Prosta delovna mesta, 28. 7. 2016

28.07.2016
prosta delovna mesta

Za vas smo izbrali nekaj zanimivih prostih delovnih  mest. S klikom na posamezno točko si lahko ogledate natančnejše pogoje iz razpisov. Če pa želite biti v prednosti pred ostalimi iskalci zaposlitve, se prijavite na naše e-novice TUKAJ. Naročnikom na e-novice namreč pošljemo seznam prostih delovnih mest en dan preden ga objavimo na portalu.

  1. UniCredit Bank – delo: Svetovalec (ž/m)

Pri banki UniCredit iščejo novega sodelavca za delovno mesto Svetovalec. Delo bo potekalo v poslovni enoti Novo mesto in bo zajemalo izvajanje negotovinskih in gotovinskih poslov, prodajo bančnih storitev ter produktov, svetovanje strankam, ohranjanje poslovnih odnosov s strankami, itd. Poleg tega delovnega mesta pri banki UniCredit trenutno iščejo še kandidata za delovno mesto Višji svetovalec.

  1. Halcom d.d. – delo: Izkušen razvijalec (ž/m)

Pri podjetju

Halcom iz Ljubljane iščejo kandidata za delovno mesto Izkušen razvijalec. Od kandidata pričakujejo 5 let izkušenj na področju razvijanja programske opreme in dela na raznih produktih. Delovno mesto od kandidata zahteva dobro poznavanje programskih jezikov in osnovno znanje skriptnih jezikov. Prav tako je zaželeno, da ima kandidat praktično znanje za razvijanje aplikacij in da zna pripraviti tehnično dokumentacijo. Poleg tega delovnega mesta pri podjetju nudijo še nekaj drugih delovnih mest.

  1. Gen-i d.o.o. – delo: Pravnik (ž/m)

Gen-i je ena izmed vodilnih poslovnih skupin na področju trgovanja in prodaje električne energije ter  zemeljskega plina. Trenutno iščejo kandidata za delovno mesto Pravnik, ki bo odgovoren za izvajanje pravne podpore ostalim  oddelkom v podjetju, za sodelovanje pri pripravi predlogov za pogodbene podloge, za komuniciranje z institucijami in pripravo pravnih mnenj, za pripravo predlogov in rešitev iz pravnega področja, za spremljanje aktualnih sprememb v energetski in drugi zakonodaji, za prilagajanje poslovanja skupine Gen-i spremembam v zakonodaji, itd.

  1. Meltal IS d.o.o. – delo: Komercialist za odpadne kovine (ž/m)

Podjetje, ki se ukvarja z odkupom, reciklažo in prodajo kovin, išče sodelavca za delovno mesto Komercialist za odpadne kovine. Delo bo potekalo v Slovenji vasi pri Ptuju in bo zajemalo pridobivanje novih dobaviteljev, mednarodno sodelovanje, trgovanje z odpadnimi kovinami, skrb za plačila in reklamacije, pripravo ponudb in faktur, komuniciranje in obiski kupcev, izobraževanje kupcev v podjetju in na terenu, organiziranje prevozov, skrb za doseganje planov, itd.

  1. Belimed d.o.o. – delo: CNC operater (ž/m)

Podjetje Belimed je del švicarske firme Mettal Zug in v Grosupljem išče novega sodelavca za delovno mesto CNC operater. Delo bo zajemalo delo na CNC strojih, ki so namenjeni preoblikovanju pločevine, krivljenje in upogibanje pločevine, izdelavo izdelkov po tehnološki in konstrukcijski dokumentaciji, razrez pločevine, vrezovanje navojev, razigljevanje pločevine, itd. Pri kandidatu so zaželene predhodne izkušnje na tem področju, niso pa nujno potrebne. Delo bo potekalo v treh izmenah.

  1. Hidria d.o.o. – delo: Konstrukter (ž/m)

Hidria d.o.o. išče nove sodelavce za razna delovna mesta, med drugim tudi osebo za delovno mesto Konstrukter (ž/m). Delo bo potekalo v poslovni enoti Hidria Alutec v Spodnji Idriji. Delo bo zajemalo izdelavo 2D tehnične dokumentacije, izdelavo 3D konstrukcije orodij, pregled konstrukcij orodij s tehnologi in prisotnost pri zagonu orodij v proizvodnji.

  1. Kia Motors Adria Group d.d. – delo: Terenski zastopnik (ž/m)

Kia išče novega sodelavca za delovno mesto Terenski zastopnik, ki že ima večletne izkušnje na področju prodaje rabljenih vozil in ima tudi pogajalske ter prodajne sposobnosti. Od kandidata pri Kii pričakujejo tudi aktivno znanje angleščine, prednost pa bodo imeli kandidati, ki imajo tudi znanje hrvaškega jezika. Več o delovnem mestu pa na spodnji povezavi.

  1. Trimo d.d. – delo: Prodajni področni vodja za tuje trge (ž/m)

Podjetje Trimo išče novega sodelavca, ki bo deloval na področju vrhunskih modularnih fasadnih sistemov. Prodajni področni vodja bo deloval na tujih trgih in bo odgovoren za vodenje ter prodajo fasadnih sistemov Trimoterm in Qbiss. Prav tako bo odgovoren za pridobivanje strateških kupcev na tistih trgih, na katerih bo deloval. Od svojega novega sodelavca pri Trimu pričakujejo, da bo sposoben razvijati dolgoročna poslovna partnerstva in prepoznati prave poslovne priložnosti. Od njega bo odvisen tudi razvoj  profesionalne mednarodne prodajne ekipe.

  1. The European Patent Office – delo: Inženirji in znanstveniki (ž/m)

Evropska patentna pisarna išče nove sodelavce. Načrtujejo zaposlitev 200 inženirjev in znanstvenikov, ki bi delali na področju ocenjevanja patentov. Izbrani kandidati bodo skupaj sestavljali mednarodno ekipo strokovnjakov, ki se bo ukvarjala s preučevanjem najnovejših inovacij in znanstvenih odkritij. Od kandidatov se pričakuje sposobnost kombiniranja znanstvenega znanja z analitičnim raziskovanjem. Prav tako je zaželeno, da kandidati poznajo zakonske omejitve in predpise o intelektualni lastnini.

1o. Akrapovič d.d. – delo: Vodilni razvijalec poslovne programske opreme (ž/m)

Eno izmed vodilnih slovenskih podjetij išče novega sodelavca za delovno mesto Vodilni razvijalec poslovne programske opreme. Delo bo zajemalo razvijanje strežniške programske opreme, razvoj na JavaScript Front End tehnologijah, razvijanje programske opreme na SQL strežnikih, delo s platformami Windows, sodelovanje z zunanjimi ponudniki IT storitev, skrb za varovanje podatkov, itd. Delo bo potekalo v Ivančni Gorici.

 

 

 

Uspešno ste se prijavili na brezplačne e-novice.
Recapcha
Prosimo obkljukajte test.
Obvestilo
Zavrnili ste piškotke za napredno oglaševanje oziroma piškote družbenih omrežij ter spletne analitike, zato vam je onemogočen dostop do spletne strani. Piškotki nam omogočajo, da so vsebine za vas brezplačne.

Potrdite piškotke in si zagotovite neomejen dostop.
Nujno potrebni piškotki za delovanje spletne strani