Prosta delovna mesta, 28. 2. 2017

prosta delovna mesta

Za vas smo izbrali nekaj zanimivih prostih delovnih  mest. S klikom na posamezno točko si lahko ogledate natančnejše pogoje iz razpisov. Če pa želite biti v prednosti pred ostalimi iskalci zaposlitve, se prijavite na naše e-novice TUKAJ. Naročnikom na e-novice namreč pošljemo seznam prostih delovnih mest en dan preden ga objavimo na portalu.

Pro Plus – delo: Vodja projektov (ž/m) in Spletni novinar (ž/m)

Podjetje Pro Plus išče nove sodelavce za delovni mesti Vodja projektov in Spletni novinar. Delovne naloge za delovno mesto Vodja projektov so: iskanje novih strank / priložnosti na trgu, razvijane odnosov in skrb za vzdrževanje stikov z obstoječimi naročniki, skrb za pripravo ponudb, pogajanje o pogodbenih pogojih, skrb za reševanje ugovorov, nudenje svetovanja o oglaševalskih storitvah/izdelkih, skrb za načrtovanje prodajnih aktivnosti, priprava letnega plana za prodajo in prodajne aktivnosti, spremljanje konkurence na oglaševalskem trgu, pripravljanje prodajnih poročil, itd. Delovne naloge za delovno mesto Spletni novinar pa so: pisanje člankov za spletni portal, raziskovanje aktualnih vprašanj in tem, skrb za iskanje relevantnih informacij, pokrivanje aktualnih dogodkov, izvajanje intervjujev, ažurno spremljanje dogajanj iz sveta in Slovenije, itd.

W3B – delo: Sodelavec za upravljanje oglaševalskih kampanj (ž/m)

Podjetje W3B, ki se ukvarja z digitalnim marketingom, išče novega sodelavca, ki bo skrbel za upravljanje oglaševalskih kampanj. Od prijavljenih kandidatov pričakujejo držanje rokov, natančnost in dobro sodelovanje v majhnem timu sodelavcev. Delo bo potekalo na sedežu podjetja v središču Ljubljane.

TS Media – delo: Sodelavec za telefonsko prodajo (ž/m)

Podjetje TS Media išče novega sodelavca za področje telefonske prodaje. Delo bo zajemalo telefonsko predstavitev ponudbe, prodajanje poslovnih rešitev, skrb za pridobivanje novih strank (baze so vnaprej pripravljene), nudenje nasvetov strankam, izdelovane pogodb in ponudb, itd.

OBI – delo: Prodajalec – Svetovalec (ž/m) za gradbeni material

Trgovina Obi v Kranju išče novega sodelavca za delo na področju gradbenega materiala. Delo bo zajemalo aktivno prodajo, ustrežljivost in naravnanost na kupce, skrb za blago iz sortimenta, vzdrževanje blaga, ravnanje v skladu z načeli trgovine, poznavanje in predstavitev blaga iz reklam, itd.

Izletnik Celje d.o.o. – delo: Vodja turistične agencije (ž/m)

Izletnik Celje išče novega sodelavca za delo Vodja turistične agencije. Delovno mesto bo zajemalo trženje turističnih prevozov in storitev, skrb za načrtovanje, organiziranje in vodenje dela v agenciji, analiziranje potreb na tržišču, skrb za pripravo učinkovite turistične ponudbe, priprava poslovnih smernic dela agencije, odgovornost za rentabilnost poslovanja turistične agencije, itd.

Sberbank – delo: Specialist za trženje bančnih produktov v podjetjih (ž/m) v Poslovni mreži (Poslovanje s prebivalstvom)

Banka Sberbank išče novega sodelavca, ki bo odgovoren za koordinacijo dela B@W z mikro, malimi, srednjimi in velikimi podjetji, izvajanje B@W s ciljem doseganja načrtovanih rezultatov, skrb za pripravo nabora pravnih oseb, skrb za pripravo paketov ugodnosti, izvajanje sistema nagrajevanja (na podlagi uspešne prodaje), sodelovanje z ostalimi področji, aktualno spremljanje izvajanih aktivnosti, priprava predlogov za optimiziranje poslovanja in delovnih procesov, priprava poročil, sodelovanje pri razvijanju storitev in produktov, sodelovanje pri izobraževanju sodelavcev in na drugih projektih, itd.

 

Obvestilo
Zavrnili ste piškotke za napredno oglaševanje oziroma piškote družbenih omrežij ter spletne analitike, zato vam je onemogočen dostop do spletne strani. Piškotki nam omogočajo, da so vsebine za vas brezplačne.

Potrdite piškotke in si zagotovite neomejen dostop.
Nujno potrebni piškotki za delovanje spletne strani