Prosta delovna mesta, 16. 6. 2016

prosta delovna mesta
  1. Banka Sparkasse d.d. – delo: Osebni finančni svetovalec za standardne stranke (ž/m) in Sodelavec na področju razvoja informacijskih tehnologij (ž/m)

Od kandidata za osebnega svetovalca pričakujejo izkušnje (1 – 3 leta) na podobnem delovnem mestu in veselje do dela s strankami. Delo bo potekalo v poslovni enoti Koper. Od kandidata za razvoj informacijskih tehnologij pa pričakujejo večletne  izkušnje iz področja vodenja in razvoja informacijskih tehnologij. Delo bo potekalo v mednarodnem bančnem okolju in v mladem ter dinamičnem kolektivu.

  1. Hofer d.o.o. – delo: prodajalec (ž/m)

V svojih poslovalnicah po Ljubljani podjetje Hofer išče sodelavce za delo v prodaji, za skrajšan delovni čas. Delo bo zajemalo delo na blagajni, zlaganje blaga na police, skrb za čistočo in red v trgovini, izvajanje kontrole za kvaliteto hrane, itd. Delo bo potekalo v kateri izmed ljubljanskih poslovalnic.

  1. Terme Krka – delo: Zdravniki specialisti fizikalne in rehabilitacijske medicine (ž/m)

V Termah Krka zaposlijo več zdravnikov specialistov, ki imajo končano specializacijo iz fizikalne in rehabilitacijske medicine. Od kandidatov pričakujejo, da imajo veljavno licenco Zdravniške zbornice Slovenije in d znajo en tuj jezik. Od kandidatov pričakujejo tudi delovne izkušnje na tem področju. V podjetju zaposlijo tudi fizioterapevte (v Termah Dolenjske Toplice in Termah Šmarješke Toplice) in Reševalca iz vode (v Termah Dolenjske Toplice, Šmarješke Toplice in v Talasu v Strunjanu).

  1. Lek d.d. – delo: Raziskovalec farmacevtskega razvoja (ž/m)

Delo bo zajemalo načrtovanje in vodenje raziskovalnega dela pri razvijanju generičnih farmacevtskih izdelkov, prenos izdelave iz laboratorijskega na industrijski nivo, priprava poročil, sodelovanje pri deformulacijskih študijah, itd. Delo bo potekalo v Ljubljani, v Razvojnem centru Slovenije.

  1. Tesnila GK d.o.o. – delo: Konstrukter (ž/m)

Podjetje iz Prevalj išče sodelavca za delovno mesto Konstrukter, ki bo odgovoren za vrednotenje aktualne konstrukcije, konstrukcijo novih orodij in izdelkov, pripravo tehnične dokumentacije, kontrolo orodij, poročanje o poteku del, sodelovanje z vodjo projektov, proizvodnje in orodjarne, za načrtovanje novih procesov proizvodnje, izvajanje strokovnih nalog, itd. Delo bo najprej potekalo v obliki uvajanja v delo (za poskusno dobo), s kasnejšo možnostjo podaljšanja.

  1. Dekra Zaposlitev d.o.o. – delo: HR Specialist (ž/m)

Kadrovska agencija Dekra išče sodelavca z magisterijem iz psihologije, ki bo opravljal delo HR Specialist. Delo bo zajemalo komunikacijo in sestanke s strankami, predstavitev storitev podjetja, sklepanje pogodb, pripravo ponudb, samostojno vodenje projektov, merjenje zadovoljstva med zaposlenimi, izvajanje psihološke ocene, zagotavljanje podpore kolegom,  vodenje evidenc del, vzdrževanje baze kandidatov in spremljanje novosti na področju človeških virov. Delo bo potekalo v Ljubljani.

  1. Belimed Grosuplje – delo: Tehnolog (ž/m)

Belimed je del švicarskega koncerna Metall Zug in je specializiran za izdelavo najbolj zahtevnih proizvodov za medicinsko uporabo. Delo bo zajemalo uvajanje novih tehnologij v proces proizvodnje, načrtovanje in priprava tehnološke dokumentacije, konstrukcija šablon, vrednotenje dela, iskanje možnih izboljšav v proizvodnih postopkih, optimizacijo delovnih mest, večanje produktivnosti, pripravo delovnih navodil in ostale dokumentacije, itd.