Prosta delovna mesta, 14. 3. 2017

prosta delovna mesta

Za vas smo izbrali nekaj zanimivih prostih delovnih  mest. S klikom na posamezno točko si lahko ogledate natančnejše pogoje iz razpisov. Če pa želite biti v prednosti pred ostalimi iskalci zaposlitve, se prijavite na naše e-novice TUKAJ. Naročnikom na e-novice namreč pošljemo seznam prostih delovnih mest en dan preden ga objavimo na portalu.

  1. Lip Bled d.o.o. – delo: Zahtevna dela na področju elektro vzdrževanja lesno obdelovalnih strojev (ž/m)

Podjetje Lip Bled išče novega sodelavca za delovno mesto Zahtevna dela na področju elektro vzdrževanja lesno obdelovalnih strojev. Delo bo zajemalo naslednje delovne naloge: izvajanje vzdrževalnih del v proizvodnji (na visoko- in nizkonapetostnih strojih in napravah), ugotavljanje in odpravljanje napak, sodelovanje pri montažah, remontih naprav in strojnih elektro delov, popravila in montaža elektro instalacij, poznavanje tehničnih načrtov, izvajanje dežurstev (področje vzdrževanja), itd.df

  1. Mali junaki – delo: Vodja marketinga (ž/m)

Podjetje Mali junaki iščejo izkušenega Vodja marketinga. Ključne naloge za to delovno mesto so: samostojno načrtovanje in vodenje marketinških akcij (socialna omrežja, spletni iskalniki), priprava, izvedba in ocena celostnih oglaševalskih akcij po tržiščih, upravljanje družbenih omrežij, komunikacija s ključnimi strankami, upravljanje projektov (za širjenje in prepoznavnost blagovne znamke), skrb za PR besedila, priprava vsebine in email marketinga, skrb za vodenje lastnega teama, skrb za doseganje zastavljenih ciljev, kadrovska in poslovna odgovornost za marketinške akcije, uvajanje in izobraževanje sodelavcev, itd.

  1. SKB banka d.d. – delo: Višji referent spremljave (ž/m)

Banka SKB išče novega sodelavca za delovno mesto Višji referent spremljave, ki bo odgovoren za pravočasno in pravilno izvedbo zahtevnih opravil na področju poizvedbe tretjih oseb, komuniciranja z zunanjimi institucijami, ki so pooblaščene za poizvedbe in na področju evidence, ki niso del programsko podprtih procesov. Nova sodelavka ali sodelavec bo odgovoren za evidentiranje poslovnih dogodkov v informacijske sisteme banke, svetovanje sodelavcem pri zahtevnejših problemih, izvrševanje plačilnih nalogov, vzdrževanje podatkov o strankah in poslih, pripravo zahtevnejših poročil, sodelovanje pri oblikovanju sistema dokumentiranja, itd.

  1. Iskraemeco d.d. – delo: Strokovnjak za korporativno finančno poročanje (ž/m)

Podjetje Iskraemeco išče novega sodelavca za: kontrolo in analizo povezanih družb, skrb za transferne cene, usklajevanje in vzpostavljanje procesov povezanih družb, aktivno sodelovanje pri zunanjih in notranjih revizijah, pripravo poročil, analiz in prezentacij, podporo povezanim družbam, sodelovanje z računovodstvom podjetij in pomoč pri konsolidaciji. V podjetju na svoji spletni strani nudijo tudi nekatera druga delovna mesta.

  1. Mahle Letrika d.o.o. – delo: Samostojni komercialist (ž/m)

Podjetje Mahle Letrika za delo na lokaciji Šempeter pri Gorici išče novega sodelavca, ki bo odgovoren za: raziskovanje globalnih nabavnih trgov in virov, opredelitev nabavnih ciljev ter strategij, delo z dobavitelji, zagotavljanje razvoja dobaviteljev, obvladovanje nabavnih procesov, izvajanje nabavnih aktivnosti, itd.

  1. Slorest d.o.o. – delo: Samostojni kuhar (ž/m)

Podjetje Slorest išče več novih sodelavcev – samostojnih kuharjev, za delo v svojih restavracijah in obratih v Ljubljani, Krškem, Novi Gorici in Škofji Loki. Delovno mesto bo zajemalo: samostojno pripravo hladnih in toplih obrokov, skrb za pripravo dodatne ponudbe, razvažanje hrane in za deljenje hrane na delilni liniji. Na spletni strani podjetja si poglejte še druga razpisana prosta delovna mesta.

  1. Merkur trgovina d.d. – delo: Vodja trgovskega centra (ž/m)

Merkur išče novega sodelavca ali sodelavko za delo v trgovskem centru Merkur Izola. Delovno mesto bo zajemalo: vodenje ostalih sodelavcev, razvoj in obvladovanje procesov, skrb za realiziranje nalog, odgovornost za doseganje ciljev, koordiniranje dela v trgovskem centru, reševanje zahtevnejših reklamacij, skrb za zdravo in varno delo, delo s poslovnimi partnerji, institucijami in strankami, motiviranje sodelavcev in prenos znanja nanje, itd.

  1. Mol Slovenija d.o.o. – delo: Asistent veleprodajne operative (ž/m)

Podjetje Mol Slovenija išče novega sodelavca za delo v Murski Soboti. Delovne naloge novega sodelavca ali sodelavke bodo: sodelovanje v procesu prodaje blaga s kupci, ki imajo letne pogodbe, obvladovanje procesov prodaje/nabave blaga, kontrola prevzemov goriva za bencinske servise, sodelovanje pri pripravi poročil in analiz, priprava poslovnih in knjigovodskih listin, nadzor prevoza goriv, arhiviranje spremne dokumentacije, priprava in izdaja računov, skrb za optimalno zalogo goriv, zbiranje podatkov, itd.

  1. Lafarge Cement d.o.o. – delo: Prodajni predstavnik za področje vzhodne Slovenije (ž/m)

Podjetje Lafarge Cement iz Trbovelj išče novega sodelavca za delovno mesto Prodajni predstavnik (področje V Slovenija). Delovne naloge nove sodelavke ali sodelavca bodo: skrb za doseganje vzdržne in profitabilne rasti podjetja, razvijanje strateških odnosov s strankami, implementiranje prodajni strategije, razvijanje in vzdrževanje dobrih poslovnih odnosov z novimi in obstoječimi strankami iz regije, skrb za doseganje prodajnih ciljev, redni obiski strank, spremljanje in posredovanje aktualnih trendov v gospodarstvu, predvsem na trgu cementa.

  1. Danfoss Trata d.o.o. – delo: Vodja digitalnih projektov (ž/m)

Podjetje Danfoss Trata išče novega sodelavca ali sodelavko – strokovnjaka za vodenje digitalnih projektov (Digital Customr Experience), za delo v  Ljubljani. Delovne naloge za to delovno mesto bodo: razvijanje in vzdrževanje digitalnih aplikacij z namenom izboljšanja izkušnje kupca, nudenje podpore poslovanju, vodenje projektov, pregled funkcionalnosti, implementiranje digitalnih platform, izvajanje testiranj in optimiziranje, usposabljanje uporabnikov, spremljanje izkušenj kupcev, skrb za reševanje novih izzivov, itd.