Prosta delovna mesta, 28. 6. 2016

prosta delovna mesta

Za vas smo izbrali nekaj zanimivih prostih delovnih  mest. S klikom na posamezno točko si lahko ogledate natančnejše pogoje iz razpisov. Če pa želite biti v prednosti pred ostalimi iskalci zaposlitve, se prijavite na naše e-novice TUKAJ. Naročnikom na e-novice namreč pošljemo seznam prostih delovnih mest en dan preden ga objavimo na portalu.

  1. Adria Airways – delo: Specialist za e-poslovanje (ž/m) in druga prosta delovna mesta

Pri našem domačem letalskem prevozniku iščejo kandidata za delovno mesto Specialist za e-poslovanje. Delo bo zajemalo oblikovanje in vzdrževanje spletnih strani, prav tako pa tudi vmesnikov spletne prodaje, programiranje, oblikovanje specifikacij, vzdrževanje dokumentacije, integracijo sodobnih tehnologij in panožnih trendov, integriranje podatkov iz zalednih storitev podjetja, itd. V podjetju je razpisanih še nekaj drugi prostih delovnih mest, npr. IT sistemski administrator, Vodja kontrolinga, Prodajni predstavnik na lokalnem trgu, Skrbnik linije, itd.

  1. Adriatic Slovenica d.d. – delo: Sodelavec v centru za oskrbo strank (ž/m)

Delo bo zajemalo telefonsko komuniciranje s strankami, osnovno poznavanje značilnosti zavarovanj, dogovarjanje za termine za obisk zavarovalnega zastopnika, izvajanje anket po telefonu, pomoč pri delu v centru za oskrbo strank, izvajanje samostojnega dela s strankami (po pridobljen dovoljenju AZN).

  1. KLS Ljubno d.o.o. – delo: Novi sodelavci (ž/m)

Podjetje KLS Ljubno d.o.o. išče več novih sodelavcev za delo v njihovem podjetju. Trenutno imajo odprte razpise za voznika viličarja, delovodjo – izmenovodjo in  inženirje strojništva ter mehatronike (tehnologija in razvoj procesov obdelave, razvoj proizvodov, konstruiranje orodij in priprav). Od novih sodelavcev pričakujejo ustvarjalnost, fleksibilnost, iznajdljivost in vztrajnost. V podjetju nudijo tudi eno delovno mesto za začetnika – diplomiranega ali univerzitetno diplomiranega inženirja strojništva ali mehatronike.

  1. Banka Slovenije – delo: Analitik – Upravitelj premoženja (ž/m)

Razpisano delo bo potekalo v oddelku Bančne operacije, odsek Tržne operacije. Delo bo zajemalo pripravo analiz finančnih trgov, pripravo analiz denarne politike in upravljanja premoženja, izvajanje operacij denarne politike Evropskega sistema, upravljanje naložb Banke Slovenije, sodelovanje pri delu odborov ECB in Banke Slovenije, itd.

  1. Vzajemna d.v.z. – delo: Komercialist svetovalec (ž/m)

Delo bo potekalo v Poslovni enoti Kranj ali v Poslovni enoti Ravne na Koroškem. Delo bo zajemalo negovanje prodajnega portfelja, načrt in izvedbo prodajnih in tudi promocijskih aktivnosti ter izvajanje poprodajnih storitev. Zaposlitev bo sprva potekala s 6 mesečnim poskusnim delom, nato pa pri Vzajemni nudijo zaposlite za nedoločen čas.

  1. Hidria AET d.o.o. – delo: Strokovnjak za uporabne rešitve naprednega razvoja (ž/m)

Delo bo potekalo v Tolminu in bo zajemalo razvijanje novih izdelkov ter tehnologij, identificiranje novih ali alternativnih izdelkov ter rešitev, vodenje razvoja, spremljanje stanja patentov, spremljanje tehnoloških trendov ter sodelovanje z zunanjimi partnerji ter institucijami. Delo bo potekalo v timu, v sodelovanju z mednarodnim poslovnim okoljem in institucijami.

  1. Krka d.d. – delo: Raziskovalec v laboratoriju za optimizacijo in avtomatizacijo, Razvoj in raziskave učinkovin (ž/m)

Lokacija dela je Novo mesto. Delo bo zajemalo prenos sinteznih stopenj iz laboratorija v večje merilo, sodelovanje pri prenosu postopkov v pilotno in industrijsko merilo, optimizacija postopkov sinteze in izolacije učinkovin ter intermediatov, uporaba naprednih tehnik pri optimizaciji in razvoju postopkov, priprava tehnološke dokumentacije, priprava poročil, aktivno sodelovanje v razvojnih timih, itd.