Prosta delovna mesta, 14. 12. 2016

prosta delovna mesta

Za vas smo izbrali nekaj zanimivih prostih delovnih  mest. S klikom na posamezno točko si lahko ogledate natančnejše pogoje iz razpisov. Če pa želite biti v prednosti pred ostalimi iskalci zaposlitve, se prijavite na naše e-novice TUKAJ. Naročnikom na e-novice namreč pošljemo seznam prostih delovnih mest en dan preden ga objavimo na portalu.

  1. Kozmetika Afrodita d.o.o. – delo: Vodja ključnih kupcev (ž/m)

Podjetje Afrodita išče novega sodelavca, ki bo odgovoren za izvajanje rednih obiskov pri ključnih kupcih, za načrtovanje in izvajanje prodajnih aktivnosti, za nadziranje implementacije prodajnih aktivnosti na terenu, za sodelovanje pri vodenju in letnih pogajanjih ter za pripravo poročil uspešnosti. Delovno mesto bo potekalo v Rogaški Slatini, tudi z delom na terenu.

  1. SKB d.d. – delo: Produktni manager (ž/m)

Banka SKB išče novega sodelavca za delovno mesto Produktni manager v sektorju Marketing. Novi sodelavec bo skrbel za razvijanje in izvajanje razvojne strategije na področju finančnega planiranje. Delo bo zajemalo skrb za kreditno in naložbeno poslovanje banke (za različne segmente strank), spremljanje tržnih trendov, vodenje področja, umeščanje produktov, določanje akcijskih načrtov uvajanja produktov, spremljanje življenjskega ciklusa produktov ali storitev, izvajanje analize trga in pregleda nad konkurenco, pripravo komercialnih akcij ali prodajnih načrtov, uravnavanje partnerskih odnosov z dobavitelji, izdelovanje priročnikov in dokumentacije, pripravo predstavitve produktov, oblikovanje uporabniških zahtevkov, itd.

  1. Gem motors d.o.o. – delo: Raziskovalec – Razvojni inženir strojništva (ž/m)

Hitro rastoče podjetje Gem motors išče novega sodelavca za kreativno in razvojno delo na področju konstrukcije elektromotorjev, 3D modeliranje, konstruiranje, izdelovanje numeričnih simulacij ter trdnostno-termičnih analiz, razvijanje hladilnih sistemov za elektromotorje, razvijanje rešitev v skladu s standardi in veljavnimi predpisi, nudenje tehnične podpore prodajnim aktivnostim, tesno sodelovanje in komuniciranje s področjem mehatronike (elektrotehnični razvoj) in sodelovanje pri razvijanju elektropogona in električnih vozil.

  1. Siliko d.o.o. – Tehnolog (ž/m)

Podjetje Siliko zaposli novega sodelavca za delovno mesto Tehnolog – plastika in tekoči silikon. Novi sodelavec bo delal na  oddelku za brizganje izdelkov iz plastike in iz tekočega silikona. Delo bo zajemalo razvijanje, optimizacijo in uvajanje tehnoloških procesov brizganja termoplastov, izdelovanje prvih vzorcev in brizgov, pripravo poročil o tovrstnih preizkusih, razvijanje ter uvajanje delovnih naprav oziroma pripomočkov, pripravo tehnološke dokumentacije, vnašanje podatkov v računalniški sistem, izdelavo zahtev za spremembe orodij, spremljanje učinkovitosti sprememb, sodelovanje z orodjarno, skrb za usposabljanje strokovnega kadra, itd. Delo je enoizmensko in bo potekalo v poslovni enoti v Sevnici.

  1. Vzajemna zdravstvena zavarovalnica, d.v.z. – delo: Strokovnjak za obdelavo zavarovalnih primerov (ž/m)

Vzajemna zaposli novega sodelavca za delo Strokovnjak za obdelavo zavarovalnih primerov. Delo bo zajemalo pripravo strokovnih gradiv za področje zdravstvenega zavarovanja in zdravstvenega sistema, skrb za spremljanje trendov in razvoja v zdravstvu in zavarovalništvu, spremljanje predpisov in pripravo predlogov, spremljanje podatkov o gibanju škod, pripravo poročil, študij in raznih analiz, obdelavo zavarovalnih primerov, skrb za vsebinsko reševanje zahtevnejših reklamacij, sodelovanje pri definiranju vsebine novih zavarovanj, samostojno obdelovanje zavarovalnih primerov, izvedbo internih predstavitev, itd.

  1. Alpe-Panon d.o.o, McDonald’s DL- delo: Vodja restavracije (ž/m)

Podjetje s hitro prehrano išče novega sodelavca za delovno mesto Vodja prodaje. Delo bo zajemalo skrb za poslovno uspešnost restavracije, pripravo poročil o uspešnosti, organiziranje marketinških aktivnosti v sami restavraciji, skrb za razporejanje zaposlenih, skrb za napredek in izobraževanje zaposlenih, odgovornost pri naročanju ter skrb za zaloge, zagotavljanje visoke kvalitete, prijetnega vzdušja in čistoče, itd.

  1. Ema d.o.o. – delo: Raziskovalec –Razvijalec RF sklopov in naprav (Senior RF Designer) (ž/m)

Podjetje Ema v svoje vrste vabi novega sodelavca za raziskovanje in razvijanje RF sklopov in naprav. Delo bo obsegalo izdelavo »zahtevnika« za nove projekte, izdelavo planov za testiranje, so-kreiranje odločitev za razvoj novih RF sklopov, kreiranje potrebnih RF arhitektur, izvajanje meritev v celotnem frekvenčnem spektru (uporaba ključnih RF instrumentov), delo na simulacijah EM polj, obvladovanje Microstrip struktur z načrtovanjem in meritvami, vodenje in kreiranje certificiranja, izdelavo uporabniške dokumentacije, poznavanje priporočil in standardov, sodelovanje na razvojnih in raziskovalnih projektih, itd.

  1. Microcop Informacijski inženiring in storitve d.o.o. – delo: Poslovni tehnolog (ž/m)

Podjetje Microcop išče novega sodelavca za delovno mesto Poslovni tehnolog. Delo bo zajemalo usklajevanje poslovnih ter tehničnih zahtev strank (vsebinsko, obseg in raven izvajanja), operativno in tehnološko pripravo, nadziranje in optimiziranje izvedbe storitev arhiviranja in skeniranja dokumentov, koordiniranje aktivnosti, itd.