Prosta delovna mesta, 5. 8. 2016

prosta delovna mesta

Za vas smo izbrali nekaj zanimivih prostih delovnih  mest. S klikom na posamezno točko si lahko ogledate natančnejše pogoje iz razpisov. Če pa želite biti v prednosti pred ostalimi iskalci zaposlitve, se prijavite na naše e-novice TUKAJ. Naročnikom na e-novice namreč pošljemo seznam prostih delovnih mest en dan preden ga objavimo na portalu.

  1. Harvey Norman – delo: Prodajalec / Blagajnik na oddelku računalništva (ž/m)

Podjetje Harvey Norman nudi delovno mesto Prodajalec / Blagajnik na oddelku računalništva. Od kandidata pričakujejo sposobnost za samostojno delo, komunikativnost, poznavanje prodajnih produktov na oddelku in izkušnje s prodajo. Poleg tega delovnega mesta iščejo tudi kandidata oziroma novega sodelavca za delovno mesto Pospeševalce prodaje (ž/m). Delovno mesto bo zajemalo pospeševanje prodaje ene izmed najnovejših tehnologij na našem tržišču.

  1. Sportina XYZ Fashion Store – delo: Vizualni merchandiser (ž/m)

Pri modni trgovini Sportina iščejo novega sodelavca za delovno mesto Vizualni merchandiser. Delo bo zajemalo pozicioniranje izdelkov in oblikovanje izložb, z namenom povečanja prodaje. Poleg tega bo moral novi sodelavec skrbeti tudi za red v trgovini in za predstavitev novih kolekcij. Skrbel bo tudi za postavitev oglasnega materiala v trgovini in za pripravo analize o prodajnih rezultatih in uspešnosti vizualne podobe same trgovine. Delo bo potekalo v Celju.

  1. OMV Slovenija d.o.o. – delo: Vodja programa zvestobe (ž/m)

Pri družbi OMV Slovenija iščejo novega sodelavca za delo Vodja programa zvestobe. Delo bo zajemalo izvedbo in redno spremljanje vseh aktivnosti v okviru programa, spremljanje priložnosti na trgu, razvoj in sodelovanje z drugimi podjetji na področju programa zvestobe, pripravo analiz in poročil o razvoju programa, upravljanje z informacijskim sistemom programa, organizacijo, koordinacijo in nadzor nad zunanjimi izvajalci storitev, itd. Delo bo potekalo na sedežu podjetja v Kopru.

  1. Comtrade d.o.o. – delo: Vodja upravljanja virov (ž/m)

Pri podjetju Comtrade d.o.o. iščejo novega sodelavca, ki bo odgovoren za iskanje in zaposlovanje kandidatov za različne razvojne projekte. Delo bo zajemalo tudi določanje potreb po kadrih glede na posamezne projekte, razporejanje zaposlenih, odgovornost za delovne rotacije, za razvijanje veščin zaposlenih, za zagotavljanje izboljševanja motivacije vseh zaposlenih, za mreženje in pogajanje, skrb za širjenje informacij in izboljševanje transparentnosti, itd.

  1. Evropska investicijska banka – delo: Oskrbnik za podatkovne baze (ž/m)

EIB išče kandidata za delovno mesto Oskrbnik za podatkovne baze (Data Warehouse Officer). Kraj dela je Luksemburg. Delo bo zajemalo vzdrževanje platforme Enterprise Data Warehouser, nadzor in koordiniranje IT ekipe, sodelovanje pri raznih projektih na tem področju, itd. Od kandidatov je pričakovano odlično znanje tujih jezikov in ustrezno smer izobrazbe (računalniška smer).

  1. Pliva Ljubljana d.o.o. – delo: Strokovni predstavnik (ž/m)

Podjetje Pliva, članica skupine Teva, v Ljubljani išče kandidata za delovno mesto Strokovni predstavnik. Delo bo zajemalo prodajo in promoviranje proizvodov, sodelovanje s ključnimi strankami na področju farmacije in medicine, sodelovanje na strokovnih tečajih, sodelovanje s strokovnjaki na področju marketinga in medicine znotraj Plive in Teve, itd.

  1. Slorest d.o.o. – Natakar (ž/m)

Podjetje Slorest nudi delovno mesto Natakar, ki bo potekalo v Ljubljani. Delo bo zajemalo pripravo delilnega pulta v restavraciji, strežbo napitkov in hrane, naročanje živil, obračun in vodenje blagajne, itd. Delo bo po potrebi potekalo tudi v dveh izmenah.

  1. Tip-Top design d.o.o. – delo: Terenski komercialist za okna in vrata (ž/m)

Podjetje Tip-Top design iz Domžal išče terenskega komercialista za stavbno pohištvo, pri čemer je poznavanje področja prednost pri izbiri kandidata. Delo bo potekalo na terenu, s prilagodljivim delovnim časom. Od kandidatov so pričakovane izkušnje iz področja prodaje, prav tako je zaželeno tehnično znanje in pripravljenost za učenje novih stvari. Poleg tega delovnega mesta pri podjetju iščejo še nove sodelavce za delo Monterja stavbnega pohištva in za delovno mesto Vodja monterjev stavbnega pohištva.