Prosta delovna mesta, 1. 6. 2016

prosta delovna mesta

Za vas smo izbrali nekaj zanimivih prostih delovnih  mest. S klikom na posamezno točko si lahko ogledate natančnejše pogoje iz razpisov.Če pa želite biti v prednosti pred ostalimi iskalci zaposlitve se prijavite na naše e-novice TUKAJ. Naročnikom na e-novice namreč pošljemo seznam prostih delovnih mest en dan preden ga objavimo na portalu.

  1. Jezikovna akademija, Akademija INT – delo: Učitelj angleščine in/ali nemščine

Jezikovna šola Jezikovna akademija v svoje vrste vabi nove sodelavce – učitelje angleškega in /ali nemškega jezika, ki bi poučevali na rednih skupinskih tečajih, na individualnih tečajih in na tečajih za podjetja. Od novih sodelavcev pričakujejo ustrezen nivo znanja (dokazilo certifikat ali ustrezna izobrazba) in pedagoško ali andragoško izobrazbo. Lokacije poučevanja so v Ljubljani, Mariboru, Kranju, Celju, Novem mestu ali Kopru.

  1. Varnost Maribor d.d. – delo: Varnostnik (ž/m) in Gasilec (ž/m)

Varnostno podjetje Varnost Maribor d.d. razpisuje prosti delovni mesti za varnostnika in gasilca. Prosta delovna mesta so razpisana za širše področje Ljubljane, Maribora in Celja. Od kandidata za delovno mesto varnostnika se pričakuje opravljen NPK za varnostnika ali končana srednja šola (poklic Tehnik varovanja), zdravstveno zmožnost za opravljanje dela in nekaznovanost. Od kandidata za delovno mesto gasilec pa pričakujejo izobrazbo gasilski tehnik ali gasilec, nekaznovanost in zdravstveno zmožnost.

  1. Cetis d.d. – delo: Grafični inženir (ž/m), Tehnolog kontrole (ž/m), Kontrolor (ž/m) in Tiskar (ž/m)

V podjetju Cetis d.d. iz Celja razpisujejo več prostih delovnih mest. V svoj krog strokovnjakov tako vabijo kandidate, ki so se pripravljeni nenehno izobraževati in izpopolnjevati ter se ne bojijo novih izzivov. Razpisujejo več delovnih mest za grafične inženirje, iščejo pa tudi tehnologa kontrole, kontrolorja in tiskarja. Podjetje od zaposlenih pričakuje, da se znajdejo tudi v mednarodnem poslovnem okolju in jim nudi možnost poslovnega ter tudi osebnega razvoja

  1. Hit d.d. – delo: Slaščičar (ž/m), Kuhar (ž/m), Natakar (ž/m)

Podjetje Hit d.d. razpisuje več prostih delovnih mesta. V igralniško zabaviščnem centru Perla, Nova Gorica, iščejo slaščičarje, ki bodo odgovorni za pripravo sladic, od kandidatov pa pričakujejo ustrezno stopnjo izobrazbe in znanje iz področja priprave sladic. Podjetje išče tudi natakarje, ki bodo delo opravljali v Hitovih gostinskih enotah. Delo bo zajemalo postrežbo hrane in pijače, zaračunavanje storitev, obračun blagajne, odvajanje denarja in dokumentacije ter naročanje in prevzem pijač (zaloga). Hit d.d. pa išče tudi kuharje, ki bodo zaposleni v Hitovih gostinskih enotah. Delo bo zajemalo samostojno pripravo in predpripravo jedi.

  1. Prodajalna Mana, Metro d.d. – delo: Prodajalec (ž/m)

Mana v svoji prodajalni v Mariboru išče tri prodajalce. Od kandidatov je pričakovana ustrezna izobrazba, delovne izkušnje in poznavanje, kako poteka delo v trgovini. Kandidati bodo najprej 3 mesece delali poskusno, z možnostjo zaposlitve za nedoločen čas.

  1. Agito d.o.o. – delo: Sodelavec za uporabniško podporo in zagotavljanje kvalitete (ž/m), Razvijalec programske opreme (ž/m) in Podatkovni (BI) analitik (ž/m)

Podjetje Agito vabi nove sodelavce za različna delovna mesta. Od kandidata za delovno mesto Sodelavec za uporabniško podporo in zagotavljanje kvalitete pričakujejo sposobnost za opravljanje dela na mednarodnem projektu, ki aktivno zna angleško in pozna proces uporabniške podpore in testiranja projektov v IT. Od kandidata za delovno mesto Razvijalec programske opreme iščemo nekoga z izkušnjami. Delo bo zajemalo načrtovanje in razvoj rešitve na tehnologiji Microsoft.  Za kandidate, ki imajo veliko izkušenj iz tega področja dela, je na voljo tudi mesto tehničnega vodja projektov. Delovno mesto Podatkovni analitik pa bo zajemalo analizo podatkov, razvoj ter implementacijo algoritmov, predstavitev podatkov, itd.

  1. Tuš, Engrotuš d.o.o. – delo: Kuhar, Picopek (ž/m)

Prodajalna veriga Tuš v svoj tim vabi kuharja, picopeka, ki bo delo opravljal v novi restavraciji Planet Kranj. Delo bo obsegalo samostojno pripravo in predpripravo jedi in pic, skrb za kakovost in videz hrane, skrb za izvajanje standardov ter normativov, izvajanje HACCP standardov, skrb za čistočo in urejenost kuhinje ter skladišča.

  1. Krka d.d. – delo: Raziskovalec v Stabilnosti v razvoju analitike (ž/m) in Komercialist (ž/m)

Krka razpisuje razpis za raziskovalce v Stabilnosti v razvoju analitike, ki bi sodelovali pri razvoju analiznih tehnik, analizah stabilnostno testiranih vzorcev in aktivnem sodelovanju v razvojnih delovnih skupinah. Lokacija dela je v Ljubljani. Od kandidatov pričakujejo izobrazbo ustreznih smeri. Podjetje v svoje vrste prav tako vabi samostojnega komercialista za tuje trge, ki bo delal prodaji. Delo bo potekalo v Ljubljani, delo pa bo zajemalo izvajanje aktivnosti za doseganje rasti na trgih, izvajanje pogodbenih aktivnosti, vzpostavljanje odnosov s poslovnimi partnerji in občasne službene poti v tujino.