Prosta delovna mesta, 3. 2. 2017

prosta delovna mesta

Za vas smo izbrali nekaj zanimivih prostih delovnih  mest. S klikom na posamezno točko si lahko ogledate natančnejše pogoje iz razpisov. Če pa želite biti v prednosti pred ostalimi iskalci zaposlitve, se prijavite na naše e-novice TUKAJ. Naročnikom na e-novice namreč pošljemo seznam prostih delovnih mest en dan preden ga objavimo na portalu.

  1. Swatycomet d.o.o. – delo: Strokovni sodelavec za marketing in odnose z javnostmi (ž/m)

Podjetje Swatycomet išče novega sodelavca oziroma sodelavko z izkušnjami v mednarodnem marketingu, odličnimi komunikacijskimi veščinami in izvrstnim znanjem tujih jezikov. Delo bo zajemalo: organizacijo, načrtovanje in izvedbo marketing aktivnosti (na sejmih, predstavitvah pri kupcih, družbeni mediji, elektronske novice, itd.), sodelovanje pri izvajanju in pripravi marketinških ter prodajnih materialov (tiskani mediji, digitalni mediji, baze prodajnih in marketinških materialov, itd.), skrb za odnose z javnostmi (notranjimi in zunanjimi), skrb za celovit razvoj blagovnih znamk, itd.

  1. Lumenia d.o.o. – delo: Strokovnjak za marketinško komuniciranje (ž/m)

Podjetje Lumenia razpisuje prosto delovno mesto Strokovnjak za marketinško komuniciranje. Delovno mesto bo zajemalo: pripravo, zasnovo in izvajanje produktnih in korporativnih materialov, vsebinski marketing, pripravo vsebin za splet, upravljanje družbenih skupnosti, spletno oglaševanje, digitalno znamčenje (branding), skrb za korporativno komuniciranje  in odnose z javnostmi, izvajanje in organizacijo strokovnih sejmov, konferenc in korporativnih dogodkov, skrb za vzpostavitev orodij internega komuniciranja, itd. Delo bo potekalo v Litiji.

  1. Banka Intesa Sanpaolo d.d. – delo: Razvijalec programske opreme na Microsoft platformi (ž/m), Sodelavec za pospeševanje prodaje (ž/m) in Referent za poslovanje s fizičnimi osebami (ž/m)

Banka Intesa Saopaolo išče več novih sodelavcev. Delovno mesto Razvijalec programske opreme na Microsoft platformi zahteva poznavanje in izkušnje pri delu s sodobnimi računalniškimi tehnologijami, programskimi orodji in tehnikami, poznavanje dela z relacijskimi podatkovnimi zbirkami, poznavanje spletnih tehnologij, programskih jezikov (C++, C#), ogrodja .NET, razvojnega orodja MS Visual Studio in MS Windows operacijskega sistema. Za delovno mesto Sodelavec za pospeševanje prodaje pri Banki Intesa Saopaolo iščejo dva sodelavca za delo na sedežu banke v Kopru in dva sodelavca za delo v Ljubljani. Za delovno mesto Referent za poslovanje s fizičnimi osebami pa pri banki iščejo več sodelavcev za delo v Ljubljani, Postojni, Mariboru, Ilirski Bistrici in Ajdovščini.

  1. BKS Bank AG – delo: Svetovalec za poslovanje s pravnimi osebami (ž/m)

Banka BKS zaposli novega sodelavca v svoji poslovni enoti Domžale. Glavne delovne naloge za to delovno mesto bodo: promoviranje poslovanja, skrb za pridobivanje strank, vzdrževanje komercialnih odnosov, nadgradnja poslovnih odnosov, priprava preliminarnih ponudb financiranja, priprava sklepov, pogodb in ponudb ter druge dokumentacije, po potrebi tudi opravljanje poslov osebnega bančništva, izdelave cenitev nepremičnin, ugotavljanje kreditne sposobnosti komitenta, itd.

  1. mobil d.d. – delo: Tester programske opreme (ž/m)

Podjetje Si.mobil v svoje vrste vabi novega sodelavca za delo v Mariboru. Delovne naloge za to delovno mesto bodo: skrb za pripravo testnih scenarijev, testiranje programske opreme, sodelovanje pri projektih, pripravljenost za timsko delo, vpeljava programske opreme (pri uporabnikih), nudenje svetovanja in podpore internim uporabnikom, itd.

  1. Gem motors d.o.o.- delo: Razvojni inženir elektronike (ž/m)

Podjetje Gem motors išče novega sodelavca za razvijanje elektronike in elektronskih vezij. Delovne naloge za to delovno mesto bodo: načrtovanje elektronskih in integriranih vezij, termična analiza vezij, razvoj hlajenja, numerična dinamična analiza vezij, testiranje elektronskih vezij, izvajanje meritev, priprava razvitih vezij za proizvodnje, sodelovanje pri razvijanju krmilnika elektromotorja, itd.

  1. Petrol d.d. – delo: Energetski menedžer (ž/m)

Petrol išče novega sodelavca za delo na področju učinkovite rabe in proizvodnje energije v industriji, energetskih sistemih in stavbah. Delo bo potekalo na Bledu in bo zajemalo: nadzorovanje in izvajanje ukrepov energetske učinkovitosti, vzdrževanje sistema za upravljanje z energijo, vitalno pregledovanje porabe energije, identificiranje področij za optimiziranje energetske učinkovitosti, nadziranje, pregledovanje, planiranje ter evaluacija energetskih aktivnosti, skrb za usklajevanje aktivnosti energetskega upravljanja, itd.

  1. Občina Tolmin – delo: Direktor javnega zavoda Tolminski muzej (ž/m)

Občina Tolmin je objavila javni razpis za delovno mesto Direktor javnega zavoda Tolminski muzej. S kandidatom, ki ga bodo izbrali, bo sklenjena pogodba za 5-letni mandat. Kandidat mora ustrezati razpisnim pogojem, ob prijavi pa je dolžan priložiti tudi predlog za razvoj in delo muzeja v času njegovega mandatnega obdobja.