Prosta delovna mesta, 19. 7. 2016

prosta delovna mesta

Za vas smo izbrali nekaj zanimivih prostih delovnih  mest. S klikom na posamezno točko si lahko ogledate natančnejše pogoje iz razpisov. Če pa želite biti v prednosti pred ostalimi iskalci zaposlitve, se prijavite na naše e-novice TUKAJ. Naročnikom na e-novice namreč pošljemo seznam prostih delovnih mest en dan preden ga objavimo na portalu.

  1. JUB d.o.o. – delo: Vodja trženja (ž/m)

Pri družbi Jub iščejo sodelavca za delovno mesto vodja trženja, ki ga želijo zaposliti za določen čas enega leta, z možnim podaljšanjem za nedoločen čas. Od kandidata pričakujejo univerzitetno izobrazbo iz področja gradbeništva ali ekonomije oziroma trženja in 5 let delovnih izkušenj. Prednost imajo kandidati, ki že imajo izkušnjo z vodenjem trženja in prodajo hiš (projektno gradnjo). Prijave sprejemajo do konca julija.

  1. Lek d.d. – delo: Ekspert upravljanja kakovosti II (ž/m)

Priznano podjetje Lek farmacevtska družba d.d. v Mengšu zaposli novega sodelavca za delovno mesto Ekspert upravljanja kakovosti II. Delo bo zajemalo samostojno delo (izvajanje in vodenje projektov na področju fermentacijskih postopkov in razvoja novih produkcijskih bakterijskih sevov, razvoj in preverjanje skladnosti internega sistema kakovost, izdelava postopkov za zagotavljanje kakovosti, pripravo in tudi vodenje nadzorov, prenos znanj in tehnologij med oddelki, itd. Prijave za delo pri Leku sprejemajo do konca julija.

  1. Hofer Slovenija – delo: Regionalni vodja prodaja (ž/m)

Pri Hoferju nudijo delo na področju regionalnega vodje, ki bo zajemalo vodenje 4 – 6 poslovalnic in do 60 zaposlenih. Zaposleni bo odgovoren za uspešno poslovanje svojih poslovalnic, prav tako pa tudi za vodenje svojih zaposlenih v posameznih poslovalnicah. Pri delu bo moral organizirati prodajni proces in izvajati redno analizo ter optimizacijo postopkov. Prav tako se od kandidata pričakuje uvajanje in tudi izvajanje novih konceptom, ki so v skladu s trajnostno vizijo podjetja. Pri Hoferju ponujajo tudi več delovnih mest v prodaji.

  1. Danfoss Trata d.o.o. – delo: Koordinator upravljanja dobavne verige (ž/m)

Pri mednarodnem podjetju Danfoss iščejo sodelavca za koordinacijo upravljanja dobavne verige, ki bo odgovoren za načrtovanje in optimizacijo pretoka materiala in informacij (od dobavitelja pa do končnega potrošnika). Delo bo zajemalo tudi odgovornost za zagotavljanje visoke ravni dobavljivosti izdelkov, pregled uspešnosti, analiziranje tveganj, izvajanje procesov uvajanja in opuščanja izdelkov, pripravo ali izvedbo izboljšav, itd. Prijavo na delo pričakujejo do 29.7.2016.

  1. Mercator d.d. – delo: Mesar (ž/m)

Mercator v svoje vrste vabi več mesarjev, ki bodo odgovorni za prodajo mesa in mesnih izdelkov, razkosavanje mesa, pripravo mesnih izdelkov za prodajo, svetovanje kupcem in predstavljanje novosti v ponudbi, vzdrževanje higienske neoporečnosti mesa in delovnega prostora, nadzor in vodenje evidence o delovanju hladilne tehnike, spremljanje stanja zalog in vodenje evidence kritičnih rokov, opravljanje prevzema blaga, označevanje blaga z maloprodajnimi cenami, zagotavljane prijazne storitve, itd. Prijave za to delovno mesto sprejemajo do konca julija (31.7.2016).

  1. Atlantic Grupa – Atlantic Trade d.o.o. – delo: Strokovni sodelavec v kontrolingu Senior

Eno izmed vodilnih prehrambenih podjetij v naši regiji zaposluje strokovnega sodelavca na področju kontrolinga Senior. Delo bo zajemalo zagotavljanje kontrolnih procesov in podatkov, načrtovanje in poslovno analizo, izvajanje zahtevnih kontrolnih nalog, pripravo analize poslovanja in profitabilnosti, pripravo predstavitve načrtov in poslovanja, pripravo predlogov sprememb, analize stroškov in preverjanje ustreznosti njihovega evidentiranja, izdelava poročil, itd.

  1. NKBM d.d. – delo: Direktor sektorja informacijske tehnologije (ž/m)

Delo bo zajemalo načrtovanje strategije razvoja organizacijske enote, nadzor in usmerjanje dela, načrtovanje letnih ciljev, nadzor nad doseganjem ciljev, izvajanje organizacije delovnega procesa, uvajanje izboljšav v delovnem procesu, ocenjevanje uspešnosti organizacijske enote, izvajanje poročanja nadrejenim, razvijanje strokovnega področja, sodelovanje v raznih projektnih timih ter opravljanje drugih nalog v skladu z navodili.

  1. NLB d.d. – delo: Poslovni komunikator (ž/m)

Pri banki NLB iščejo sodelavca za delo na področju medijskega komuniciranja. Delo bo zajemalo pripravo in urejanje informacij za komunikacijo z javnostjo, organizacijo raznih komunikacijskih dejavnosti, vzdrževanje stikov z mediji, posredovanje informacij, izvajanje promocijskih in komunikacijskih dejavnosti, uskladitev in nadzor nad uporabo elementov celostne podobe podjetja, izbiro objav za »kliping«, pisanje tekstov in oglasov, priprava in oblikovanje besedil za plakate, prospekte, letake, mentorstvo, prenašanje znanj in sodelovanje v raznih projektnih ali delovnih skupinah. Delo bo potekalo v Ljubljani, prijave pa so mogoče do 25.7.2016.