Prosta delovna mesta, 12. 5. 2016

prosta delovna mesta

Prosta delovna mesta na dan 12. 5. 2016. Za več informacij o prostem delovnem mestu kliknite posamezen naslov. Če ne želite zamuditi nobene naše objave, se prijavite na e-novice pod člankom.

  1. Telekom Slovenija d.d. – delo: Urednik (ž/m)
    Telekom Slovenija razpisuje delo urednika za spletno urednikovanje spletnih mest podjetja. Kandidat bo skrbel za razvoj strukture spletnih mest in primerno umeščanje novih vsebin, za osnovno spletno oblikovanje, za oblikovanje in pošiljanje e-mailingov, za ažuriranje vsebin in grafično podobo spletnih mest. Telekom za delo išče inovativnega, kreativnega in marketinško usmerjenega kandidata.
  2. NLB d.d. – delo: Upravljavec tržnega segmenta (ž/m) Delo poteka na področju poslovanja s tujimi, ne-strateškimi partnerji. Delo zajema proaktivno trženje finančnih in bančnih storitev komitentom in pravnim osebam, upravljanje problematičnih podjetij,urejanje poslovnih aranžmajev, spremljanje bonitet komitentov, reševanje zahtevnih reklamacij, pridobivanje potencialnih komitentov, analiziranje tržnega prostora, koordinacijo in vodenje timov, itd. Delo bo potekalo v Ljubljani.
  3. Krka d.d. – delo: Inženir informacijske varnosti (ž/m)
    Delo bo potekalo v Novem mestu in od kandidata zahteva široko poznavanje varnostnih sistemov in informacijske varnosti. Kandidat mora poznati operacijske sisteme, požarne pregrade, protivirusno zaščito, spletne tehnologije in sisteme za prepoznavanje vdorov. Delo zajema testiranje programske in strojne opreme ter zagotavljanje varnosti delovanja, spremljanje ter poznavanje najnovejših tehnologij s tega področja, vzdrževanje in dopolnjevanje dokumentacije sistema, integracijo rešitev v sisteme, sodelovanje pri validaciji sistema, itd.
  4. Sandoz – delo: Tehnolog farmacevtske tehnologije (ž/m)
    Sandoz ponuja delovno mesto v oddelku Tehnologija izdelkov. Delo zahteva strokovno obvladovanje posameznih izdelkov, nadzorovanje procesov in spremljanje trendov, statistično analizo parametrov, zagotavljanje statusa validacije in stalnega izboljševanja procesov, skrb za robustnost izdelkov, zagotavljanje sekundarne (znanstvene/tehnične) podore procesom.
  5. Spar d.o.o. – delo: Kadrovik (ž/m)
    Spar razpisuje delovno mesto na upravi družbe v Ljubljani. Delo bo zajemalo kadrovsko administracijo, pripravo pogodb o zaposlitvi, prijava delavcev na inštitucije, urejanje dokumentacija s področja zaposlovanja, priprava poročil ter analiz s področja zaposlovanja, sodelovanje pri projektih, itd.
  6. Lidl Slovenija – delo: Skladiščnik (ž/m)
    Delo poteka v okviru logističnega centra v Komendi, ki skrbi za oskrbo Lidlovih trgovin po vsej državi. Delo skladiščnika zajema prevzem, pripravo in odpremo blaga. Skladiščnik je odgovoren za količinski prevzem in komisioniranje blaga, za obdelavo vračil in obdelovanje loma, kontrolo kvalitete, obdelavo nivoja zalog, zagotavljaje čistoče in varnosti v skladišču ter za ločevanje odpadkov.
  7. Coca-Cola HBC Slovenija d.o.o. – delo: Pripravniški program (prodaja ali odnosi z javnostmi) (ž/m)
    Eno vodilnih podjetij na trgu brezalkoholnih pijač pri nas v mlad in kreativen kolektiv vabi dinamične in ambiciozne kandidate, ki so zainteresirani postati del velike zgodbe o uspehu. Od kandidata pričakujejo delovne izkušnje med študijem, ki so po možnosti obsegale prakso v multi-nacionalnem podjetju, željo po učenju, prilagajanje spremembam in fleksibilnosti, timski duh, mobilnost, itd. Delo pripravnika pomeni pripravo na določeno delovno mesto znotraj podjetja, ki traja eno leto, nato pa je kandidatu omogočeno napredovanje ali podaljšanje pogodbe. Delo poteka v Ljubljani.
  8. Tosama d.o.o. – delo: Tehnolog vzdrževanja (m/ž)
    Tosama v svojem kolektivu razpisuje delovno mesto tehnolog vzdrževanja, ki zajema analizo vzrokov okvar na delovnih sredstvih in pripravo predlogov za njihovo rešitev, priprava planov za preventivno vzdrževanje, izvajanje projektov s področja tehnologije vzdrževanja, pripravo potreb po rezervnih delih, nadziranje porabe energentov, priprava predlogov za optimizacijo, organiziranje servisov tehnične opreme, izris strojnih delov (program SolidWorks), nadziranje odpadkov in izvajanje drugih del s področja