Prosta delovna mesta, 27. 1. 2017

prosta delovna mesta

Za vas smo izbrali nekaj zanimivih prostih delovnih  mest. S klikom na posamezno točko si lahko ogledate natančnejše pogoje iz razpisov. Če pa želite biti v prednosti pred ostalimi iskalci zaposlitve, se prijavite na naše e-novice TUKAJ. Naročnikom na e-novice namreč pošljemo seznam prostih delovnih mest en dan preden ga objavimo na portalu.

  1. Danfoss Trata – delo: HR specialist – področje zaposlovanja v EMEA regiji (ž/m)

Mednarodno podjetje Danfoss Trata za delo v Ljubljani išče novega sodelavca – strokovnjaka za področje zaposlovanja. Delovno mesto zahteva osebo, ki bo odgovorna za regionalno rekrutiranje v EMEA regiji in katera bo sodelovala z ostalimi sodelavci iz drugih evropskih držav. Delo bo obsegalo: iskanje talentov v Sloveniji in ostalih EU državah v EMEA regiji, vodenje postopka zaposlovanja pozicij na poslovni strani, skrb za zaposlovanje študentov, skrb za pravilno izvajanje globalnega postopka zaposlovanja, pripravo aktivnosti in aktivno ozaveščanje o programu priporočil, izvajanje ustreznih rekruting strategij, pripravo oglasov za prosta delovna mesta, organiziranje razgovorov z vodji, vodenje diskusij o izbiri končnih rezultatov, preverjanje referenc kandidatov, promoviranje Danfossa kot zaželenega delodajalca, odgovornost za odlično izkušnjo kandidatov v celotnem procesu zaposlovanja, sodelovanje s HR timi, prenos informacij, aktivnosti v zvezi z uvajanjem na novo zaposlenih, itd.

  1. GoOpti – delo: Manager za iskanje talentov (ž/m)

Mednarodno podjetje GoOpti išče novega sodelavca za delo v Ljubljani, za delo na področju človeških virov. Delovno mesto bo zajemalo iskanje novih talentiranih sodelavcev, rekrutiranje novih delavcev, skrb za ohranjanje že obstoječih talentiranih sodelavcev, skrb za objavljanje oglasov za delo na primernih zaposlitvenih straneh, pregledovanje raznih baz, omrežij, LinkedIn profilov in drugih priložnosti za rekrutiranje sodelavcev, skrb za organiziranje in koordiniranje razgovorov za delo, promoviranje podjetja kot zaželenega delodajalca, pripravo motivacijskih treningov za zaposlene, skrb za koordiniranje dogodkov, ki so namenjeni prepoznavanju vrednosti obstoječih sodelavcev, razvijanje, koordinacija in implementacija postopkov in procesov za delo v človeških virih, spremljanje analiz podatkovne baze, itd.

  1. Lidl Slovenija – delo: Sodelavec v oddelku Pravo/ Compliance (ž/m)

Podjetje Lidl Slovenija išče novega sodelavca za delo na področju Pravo/Compliance, ki se ukvarja z zagotavljanjem skladnosti poslovanja podjetja in z obvladovanjem tveganj (varstvo osebnih podatkov, varstvo konkurence, preprečevanje korupcije). Novo delovno mesto bo zajemalo naslednje delovne naloge: skrb za uresničevanje internih smernic in zahtev podjetja iz področja skladnosti poslovanje in obvladovanja tveganj, odgovornost za zagotavljanje skladnosti, vodenje evidenc, kontaktna oseba na svojem področju dela, upoštevanje zakonskih določil in načel podjetja, skrb za varovanje poslovne tajnosti in za varovanje ugleda podjetja.

  1. Nova Kreditna Banka Maribor d.d. – delo: Notranji revizor – svetovalec I (ž/m)

Banka NKBM išče novega sodelavca za delo v Centru za notranjo revizijo. Delo bo zajemalo: skrb za izvajanje notranjega revidiranja poslovanje, svetovanje revidiranim in drugim organizacijskim enotam, spremljanje in skrb za poročila o izvrševanju priporočil, vodenje revizijske skupine in izdelava revizijskih poročil, sodelovanje pri revizijskih nalogah, opravljanje del po navodilih vodje, skrb za predloge in uskladitev programa dela, skrb za doseganje zastavljenih ciljev ter pravočasno izvajanje nalog v skladu s pooblastili, predpisi in navodili, itd.  V Novi Kreditni Banki Maribor iščejo tudi nove kandidate za še dve delovni mesti: Poslovni sekretar in Direktor sektorja upravljanja z nepremičninami.

  1. Lek d.d. – delo: Planer proizvodnih virov (ž/m)

Podjetje Lek d.d. išče novega sodelavca za delo v Lendavi. Delo bo zajemalo: organiziranje urnika proizvodnega procesa v skladu z naročili in razpoložljivimi viri, koordiniranje prioritet proizvodnje, pregledovanje in usklajevanje naročil, skrb za ugotavljanje zasedenosti kapacitet in ozkih grl v proizvodnji, usklajevanje in razporejanje delovnih nalogov, skrb za pravočasno servisiranje kupcev z izdelki, pripravo poročil, pravočasno sporočanje o zamudah v proizvodnji, pri odstopanjih pri rokih in količinah, samostojno spremljanje zalog vstopnih materialov in izdelkov, komuniciranje z ostalimi organizacijskimi enotami v logistiki, koordiniranje zaposlenih na področju uvajanja sprememb, itd.

  1. Si.mobil d.d. – delo: Izkušen IT Specialist (Senior IT Expert – Frontend development) (ž/m)

Podjetje Si.mobil za delo v Ljubljani išče novega sodelavca, ki bo sodeloval pri razvijanju naprednih mobilnih in spletnih rešitev, izvajal izboljšave, optimizacije in nadzor uporabniških vmesnikov, iskal ustrezne tehnične rešitve in sodeloval na projektih znotraj podjetja in znotraj skupine Telekom Austria.

  1. Zupan d.o.o. – delo: Montaža kmetijskih strojev (ž/m), Sestava in montaža elektronskih komponent (ž/m) in Proizvodni delavec – Izdelava izdelkov iz plastičnih mas in umetnih smol (ž/m)

Podjetje Zupan išče nove sodelavce. Od kandidatov za delovno mesto Montaža kmetijskih strojev pričakujejo ročno spretnost, želena smer izobrazbe pa je kmetijski strojni tehnik ali mehanik. Pri opravljanju tega dela se pričakuje poznavanje dela z ročnim električnim orodjem. Od kandidatov za delovno mesto Sestava in montaža elektronskih komponent pričakujejo izkušnje in znanje z elektronskimi komponentami, znanje s področja montaže in sestavljanja. Od kandidatov za delovno mesto Proizvodni delavec – Izdelava izdelkov iz plastičnih mas in umetnih smol pa pričakujejo ročne spretnosti in minimalno osnovnošolsko izobrazbo. Delo bo za vsa tri razpisana delovna mesta potekalo enoizmensko.