Prosta delovna mesta, 16. 11. 2016

prosta delovna mesta

Za vas smo izbrali nekaj zanimivih prostih delovnih  mest. S klikom na posamezno točko si lahko ogledate natančnejše pogoje iz razpisov. Če pa želite biti v prednosti pred ostalimi iskalci zaposlitve, se prijavite na naše e-novice TUKAJ. Naročnikom na e-novice namreč pošljemo seznam prostih delovnih mest en dan preden ga objavimo na portalu.

  1. GoOpti d.o.o. – delo: Tržnik za rast (Growth hacker) (ž/m)

Slovenski start up GoOpti išče novega sodelavca – tržnika za rast. Od novega sodelavca pričakujejo ustvarjanje in iskanje priložnosti za rast podjetja, eksperimentiranje z novimi pristopi, ustvarjanje viralnih marketinških zank, delo z B2C in B2B funnelom, izvajanje analiz, meritev in novih testov, skrb za spletno stran, da bo čim bolj zanimiva za lokalno prebivalstvo (slovenski in italijanski trg), delo s strokovnjaki za SEO, podpora pri vsebinskem in e-mail marketingu, podpora pri iskanju prilik za rast podjetja, pomoč pri iskanju novih relevantnih ključnih besed, sodelovanje s produktnim vodjo za marketing, sodelovanje s podružnicami in ostalimi partnerji, znanje za delo z analitičnimi in tržnimi orodji.

  1. Hervis – delo: Samostojni sodelavec za področje spletne prodaje (ž/m)

Hervis išče več novih sodelavcev, med drugim tudi sodelavca za samostojno delo na področju spletne prodaje. Delo bo zajemalo: skrb za upravljanje in urejanje spletne trgovine in spletnih strani podjetja, obdelava in analiza baz s podatki, sodelovanje z vodstvom podjetja in z internimi oddelki, sodelovanje z agencijami, tiskarnami, grafičnimi oblikovalci in z drugimi zunanjimi sodelavci, vnašanje in obdelovanje artiklov v spletni trgovini, skrb za upravljanje in urejanje spletne trgovine, socialnih omrežij in spletnih strani podjetja, oblikovanje prodajnih akcij in skrb za njihovo izvedbo (po predhodnem dogovoru z nadrejenim), itd. Delo bo potekalo v upravi podjetja v Ljubljani. V podjetju iščejo še nekaj serviserjev in prodajalcev.

  1. Mimovrste d.o.o. – delo: Vodja prodajne enote (ž/m)

Slovenska spletna trgovina Mimovrste išče novega sodelavca za vodenje prodajne enote v Kopru. Delo bo zajemalo vodenje skupine na prevzemni prodajni enoti, načrtovanje blaga za prosto prodajo, skrb za ažuriranje in točnost zalog, skrb za odnose s strankami in kakovostno svetovanje, skrb za urejeno prodajno mesto in za splošno zadovoljstvo kupcev, delo z blagajno in opravljanje drugih delovnih nalog po navodilu nadrejene osebe.

  1. Zavas d.o.o. – delo: Vodja prodajnega področja (ž/m) in Prodajalec (ž/m)

Podjetje Zavas išče nova sodelavca za delovni mesti Vodja prodajnega področja in Prodajalec. Od novega sodelavca na delovnem mestu vodje prodajnega področja pričakujejo skrb za krepitev obstoječega portfelja poslovnih strank in pridobivanje novih kupcev. Od novega sodelavca za delovno mesto Prodajalec pričakujejo veselje do dela s kupci, komunikacijske veščine, usmerjenost za doseganje prodajnih ciljev, natančnost, urejenost, pripravljenost na večizmensko delo, fleksibilnost, redoljubnost, odzivnost in timski duh. Delo bo potekalo v specializirani trgovini v Ljubljani (BTC).

  1. Petrol d.d. – delo: IT Arhitekt (ž/m)

Podjetje Petrol išče novega sodelavca v informatiki za delovno mesto IT Arhitekt. Delo bo potekalo v Ljubljani in bo zajemalo: vodenje IT projektov, oblikovanje IT arhitekture za celotno podjetje, oblikovanje koncepta razvoja aplikacij, skrb za zasnovo arhitekture za posamezne sisteme in rešitve, izvajanje projektov, sodelovanje pri optimizaciji informacijskih rešitev, odgovornost za  usklajevanje s poslovnimi naročniki in analitiki, razvijanje in vodenje sodelavcev, skrb za delitev znanja, itd. V Petrolu iščejo tudi nekaj drugih sodelavcev, npr. Frontend razvijalca.

  1. Lidl Slovenija – delo: Sodelavec v oddelku IT tehnologije (ž/m)

Lidl Slovenija išče več sodelavcev za delo na področju IT, med drugim tudi sodelavca za delo v oddelku IT tehnologije. Delovno mesto bo zajemalo skrb za stabilno in varno IT infrastrukturo, varovanje podatkov, vzdrževanje in konfiguriranje omrežne infrastrukture, načrtovanje in nadgrajevanje obstoječe omrežne infrastrukture, uvajanje novih omrežnih tehnologij, optimizacijo procesov, skrb za administracijo strežniških sistemov, itd. Poleg tega delovnega mesta pri Lidlu iščejo še: Strokovni sodelavec za IT varnost, Sodelavec v oddelku IT podpore in Sodelavec v oddelku IT projektov.

  1. Terme Krka – delo: Strokovni sodelavce za prodajo na nemško govorečih trgih (ž/m) in Turistični animator (ž/m)

Terme Krka iščejo nove sodelavce, med drugim strokovnega sodelavca za delo prodaje na nemško govorečih trgih. To delovno mesto bo zajemalo prodajne aktivnosti na nemško govorečih trgih, pripravo predlogov iz področja marketinških aktivnosti, sodelovanje pri izvedbi marketinških aktivnosti, raziskavo trga, analiziranje konkurence, sodelovanje pri razvijanju novih storitev, pripravo prodajnih katalogov in ostalega prodajnega gradiva. V termah iščejo tudi turističnega animatorja. Delovno mesto Turistični animator pa bo zajemalo pripravo, organizacijo in izvedbo programov za dobro počutje gostov, skrb za pospeševanje prodaje zunaj-penzionskih storitev, itd.