Prosta delovna mesta, 25. 5. 2016

prosta delovna mesta

Za vas smo izbrali nekaj zanimivih prostih delovnih  mest. S klikom na posamezno točko si lahko ogledate natančnejše pogoje iz razpisov.Če pa želite biti v prednosti pred ostalimi iskalci zaposlitve se prijavite na naše e-novice TUKAJ. Naročnikom na e-novice namreč pošljemo seznam prostih delovnih mest en dan preden ga objavimo na portalu.

Simobil d.d. – delo: Tehnični ekspert (ž/m)Na Si.mobil-u iščejo novega sodelavca za delo tehnični ekspert, ki bo svetoval, informiral in nudil pomoč strankam po telefonu pri tehničnih vprašanjih, opravljal postopke in diagnosticiral, reševal pisne zahtevke, reševal incidente po postopku, beležil vzroke napak, zbiral povratne informacije uporabnikov in odgovorno komuniciral z zunanjimi poslovnimi partnerji. Delo se bo opravljalo v Mariboru.

Pro Plus d.o.o. – delo: Vodja nabave (ž/m)

Ena izmed vodilnih multimedijskih hiš pri nas išče novo sodelavko ali sodelavca za delo Vodja nabave. Delo bo zajemalo planiranje nabave, določanje pogojev nabave, pripravo predlogov možnih dobaviteljev, definiranje standardov, specifikacijo produktov, analizo zbranih ponudb, pregled bonitete potencialnih dobaviteljev, usklajevanje in nadzor dejavnosti na področju nabave.

Telekom Slovenije d.d. – delo: Arhitekt informacijskih sistemov (ž/m)

Vodilno komunikacijsko podjetje pri nas zaposli novega sodelavca za delo Arhitekt informacijskih sistemov. Delo bo zajemalo oblikovanje, razvoj in upravljanje arhitekture IT-sistemov, razvijanje inovativnih rešitev, priprava predlogov pri pripravi posameznih projektov, sodelovanje pri pripravi strategije in metodologije, priprava arhitekturnih dokumentov in druge dokumentacije, priprava analiz in zagotavljanje konsistentnosti IT-arhitekture, uvajanje najboljših trendov na področju tehnične zmožnosti arhitekture, izobraževanje in upravljanje tveganj, ki so povezane z uveljavljanjem opredeljene informacijske arhitekture.

Hofer Slovenija – delo: Prodajalec (ž/m)

Hofer išče prodajalce za delo na moderni blagajni. Delo bo zajemalo delo na blagajni, zlaganje blaga na prodajne police, skrb za pripravo pekovskih izdelkov, skrb za čistočo in urejenost trgovine, prezentiranje sadja in zelenjave, spremljanje kontrol kvalitete in pomoč kupcem. Delo bo potekalo v Ljubljani, s skrajšanim delovnim časom.

Hidria AET d.o.o – delo: Strokovnjak za uporabne rešitve naprednega razvoja (ž/m)

Podjetje je eden izmed vodilnih proizvajalcev na področju hladnega zagona dizelskih motorjev pri nas in tudi izven naših meja. Delo bo zajemalo razvijanje novih izdelkov in tehnologij, identifikacijo novih ali alternativnih uporabnih strateških rešitev ter izdelkov, sodelovanje z inštitucijami in zunanjimi partnerji, spremljanje stanja patentov, spremljanje trendov na področju tehnologije, vodenje razvoja določenega izdelka od ideje do poskusne proizvodnje. Na povezavi najdete tudi druga delovna mesta, ki jih v Hidrii razpisujejo.

Zavarovalnica Triglav d.d. – delo: Sodelavec za splošne zadeve (ž/m)

Zavarovalnica Triglav išče sodelavca za izvajanje plana investicij in vzdrževanja. Delo bo zajemalo še skrb za delovanje instalacij ter opreme, interveniranje v primeru okvar in zastojev, izvajanje požarno varnostnih predpisov, vzdrževanje objektov, vodenje dobave, pripravo predlogov racionaliziranja, poenotenje dobaviteljev, nadzor nad zunanjimi izvajalci, itd. Delo bo potekalo v območni enoti Trbovlje.

Kostak d.d. – delo: Strojnik (ž/m)

Komunalno podjetje Kostak išče štiri nove sodelavce/sodelavke za delo strojnika. Delo bo obsegalo pomoč pri vodenju dokumentacije strojev (delovni nalogi, strojna poročila, ipd.), pregled strojev, izvajanje nujnih vzdrževalnih del, upravljanje z viličarjem, nakladačem, razvrščanje surovin, itd. Delo bo potekalo v Krškem.

Krka d.d. – delo: Kuhar v Hotelu Grad Otočec

Podjetje Krka v svojem hčerinskem podjetju Terme Krka razpisuje delovno mesto kuharja na Gradu Otočec. Od kandidata je pričakovana ustrezna izobrazba in spodobnost za pripravo zahtevnejših kulinaričnih menijev. Delo bo potekalo v dinamičnem in urejenem delovnem okolju.

Renault Nissan Slovenija d.o.o. – Senior produktni vodja

Renault Nissan Slovenija d.o.o. išče izkušenega in motiviranega kandidata za pozicijo Senior Produktni vodja, ki bo odgovoren za Adriatic regijo in poročanje vodji blagovne znamke Adriatic.