za prodajo goriva, maziv in ostalega trgovskega blaga, vodenje ekipe, upravljanje gostinskega lokala (ki je v sklopu bencinskega servisa), itd.