Prosta delovna mesta, 24. 8. 2016

24.08.2016
prosta delovna mesta

Za vas smo izbrali nekaj zanimivih prostih delovnih  mest. S klikom na posamezno točko si lahko ogledate natančnejše pogoje iz razpisov. Če pa želite biti v prednosti pred ostalimi iskalci zaposlitve, se prijavite na naše e-novice TUKAJ. Naročnikom na e-novice namreč pošljemo seznam prostih delovnih mest en dan preden ga objavimo na portalu.

  1. Savatech d.o.o. – delo: Vodja prodaje (ž/m)

Družba Savatech d.o.o. trenutno razpisuje več prostih delovnih mest, med drugim delovna mesta Vodja prodaje, Samostojni komercialist in Vodja realizacije projekta. Delovno mesto Vodja prodaje zajema vodenje prodaje (organiziranje, vodenje in oblikovanje prodajnih aktivnosti), priprava letnega načrta prodaje in strategij, reševanje reklamacij, oblikovanje cen, priprava tržnih analiz, iskanje novih prodajnih priložnosti, pridobivanje kupcev, trženje produktov, odgovornost za doseganje zastavljenih prodajnih ciljev, skrb za povečanje prepoznavnosti blagovne znamke, itd. O ostalih razpisanih delovnih mestih si preberite na spletni strani podjetja.

  1. Simobil d.d. – delo: Ekspert za napredne poslovne rešitve (ž/m)

Pri Si.mobilu iščejo več novih sodelavcev, med drugim tudi Eksperta za napredne poslovne rešitve. Delo bo potekalo v Ljubljani in bo zajemalo: načrtovanje in vodenje širitve ponudbe, spremljanje novih trendov, iskanje novih poslovnih priložnosti, podajanje predlogov za izboljšave, razvijanje in upravljanje rešitev, priprava poročil in ostale potrebne dokumentacije za rešitve, itd. Za ostala prosta delovna mesta, ki jih nudijo ta hip, obiščite njihovo spletno stran.

  1. Telekom Slovenije d.d. – delo: Pravni strokovnjak (ž/m)

Pri Telekomu iščejo novega sodelavca za delovno mesto Pravni strokovnjak. Delo bo zajemalo poznavanje področja konkurenčnega prava in prava intelektualne lastnine. Novi sodelavec bo odgovoren za pravno svetovanje, pregledovanje pogodb, zastopanje v sporih pred sodišči in ostalimi organi in za ostale naloge iz tega področja. Prednost pri izbiri imajo tisti kandidati, ki imajo opravljen pravniški državni izpit.

  1. Univerza v Ljubljani – delo: Samostojni strokovni delavec VII/2 – Informatik analitik (ž/m)

Univerza v Ljubljani razpisuje več delovnih mest, med njimi tudi delovno mesto za strokovnega delavca – informatika analitika. Delo bo zajemalo samostojno opravljanje strokovnih nalog, pripravo poročil, stališč in sklepov, koordinacijo in izvajanje postopkov, spremljanje novosti in informacij na delovnem področju, pripravo predlogov rešitev in izboljšav, izvajanje rešitev, nudenje pomoči uporabnikom ter opravljanje ostalih nalog po naročilu nadrejenega.

  1. Abanka – delo: Poslovni skrbnik (ž/m)

Abanka razpisuje prosta delovna mesta za delovno mesto Poslovni skrbnik. Iščejo več novih sodelavcev za delo na različnih segmentih (mikro in makro podjetja, SME) v Ljubljani, Novi Gorici in Celju. Delo bo zajemalo prodajo bančnih storitev, skrbništvo nad poslovanjem pravnih oseb, promocijo storitev banke, navezovanje poslovnih stikov, preverjanje bonitete komitentov, branje bilanc podjetja, pripravo predlogov, itd.

  1. Banka Slovenije – delo: Inšpektor v oddelku Plačilni in poravnalni sistemi, odsek Plačilni sistemi in storitve (ž/m)

Banka Slovenije išče novega sodelavca za delo inšpektorja, ki bo spremljal zakonske predpise za področje nadzora plačilnih institucij, tolmačil predpise s tega področja dela, preverjal izpolnjevanje pogojev, skrbel za izdajanje elektronskega denarja in opravljanje menjalniških poslov, obravnaval pritožbe uporabnikov, pripravljal gradiva in poročila, sodeloval z domačimi in tujimi nadzornimi organi, itd.

  1. Akrapovič d.d. – delo: Elektro inženir v razvoju (ž/m)

Pri podjetju Akrapovič iščejo novega sodelavca za delovno mesto Elektro inženir v razvoju. Delo bo zajemalo iskanje novih tehničnih rešitev (področje mehatronskih sistemov), razvoj in programiranje firmware, izvajanje analiz elektronske zgradbe vozil, skrb za pripravo merilnih verig, izvajanje raznih meritev, interaktivno sodelovanje z razvojnim oddelkom in dobavitelji, itd.

  1. Krka d.d. – delo: Tehnik vzdrževanja v proizvodnji zdravil (ž/m)

Podjetje Krka išče novega sodelavca za delovno mesto Tehnik vzdrževanja v proizvodnji zdravil. Delo bo potekalo v Novem mestu in bo zajemalo vzdrževanje tehnološke in ostale opreme, usposabljanje operaterjev, sodelovanje pri zagonu, kvalifikacijah in montaži tehnološke opreme, menjavo orodij in nastavitev, rekvalifikacijo opreme, itd. Delo bo potekalo v dveh izmenah, po potrebi pa tudi v treh.

Uspešno ste se prijavili na brezplačne e-novice.
Recapcha
Prosimo obkljukajte test.
Obvestilo
Zavrnili ste piškotke za napredno oglaševanje oziroma piškote družbenih omrežij ter spletne analitike, zato vam je onemogočen dostop do spletne strani. Piškotki nam omogočajo, da so vsebine za vas brezplačne.

Potrdite piškotke in si zagotovite neomejen dostop.
Nujno potrebni piškotki za delovanje spletne strani