Prosta delovna mesta, 19. 6. 2017

prosta delovna mesta
  1. SEMPL, Konferenca medijskih trendov – delo: Komunikator na družbenih omrežjih (ž/m)

SEMPL v svoje vrste vabi komunikatorja, ki bo v sebi združeval kreativnost, duhovitost in dinamičnost in bo sposoben komunikacije na družbenih omrežjih (FB, Twitter, Instagram in LinkedIn). Glavna naloga nove sodelavke ali sodelavca bo skrb za strateško pojavljanje SEMPL-a na omenjenih družbenih omrežjih oz. platformah. Od zainteresiranih kandidatov pričakujejo tekoče komuniciranje v angleščini in pripravljenost na projektno delo. Časa za prijavo na omenjeno delovno mesto je še do 22. 6. 2017.

  1. Hervis – delo: Samostojni sodelavec za področje spletne prodaje (ž/m)

Trgovina s športno opremo Hervis išče novo sodelavko ali sodelavca za delovno mesto Samostojni sodelavec za področje spletne prodaje, v Upravi podjetja, v Ljubljani. Glavne delovne naloge za to delovno mesto bodo: urejanje in skrb za upravljanje spletne trgovine, upravljanje in urejanje spletne strani ter družbenih omrežij podjetja, vnašanje in obdelovanje posameznih artiklov v spletni trgovini, obdelovanje in analiziranje baz podatkov, skrb za oblikovanje prodajnih akcij (v soglasju z nadrejenimi), sodelovanje z grafičnimi oblikovalci, agencijami, zunanjimi izvajalci in tiskarnami, sodelovanje znotraj podjetja (z drugimi oddelki in vodstvom) pri izvajanju marketinških aktivnosti, itd.

  1. Avtotehna Vis – delo: Operater v CRM centru (ž/m)

Avtotehna Vis za delov v Ljubljani išče operaterja za delo v CRM centru. Delovne naloge za prosto delovno mesto bodo: skrb za sprejemanje in obdelavo naročil, sprejem telefonskih klicev in elektronskih sporočil strank, svetovanje, nudenje prodajnih ter poprodajnih storitev, opravljanje odhodnih klicev strank, izvajanje anketiranja obstoječih strank z namenom ugotavljanja zadovoljstva s storitvijo, skrb za vodenje baz podatkov strank, priprava zahtevanih analiz, sodelovanje s preostalimi oddelki podjetja, skrb za poročanje nadrejenim v podjetju, itd. Na delovno mesto se je mogoče prijaviti do 25. 6. 2017, v podjetju pa imajo trenutno razpisanih tudi nekaj drugih prostih delovnih mest za delo v drugih krajih po Sloveniji.

  1. Planeta d.o.o. Optika Clarus – delo: Hišnik (ž/m)

Podjetje Optika Clarus razpisuje prosto delovno mesto Hišnika, za delo v Ljubljani. Delovne naloge za to delovno mesto bodo obsegala vsa hišniška popravila in vzdrževalna dela. Od zainteresiranih kandidatov pričakujejo izkušnje pri elektro-inštalaterskih delih ter tudi poznavanje Worda, Outlooka in Excela. V podjetju iščejo tudi poklic Optika, za delo v poslovalnicah po vsej Sloveniji.

  1. Hidria Rotomatika d.o.o. – delo: Vodja projekta (ž/m)

Podjetje Hidria Rotomatika za delo v Spodnji Idriji išče novo sodelavko ali sodelavca za delovno mesto Vodja projekta. Glavne delovne naloge za razpisano delovno mesto bodo: vodenje projektov, priprava strokovnih podlag ter navodil s področja dela, ukrepanje v primerih ugotovljenih odstopanj, razvoj novih tehnik, uvajanje novih metod in načinov dela, organizacija, kontroliranje ter usklajevanje poteka dela, skrb za zahtevnejše strokovne naloge s področja dela, priprava in izvajanje eksternega in internega izobraževanja, komuniciranje s kupci, izdelovanje analiz, priprava poročil, vodenje evidenc, itd. Razpis za prosto delovno mesto traja do 22. 6. 2017.

  1. Iskratel d.o.o. – delo: Regionalni vodja prodaje – partnerska prodaja (ž/m)

Podjetje Iskratel išče novo sodelavko ali sodelavca za delo v prodaji B2B. Delovne naloge za to delovno mesto bodo razvijanje in prodaja prodajnih rešitev, vzpostavljanje novih kontaktov s potencialnimi strankami, skrb za že obstoječe partnerje, načrtovanje in izvajanje prodajnih aktivnosti, izvajanje rednih obiskov ključnih kupcev, izvajanje nadzora nad implementacijo prodajnih aktivnosti na terenu, priprava poročil o uspešnosti prodajnih aktivnosti, skrb za dolgoročne odnose s kupci ter partnerji, pridobivanje novih poslovnih partnerjev B2B, razvijanje prodaje preko prodajnega kanala partnerjev, skrb za rast prometa, nadzor nad uspešnim zaključevanjem projektov, opravljanje vse pripadajoče administracije, priprava ponudb, opravljanje službenih poti, opredelitev novih trgov, itd. Čas za prijavo na prosto delovno mesto je še do 21. 6. 2017.