Prosta delovna mesta, 18. 1. 2017

prosta delovna mesta

Za vas smo izbrali nekaj zanimivih prostih delovnih  mest. S klikom na posamezno točko si lahko ogledate natančnejše pogoje iz razpisov. Če pa želite biti v prednosti pred ostalimi iskalci zaposlitve, se prijavite na naše e-novice TUKAJ. Naročnikom na e-novice namreč pošljemo seznam prostih delovnih mest en dan preden ga objavimo na portalu.

  1. Imedia GSM d.o.o. – delo: Sodelavec za spletni marketing (ž/m)

Podjetje Imedia GSM, ki deluje na področju prodaje in distribuiranja mobilnih naprav, išče sodelavca za spletni marketing. Delovno mesto bo zajemalo urejanje in promocijo spletnih strani, zahtevajo pa znanje angleškega in italijanskega jezika, saj bo glavno področje dela novega sodelavca skrb za izboljšanje pozicije, ugleda in prepoznavnosti spletnih trgovin. Pri podjetju objavljajo tudi prosto delovno mesto Tehnika.

  1. Butan plin d.d. – delo: Asistent v marketingu (ž/m)

Podjetje Butan plin išče novo sodelavko ali sodelavca za delo na področju marketinga. Delo bo zajemalo izvajanje tržnih in prodajnih analiz, pripravo letnih marketinških planov, skrb za načrtovanje aktivnosti in proračuna, vodenje projektov, pripravo kampanj in marketinških strategij, koordiniranje z zunanjimi izvajalci, sodelovanje z oddelkom prodaje in razvoja, skrb za izvajanje ostalih marketinških aktivnosti (npr. medijski zakup, spletna trgovina, sponzorstva, direktni marketing, lansiranje novih izdelkov, itd.), skrb za odnose z javnostmi, itd.

  1. Triglav svetovanje d.o.o. – delo: Skrbnik odnosov s strankami v telefonski prodaji II (ž/m)

Podjetje Triglav svetovanje v svojem kontaktnem centru v Ljubljani išče novega sodelavca za kontaktiranje strank in dogovarjanje terminov za prodajni sestanke. Delo bo potekalo v vzpodbudnem, motiviranem in razvijajočem se kolektivu.

  1. Sberbank banka d.d. – delo: Samostojni tehnolog (ž/m)

Podjetje Sberbank banka išče novega sodelavca za delo v oddelku IT Poslovne rešitve. Delo bo zajemalo testiranje nadgradnje programske opreme, pripravo zahtevkov za spremembe, novosti in popravke informacijskih rešitev (za dobavitelje programske opreme), izobraževanje in skrb za pripravo delovnih navodil za uporabnike, vsebinska in tehnološka pomoč (tako zunanjim kakor notranjim uporabnikom), sodelovanje pri nadziranju in spremljanju delovnih procesov, sodelovanje pri pripravi in dograditvi programske opreme, priprava predlogov izboljšav ali sprememb, vodenje projektov, skrb za planiranje, izvajanje in usklajevanje na področju procesnega managementa, prenos znanj in mentorstvo, itd.

  1. Mahle Letrika d.o.o. – Projektant Programer (ž/m)

Podjetje Mahle Letrika za delo v Šempetru pri Gorici išče novega sodelavca za delo Projektant programer. Delo bo zajemalo skrb za izdelavo elektro načrtov za naprave in stroje, programiranje naprav in strojev (PLC in PC aplikacije), izvajanje najbolj zahtevnih nalog na področju izdelave projektne dokumentacije za elektronsko in električno opremo naprav in strojev, itd.

  1. Gorenje d.d. – delo: Dipl. Inž. Elektrotehnike (ž/m)

Podjetje Gorenje d.d. išče več novih sodelavcev, med drugim dipl. inž. Elektrotehnike, smer elektronika, močnostna elektrotehnika ali mehatronika, za delo v Razvojnem kompetenčnem centru kuhalnih aparatov. Delo bo obsegalo izvajanje raznih standardnih meritev, različnih raziskovalnih preizkusnih meritev, skrb za operativno izvajanje nalog, samostojno sodelovanje pri projektih, itd.

  1. KMAG –Kia Motors Adria Group d.d. – delo: Vodja računovodstva (ž/m)

Podjetje Kia Motors išče novega sodelavca za delo na področju računovodstva. Delo bo zajemalo vodenje glavne knjige, saldakontov in osnovnih sredstev, pripravo poročil (zaključnega računa, bilance stanja, IPI, statističnih poročil, Ajpes poročil, id.), skrb za pripravo davčnih obračunov (DDV, DDPO), knjiženje prejetih in izdanih računov, koordiniranje in pomoč pri računovodskem delu več družbam, pripravo statistik ter poročil (mesečna, kvartalna in letna), spremljanje aktualne zakonodaje, sodelovanje z zavarovalnicami, revizorji in tudi finančnim uradom, itd.

  1. PIRS, Slovenska knjiga d.o.o.- delo: Prodajni svetovalec (ž/m)

Podjetje Slovenska knjiga išče več prodajnih svetovalcev za delo v posameznih regijah po Sloveniji. Delo prodajni svetovalec bo obsegalo delo Pirsovega zastopnika. Nov sodelavec bo tako odgovoren za prodajanje Pirsovih rešitev na posameznem področju (v regiji). Glavnino dela bo predstavljalo obiskovanje podjetnikov in podjetij. Za delo bodo kandidati deležni usposabljanja.