Prosta delovna mesta, 18. 05. 2017

prosta delovna mesta

Preverite prosta delovna mesta za ta teden!

  1. Gen-i – delo: Izkušeni strokovnjak na področju vodenja digitalnih projektov (ž/m)

Podjetje Gen-i išče izkušenega strokovnjaka s področja vodenja digitalnih projektov, ki bo skrbel za razvijanje in uvajanje digitalnih aplikacij za potrebe upravljanja odnosov s strankami ter za podporo novim storitvam. Druge delovne naloge za to delovno mesto bodo še: prepoznavanje in razumevanje poslovnih potreb, skrb za snovanje ustreznih tehničnih predlogov in rešitev, optimiziranje izrabe že obstoječih rešitev, skrb za povečanje učinkovitosti izvajanja poslovnih procesov, uvajanje avtomatizacije, odgovornost za prepoznavanje poslovnih priložnosti skozi nove digitalne rešitve, itd.

  1. Pro Plus d.o.o. – delo: Spletni novinar (ž/m)

Medijska hiša Pro Plus išče nove sodelavce, med drugim tudi spletnega novinarja. Delovne naloge za to delovno mesto bodo: pisanje spletnih člankov (za spletni portal), raziskava aktualnih tem, iskanje informacij, skrb za pokrivanje aktualnih in dnevnih dogodkov, opravljanje intervjujev, spremljanje dogajanja po svetu in v Sloveniji, itd. Pri podjetju razpisujejo še dve prosti delovni mesti: Vodja projektov in Razvijalec spletnih aplikacij.

  1. Petrol d.d. – delo: Spletni urednik in tehnični specialist za pripravo direktne pošte (e-mail marketing) (ž/m)

Podjetje Petrol išče novo sodelavko ali sodelavca za pripravo, programiranje in oblikovanje sporočil za splet, e-pošto in druge digitalne medije. Delo bo potekalo v Ljubljani. Ostale delovne naloge za to delovno mesto bodo: razvijanje vsebin za spletna mesta Petrola (spletno uredništvo), skrb za vzdrževanje Petrolovih spletnih mest, razvijanje strukture spletnih mest, primerno uvrščanje vsebin, sodelovanje pri pripravi tekstovnega in vizualnega materiala za spletno stran podjetja, upravljanje s spletnimi uredniškimi vsebinami, skrb za urednikovanje in ažurnost spletnih mest, aktualno spremljanje svetovnih trendov v panogi, priprava predlogov za izboljšave, priprava analiz, spremljanje doseženih rezultatov, skrb za to, da spletne strani delujejo brezhibno ( za uporabnika in tudi iz vidika zalednih procesov), odgovornost za to, da so spletne vsebine skladne s celostno grafično podobo spletne strani (v sodelovanju z vodjo komuniciranja), digitalna podpora kupcem, content in/ali socialna spletna komunikacija, analitika, uporabniška izkušnja in optimizacija, koordiniranje spletnih aktivnosti v podjetju in zunaj njega (z agencijami), skrb za operativno izvedbo vsebinskega dela kampanj digitalnega marketing, poudarek predvsem na e-mail marketingu.

  1. Chipolo d.o.o. – delo: Strokovnjak za spletno oglaševanje (ž/m)

Eden izmed najbolj znanih slovenskih start up podjetij, ki je uspešno nadaljevalo svojo poslovno pot, išče strokovnjaka za spletno oglaševanje. Glavne delovne naloge za razpisano prosto delovno mesto bodo: testiranje in spremljanje obstoječe kampanje, skrb za optimiziranje in izboljšave kampanj, delo na platformah spletnega oglaševanja (Google AdWords, Facebook,…), preizkušanje novih pristopov v namene izboljšave obstoječih procesov, priprava digitalnih kampanj od začetka do konca (preko različnih oglaševalskih platform), skrb za nenehno izboljšavo CPC, CTR in CPA, priprava analiz uporaba analitike, skrb za izboljšave na področju uspešnosti kampanj, itd. Delo bo poteklo v eni izmed pisarn podjetja v Ljubljani ali v Trbovljah. Med prednostmi za prijavo na to delovno mesto podjetje navaja izjemno kreativen delovni tim, nenehne priložnosti za rast in novo pridobivanje znanja ter fleksibilen delavnik.

  1. Sberbank banka d.d. – delo: Specialist za uporabniško izkušnjo in več-kanalni razvoj (ž/m)

Banka Sberbank išče novega sodelavca ali sodelavko za delo v oddelku Digitalno bančništvo. Delovne naloge za to delovno mesto bo oblikovanje nakupovalnih izkušenj, mobilnih in internih aplikacij, skrb za uporabniške vmesnike, BPM procese, itd. z namenom zagotavljanja koristne, zabavne, poučne in uporabne vsebine. Ostale delovne naloge bodo: nadziranje in kreiranje arhitekture vseh uporabniških vmesnikov, tudi za mobilne aplikacije, aktivno sodelovanje ter pomoč pri razvijanju in nadgradnji digitalnih kanalov (spletna banka, mobilna banka, spletne strani, mobilne aplikacije, itd.), skrb za zbiranje podatkov in razumevanje njihove uporabnosti (tudi izdelava poročil), razvijanje vseh ostalih aplikacij ter uporabniških vmesnikov, izrisovanje žičnih modelov ter interaktivnih spletnih prototipov, nenehna optimizacija uporabnikovih poti na spletu, optimiziranje konverzij, skrb za projektiranje tehnično dovršenih uporabniških vmesnikov, skrb za testiranje uporabnosti modulov, interpretiranje rezultatov in njihova uporaba za izboljšanje uporabniške izkušnje, sodelovanje pri pripravljanju konceptov novih ter že obstoječih spletnih projektov, sodelovanje pri digitalizaciji banke, nudenje pomoči pri načrtovanju ter izvajanju prodajnih aktivnosti, skrb za doseganje prodajnih ciljev, itd.

  1. Mikrocop d.o.o. – delo: Poslovni analitik/Implementator (ž/m)

Podjetje Mikrocop išče nove sodelavce, med drugim tudi poslovnega analitika oziroma implementatorja. Novo delovno mesto bo od kandidatov zahtevalo: implementiranje in predstavitev programskih rešitev, izvajanje poslovnih analiz za pridobivanje uporabniških zahtev, skrb za oblikovanje tehnične in funkcionalne dokumentacija, svetovanje na področju poslovno-informacijskih rešitev, skrb za odpravljanje napak in reševanje tehničnih problemov, nudenje podpore raznim oddelkom naročnika, preverjanje uporabnosti rešitev, sodelovanje in tudi vodenje projektov, itd.