Prosta delovna mesta, 8. 12. 2016

prosta delovna mesta

Za vas smo izbrali nekaj zanimivih prostih delovnih  mest. S klikom na posamezno točko si lahko ogledate natančnejše pogoje iz razpisov. Če pa želite biti v prednosti pred ostalimi iskalci zaposlitve, se prijavite na naše e-novice TUKAJ. Naročnikom na e-novice namreč pošljemo seznam prostih delovnih mest en dan preden ga objavimo na portalu.

  1. Ameriška gospodarska zbornica – delo: Vodja za članstvo in partnerstva (ž/m)

Ameriška gospodarska zbornica išče novega sodelavca, ki je komunikativen, je rad v stiku z ljudmi, ima čut za marketing in je optimistična oseba. Od novega sodelavca pričakujejo tudi kreativnost, iznajdljivost, delovne izkušnje, dobro znanje angleškega jezika in sposobnost samostojnega opravljanja dela z namenom soustvarjanja boljšega okolja za življenje in poslovanje. V prijavi pričakujejo tudi eno minuto dolg video, v katerem se kandidat predstavi.

  1. HomeOgarden – delo: Vodja spletnega komuniciranja (ž/m) in Trgovski potnik za Avstrijo (ž/m)

Podjetje HomeOgarden zaradi širitve poslovanja išče nove sodelavce. Delovno mesto Vodja spletnega komuniciranja bo obsegalo skrb za komuniciranje podjetja preko različnih spletnih kanalov. Ključne naloge bodo skrb za SEO, Google oglaševanje in FB oglaševanje, moderiranje socialnih omrežij in priprava strateškega plana za komuniciranje ter njegovo izvedbo. Za delovno mesto Trgovski potnik za Avstrijo pa podjetje išče tržno naravnane in ambiciozne kandidate, ki bodo skrbeli za vodenje in tudi razvoj prodaje na področju Avstrije. Delo bo zajemalo izvajanje prodaje v skladu s cilji podjetja, razvijanje dolgoročnih partnerstev s ključnimi kupci, izvajanje rednih obiskov kupcev, skrb za izvajanje promocijskih aktivnosti ter redno poročanje.

  1. Akrapovič d.d. – delo: Industrijski oblikovalec (ž/m)

Uspešno domače podjetje Akrapovič išče novega sodelavca za delovno mesto Industrijski oblikovalec. Delo bo zajemalo sodelovanje pri razvijanju novih izdelkov, analiziranje želja, potreb in problemov kupcev, analiziranje trendov oblikovanja (za področja avtomobilizma, arhitekture, itd.), skrb za usklajevanje in povezovanje vsebinske, psihološke, tehnološke, družbenoekonomske in likovne komponente proizvoda, izdelovanje likovnih in tudi fizičnih prikazov izdelkov, skrb za izdelovanje računalniške 3D vizualizacije posameznih izdelkov, tolmačenja oziroma interpretiranje sporočila oblike izdelka, itd.

  1. KMAG – Kia Motors Adria Group d.d. – delo: Vodja projektov v marketingu (ž/m), Analitik v prodaji (ž/m), Servisni svetovalec – Sprejemnik vozil (ž/m) in Regijski HR specialist (ž/m)

Podjetje Kia išče več novih sodelavcev. Delovno mesto Vodja projektov v marketingu bo zajemalo: skrb za vodenje operativnih projektov na področju trženja, realizacija aktivnosti strateškega marketinga, skrb za posamezne prodajne akcije in za cenovne politike, pripravo planov prodajnih in promocijskih akcij, skrb za organiziranje dogodkov, izbiranje in planiranje ponudnikov, izvajanje pogajanj pogojev trženja preko različnih oglaševalskih kanalov, pripravo poročil, planiranje marž in alokacije sredstev, pripravo analiz in predlogov, skrb za proračune za posamezne dogodke in produkte, itd. Delovno mesto Analitik v prodaji bo zajemalo: pripravo in planiranje akcij, marž, cene in alokacije sredstev, analiziranje finančnih kazalnikov uspeha pri prodaji, pripravo cenikov, planov in prodajnih akcij ter skrb za pripravo analiz, interpretacija rezultatov ter poročil za nadrejene. Delovno mesto Servisni svetovalec – Sprejemnik vozil bo obsegalo: sprejem, svetovanje kupcem, naročanje strank na servis, odpiranje delovnih nalogov, posredovanje ponudb za servisne storitve, planiranje, itd. Delovno mesto Regijski HR specialist pa bo zajemalo: koordiniranje in kontrolo kadrovskih procesov v celotni Adria regiji (na Hrvaškem, v Srbiji in v Bosni in Hercegovini), skrb za urejenost poslovanja na delovno-pravnem področju, koordiniranje dela posameznih kadrovskih agencij, skrb za vodenje postopkov izbire kadrov, svetovanje vodjem pri zaposlovanju kadrov, prenos dobrih praks po celotni regiji, skrb za organizacijo in izvedbo raznih kadrovskih projektov, itd.

  1. H & M Hennes &Mauritz Gmbh – delo: Področni kontrolor poslovanja (ž/m)

H & M Slovenija išče novega sodelavca za delovno mesto Področni kontrolor poslovanja. Delo bo potekalo v Ljubljani in bo zajemalo: optimiziranje prodaje, skrb za nadzorovanje stroškov, maksimiranje dobička, sledenje stroškov in planiranje, razdelitev blaga in optimiziranje toka blaga. Novi sodelavec ali sodelavka bo nekaj dni tedensko preživel na terenu – v trgovinah na področju dela.

  1. Lek d.d. – delo: Skrbnik oskrbe kupcev (ž/m)

Podjetje Lek išče novega sodelavca za delovno mesto Skrbnik oskrbe kupcev. Delo bo potekalo v Ljubljani in bo zajemalo: skrb za upravljanje procesov oskrbe kupcev (s končnimi izdelki), zagotavljanje pravočasnega servisiranja kupcev, usklajevanje potreb po izdelkih, usklajevanje izrednih in rednih naročil, skrb za izvajanje potreb, sodelovanje in vodenje projektov, iskanje izboljšav in izvajanje optimizacije procesov oskrbe, reševanje reklamacij, skrb za zaloge končnih izdelkov, koordiniranje dela asistentov skrbnika kupcev, itd.