Prosta delovna mesta 19. 4. 2017

prosta delovna mesta

Za vas smo izbrali nekaj zanimivih prostih delovnih  mest. S klikom na posamezno točko si lahko ogledate natančnejše pogoje iz razpisov.

  1. Housing Co – delo: Tržnik (ž/m) in Predavatelj za področje programske skupine Microsoft Office (ž/m)

Podjetje Housing Co išče nove sodelavce, med drugim kandidate za delovno mesto Tržnik v prodaji izobraževalnih storitev. Gre za samostojno delo v oddelku trženja, glavne delovne naloge za to delovno mesto pa bodo: prodaja izobraževalnih storitev, skrb za obstoječe in nove stranke, razvijanje novih tržnih poti ter pristopov, skrb za neposredno prodajo storitev organizacijam in podjetjem, aktivna prodaja, pridobivanje novih predavateljev, skrb za obstoječe predavatelje, organiziranje izobraževanj, sodelovanje s prodajnim timom, itd. Pri podjetju iščejo tudi predavatelja za področje programske skupine Microsoft Office, katerega glavne zadolžitve bodo podajanje znanj iz tega področja, razvijanje novih smeri v izobraževanju, integriranje znanja v kolektiv, aktivno udeležbo ter sodelovanje na konferenčnih in izobraževalnih dogodkih, kreativno iskanje idej, razvijanje storitev na področju izobraževanje, skrb za pripravo izobraževalnih projektov, aktualiziranje in vzdrževanje obstoječih izobraževalnih storitev, itd.

  1. Martin Lindstom – delo: Skrbnik (guru) blagovnih znamk (ž/m)

Mednarodno poznan marketinški strokovnjak Martin Lindstrom išče novega sodelavca – guruja za blagovne znamke, ki bi želel delati v mednarodnem okolju. Kandidati se morajo za preizkus izmisliti novo blagovno znamko, ki bo sledila načelom Martinove knjige Small Data. Blagovna znamka je lahko storitev ali izdelek, na spletu ali offline in je lahko usmerjena na kateri koli posamezni segment oziroma ciljno skupino. Za delo se kandidati nato potegujejo tako, da posnamejo video, ki ni daljši od 5 minut, v katerem predstavijo novo blagovno znamko, njen logo, po čem se blagovna znamka loči od ostalih podobnih na trgu in katero specifično potrebo, ki na določenem trgu še ni bila pokrita, ta blagovna znamka pokriva.

  1. Danfoss Trata – delo: Finančni kontroler (ž/m)

Podjetje Danfoss Trata za delo v Ljubljani išče novo sodelavko ali sodelavca za delovno mesto Finančni kontroler. Delo  bo potekalo v oddelku Financ in računovodstva, osrednje področje dela pa bo priprava kalkulacij in internih ter eksternih poročil. Delovne naloge za to delovno mesto bodo še: pregled finančnih knjižb, sodelovanje pri pripravi in izdelavi periodičnih izkazov in poročil (skladno s SRS in IFRS), izvajanje davčno-knjigovodskega nadzora nad knjiženjem, pomoč pri testiranjih novega računovodskega sistema ter ostala računovodska dela po potrebi. Pri izbiri kandidatke ali kandidata bodo imeli prednost vsi tisti, ki poznajo lokalno zakonodajo in standarde ter imajo tudi znanje SAP-a.

  1. Sberbank banka d.d. – delo: Svetovalec za mikro podjetja (ž/m) in Strokovni sodelavec za operativna tveganja (ž/m)

Banka Sberbank išče nove sodelavke ali sodelavce za dve delovni mesti. Za delovno mesto Svetovalec za mikro podjetja Poslovna mreža – Center za financiranje mikro podjetništva bodo glavne delovne naloge naslednje: prodaja in trženje vseh bančnih produktov pri poslovanju z mikro podjetji, skrb za pridobivanje novih strank na področju regije, nudenje pomoči in svetovanje strankam, odgovornost za izpolnjevanje ciljev in osebnega plana, informiranje strank o investicijskih, zavarovalniških produktih in o depozitih, skrb za pridobivanje ustrezne dokumentacije, komunikacija s strankami, priprave kreditnih predlogov,  skrb za reševanje reklamacij in izterjave, opravljanje vseh nalog v zvezi z določili o pranju denarja in financiranja terorizma, itd. Za delovno mesto Strokovni sodelavec za operativna tveganja v skupini Operativna tveganja pa bodo glavne delovne naloge sledeče: implementiranje metodologij in politike za upravljanje z operativnim tveganjem, vnašanje podatkov o škodnih dogodkih, preverba tveganj, kontrola kvalitete podatkov, nadzor izvajanja notranjih kontrol za kritične procese v banki, izračun kapitala za kritje operativnega tveganja, nadzor in predlaganje ukrepov zoper zmanjševanje tveganj, izdelava notranje regulative, s katero se bi obvladovalo tveganja, izvajanje postopkov v skladu z zakonsko regulativo, spremljanje indikatorjev tveganja, izdelava analize scenarijev, itd.

  1. Hervis- delo: Asistent v kontrolingu (ž/m)

Podjetje Hervis razpisuje več prostih delovnih mest, med drugim tudi delovno mesto Asistent v kontrolingu. Glavne delovne naloge za to delovno mesto bodo sledeče: skrb za izvajanje finančnega in operativnega kontrolinga, zagotavljanje strokovne podpore, priprava podlag za strateško in operativno odločanje, priprava letnih, kvartalnih in mesečnih poročil, analiza odmikov stroškov, priprava podlag za ukrepanje, pomoč pri pripravi strateškega in letnega plana podjetja, skrb za spremljanje terjatev in zalog ter vsa ostala dela po navodilih nadrejenega. Poleg tega delovnega mesta v Hervisu nudijo tudi več kariernih priložnosti za naslednja delovna mesta:  Prodajalec, Serviser ter Samostojni strokovni sodelavec v nabavi.

  1. Unicredit banka Slovenija d.d. – delo: Svetovalec pripravnik (ž/m)

Unicredit banka razpisuje dve prosti delovni mesti za delo Svetovalca pripravnika, v poslovnih enotah Kranj in Koper. Glavne naloge za to delovno mesto bodo: začetno uvajanje in kasneje samostojno izvajanje gotovinskih ter negotovinskih poslov, nudenje pomoči in svetovanje strankam, prodajanje bančnih storitev, ohranjanje dolgoročnih poslovnih odnosov s strankami, itd. Na razpisani delovni mesti se je mogoče prijaviti preko spletnega obrazca.

  1. Elektro Ljubljana – delo: Vodja službe za izvajanje investicij (ž/m)

Podjetje Elektro Ljubljana išče novega sodelavca za delovno mesto Vodja službe za izvajanje investicij. Delovne naloge za to delo so: organiziranje, kontroliranje, usklajevanje in načrtovanje dela, razvoj novih metod ter postopkov dela, vodenje projektov, skrb za opravljanje zahtevnejših strokovnih del, skrb za sodelovanje pri pripravi razvojnih usmeritev, priprava strokovnih podlag ter navodil, vodenje evidenc, priprava poročil in analiz, spremljanje in izobraževanje sodelavcev, itd.