Prosta delovna mesta, 13. 9. 2016

prosta delovna mesta

Za vas smo izbrali nekaj zanimivih prostih delovnih  mest. S klikom na posamezno točko si lahko ogledate natančnejše pogoje iz razpisov. Če pa želite biti v prednosti pred ostalimi iskalci zaposlitve, se prijavite na naše e-novice TUKAJ. Naročnikom na e-novice namreč pošljemo seznam prostih delovnih mest en dan preden ga objavimo na portalu.

  1. Radio Marš – delo: Odgovorni urednik (ž/m)

Mariborski radio študent (MARŠ) razpisuje delovno mesto Odgovorni urednik, za katerega se kandidate imenuje za dve leti, z možnostjo, da so na isto delovno mesto ponovno izvoljeni. Delovno mesto zajema: odgovornost vse objavljene informacije, določanje uredniške politike, predlog za letni programski načrt, imenovanje in razreševanje pomočnika odgovornega urednika zavoda MARŠ, imenovanje in razreševanje urednikov, redaktorjev in vodje programskih služb, vodenje in koordiniranje delovnih nalog, organizacija strokovnega dela, sodelovanje na področju razvoja programov, fund raising oziroma pridobivanje sredstev, sodelovanje pri izvedbi civilno-družbenih projektov zavoda, opravljanje drugih delovnih nalog v skladu z zakonom.

  1. SRC d.o.o. – delo: Senior Java razvojni inženir (ž/m)

SRC d.o.o. je podjetje, ki se ukvarja z učinkovitimi poslovnimi tehnologijami in v svoje vrste vabi izkušenega strokovnjaka za delo na področju Java razvoja. Delo bo zajemalo sodelovanje pri pripravljanju celovitega načrta za razvijanje programske opreme, pripravljanje arhitekture programske opreme in izvajanje nalog razvoja programske opreme. Delo bo potekalo v Ljubljani in bo sklenjeno za nedoločen čas po 6-mesečni poskusni dobi.

  1. Tosama d.o.o. – delo: Blagovni manipulant (ž/m)

Slovensko podjetje Tosama išče novega sodelavca za delo Blagovni manipulant. Delo bo zajemalo manipulativna dela v procesih skladiščenja in distribucije blaga, interne prevoze, pretovore, prepakiranje ali etiketiranje blaga, vzdrževanje transportnih sredstev in delovnega prostora, izvajanje nadzora nad manipuliranjem z blagom, ostala dela po nalogu nadrejenih. Poleg tega delovnega mesta v Tosami iščejo še nove sodelavce za delovni mesti: Prodajalec v specializirani prodajalni in Vzdrževalec strojev. Za več info obiščite njihovo spletno stran.

  1. Rotis d.o.o. – delo: Pravnik (ž/m)

Podjetje Rotis v svoje vrste vabi pravnika. Delo bo obsegalo izpeljavo zaposlitvenih in kadrovskih postopkov, kadrovanje, strokovno delo na delovno-pravnem področju, sestavo in pregledovanje pogodb (obligacijsko, delovno in gospodarsko pravo), vodenje sodnih postopkov, izpeljavo postopkov nakupa, prodaje, postopkov s področja zakona o gospodarskih službah, itd., pripravo in spremljanje pravnih aktov, pravno svetovanje, sodelovanje z državnimi organi, notarji, odvetniki, itd. Delo bo potekalo v Trzinu. Poleg tega delovnega mesta v podjetju iščejo tudi Samostojnega komercialista za trženje.

  1. Lidl Slovenija – delo: Namestnik vodje poslovne enote /trgovine (ž/m)

Lidl Slovenija razpisuje več prostih delovnih mest, med drugim delovno mesto Namestnik vodje poslovne enote v primorski regiji. Delo bo zajemalo: skrb za nemoteno delovanje poslovalnic, nadziranje delovnih procesov, samoiniciativno reševanje težav, skrb in vodenje skupine sodelavcev, skrb in odgovornost za doseganje zastavljenih ciljev, samostojno vodenje poslovalnice (v kolikor je vodja poslovne enote odsoten), skrb za prijetne nakupe kupcev, skrb za spodbudno delovno okolje, odgovornost nad prodajnimi kazalniki, izvajanje inventur, skrb za zagotavljanje higienskih standardov, organiziranje primerne količine zalog, itd.

  1. Zavas d.o.o. – delo: Terenski komercialist (ž/m)

Podjetje Zavas išče več novih sodelavcev, med drugim terenskega komercialista s področja Gorenjske in S dela Ljubljane. Nov sodelavec bo prevzel že oblikovan portfelj poslovnih strank. Glavne naloge tega delovnega mesto bodo: pridobivanje novih kupcev, povečevanje obsega poslovanja, itd. Poleg tega delovnega mesta v podjetju zaposlujejo tudi trgovca s področja Ljubljane ali okolice, za delo v trgovini, ki se nahaja v BTC Hala A.

  1. Petrol – delo: Tehnični specialist za pripravo sporočil direktne pošte (email marketing) (ž/m)

Pri Petrolu iščejo novega sodelavca za pripravo, oblikovanje in programiranje sporočil, ki bodo primerna za objavo v različnih digitalnih medijih (e-pošta, splet, itd.). Novi sodelavec bo odgovoren za razvoj in vzdrževanje vsebin na spletnih mestih podjetja (spletno uredništvo) in za vsebinski del kampanj pri direktnem marketingu, kar bo v glavnem predstavljalo email marketing. Pri tem od kandidata pričakujejo izkušnje pri pripravi kreativ.

  1. Terme Krka – delovno mesto: Vzdrževalec v Termah Šmarješke Toplice (ž/m)

V Termah Krka iščejo novega sodelavca za vzdrževalna dela. Od kandidatov pričakujejo nekaj izkušenj s tovrstnimi deli, zlasti z delovanjem bazenskih sistemov. V Termah Krka iščejo še nekaj drugih poklicnih profilov, med njimi Fizioterapevta, Zdravnika specialne fizikalne in rehabilitacijske medicine, id. Več na njihovi spletni strani.

 

 

Obvestilo
Zavrnili ste piškotke za napredno oglaševanje oziroma piškote družbenih omrežij ter spletne analitike, zato vam je onemogočen dostop do spletne strani. Piškotki nam omogočajo, da so vsebine za vas brezplačne.

Potrdite piškotke in si zagotovite neomejen dostop.
Nujno potrebni piškotki za delovanje spletne strani