Prosta delovna mesta, 1. 9. 2016

01.09.2016
prosta delovna mesta

Za vas smo izbrali nekaj zanimivih prostih delovnih  mest. S klikom na posamezno točko si lahko ogledate natančnejše pogoje iz razpisov. Če pa želite biti v prednosti pred ostalimi iskalci zaposlitve, se prijavite na naše e-novice TUKAJ. Naročnikom na e-novice namreč pošljemo seznam prostih delovnih mest en dan preden ga objavimo na portalu.

Prosta delovna mesta 4

  1. Mikrocop d.o.o. – delo: Sodelavec v trženju (ž/m)

Podjetje Mikrocop, podjetje, ki se ukvarja s celovitimi rešitvami za brezpapirno poslovanje, išče novega sodelavca v trženju, ki zajema opravljanje trženjskih aktivnosti, kot je npr. predstavitev podjetja, ponudbe in blagovnih znamk, pripravo materialov, pripravo vsebin za spletno stran podjetja, urejanje spletne strani, organiziranje dogodkov, izvedbo trženjskih akcij, upravljanje povpraševanj, skrb za bazo kontaktov, urejanje odnosov z javnostmi, itd.

  1. Spar Slovenija – delo: Prodajalec na oddelku kruha in delikatese (ž/m)

Trgovska veriga Spar Slovenija za svojo trgovino v Trzinu išče novega sodelavca. Delo bo obsegalo strežbo za pultom, pripravo kruha in pekovskih izdelkov za prodajo, priprava delikates, skrb za naročanje blaga, skrb za urejenost trgovine, skrb za ustrezen izgled živil, skrb za kvaliteto razstavljenega blaga, itd. Pri Spar Slovenija trenutno razpisujejo še nekaj drugih prostih mest.

  1. Jelovica hiše d.o.o. – delo: Samostojni komercialist za prodajo montažnih hiš na slovenskem trgu (ž/m)

Podjetje Jelovica hiše išče novega sodelavca za delo komercialista na slovenskem trgu. Delo bo potekalo v prodajni ekipi in sicer na področju pasivnih in nizkoenergijskih lesenih hiš. Od svojega kandidata pričakujejo izkušnje na področju gradnje hiš, odgovornost, arhitekturno, gradbeno ali ekonomsko izobrazbo in dinamičnost.

  1. Ema d.o.o. – delo: Vodja ključnih projektov v telematiki (ž/m)

Podjetje Ema razpisuje več prostih delovnih mest, med njimi tudi prosto delovno mesto Vodja ključnih projektov v telematiki. Delo bo zajemalo identifikacijo zahtev in potreb tržišča za delovno področje, pregled zakonodaje in zahtev za posamezno državo, izvajanje prodajnih aktivnosti, ažurno in natančno vodenje baze strank, izdelavo specifikacij za produkte, skrb za dokumentacijo, interakcija z oddelkom razvoja in oddelkom proizvodnje telematike, koordinacija prodajnih aktivnosti v oddelku telematike, itd.

  1. Iskratel d.o.o. – delo: Diplomirani inženirji elektrotehnike in računalništva

Podjetje Iskratel k sodelovanju vabi univerzitetne diplomirane inženirje elektrotehnike in računalništva z znanji s področja telekomunikacije. Od kandidatov pričakujejo veselje in motivacijo do dela iz področja razvijanja programske opreme, samoiniciativnost, komunikacijo in predanost. Delo bo potekalo na orodjih, ki sodijo v sam vrh tehnologije, prav tako pa bo nudilo spremljanje vrhunske tehnologije v svetovnem merilu.

  1. Simobil d.d. – delo: Tehnični ekspert (ž/m)

Podjetje Simobil razpisuje več delovnih mest, med drugim tudi delovno mesto Tehnični ekspert. Delo bo zajemalo: Reševanje in zaključevanje pisnih zahtevkov, svetovanje, pomoč strankam in informiranje strank v zvezi s tehničnimi vprašanji, diagnosticiranje in izvajanje postopkov, reševanje manj zapletenih incidentov, zbiranje povratnih informacij s strani uporabnikov, komuniciranje s poslovnimi partnerji, beleženje vzrokov za napake, ki so najbolj pogoste, itd. Delo bo potekalo v Mariboru.

  1. Ajpes, Agencija Republike Slovenije za javnopravne evidence in storitve – delo: Programer aplikacij VII/2 (I) (ž/m)

Ajpes objavlja prosto delovno mesto v Službi za informacijsko tehnologijo. Delo bo zajemalo podatkovno modeliranje, sodelovanje pri izvajanju projektnih nalog, izvajanje analize zahtevkov in izdelava specifikacij, programiranje in načrtovanje informacijskih sistemov, uvajanje novih tehnologij, vzdrževanje uporabniške in tehnične dokumentacije, itd.

  1. LPI, Nina Skube s.p. – delo: Lektor slovenskega jezika (ž/m)

Podjetje za lektoriranje in prevajanje išče lektorja slovenskega jezika, ki ima za delo tudi ustrezno izobrazbo (profesor slovenskega jezika ali univerzitetni diplomirani slovenist). Pri izbiri kandidatov imajo prednost tisti, ki že imajo izkušnje z lektoriranjem različnih besedil. Delo bo potekalo od doma, v prostorih podjetja ali pri naročniku.

  1. Sberbank – delo: Specialist za digitalne kanale (m/ž) v oddelku Digitalno bančništvo

V banki Sberbank iščejo tehnološkega navdušenca, ki pozna osnove bančništva. Poleg tehničnega znanja morate znati urejanji spletno mesto, dobro poznati SEO in druge inbound koncepte, osnove vsebinskega marketinga, digitalnega oglaševanja, analitike, uporabe CRM in komuniciranja na družbenih omrežjih.

Uspešno ste se prijavili na brezplačne e-novice.
Recapcha
Prosimo obkljukajte test.
Obvestilo
Zavrnili ste piškotke za napredno oglaševanje oziroma piškote družbenih omrežij ter spletne analitike, zato vam je onemogočen dostop do spletne strani. Piškotki nam omogočajo, da so vsebine za vas brezplačne.

Potrdite piškotke in si zagotovite neomejen dostop.
Nujno potrebni piškotki za delovanje spletne strani