Prosta delovna mesta, 5. 10. 2016

prosta delovna mesta

Za vas smo izbrali nekaj zanimivih prostih delovnih  mest. S klikom na posamezno točko si lahko ogledate natančnejše pogoje iz razpisov. Če pa želite biti v prednosti pred ostalimi iskalci zaposlitve, se prijavite na naše e-novice TUKAJ. Naročnikom na e-novice namreč pošljemo seznam prostih delovnih mest en dan preden ga objavimo na portalu.

Protim Ržišnik Perc d.o.o. – delo: Vodja projektov v marketingu (ž/m)

Podjetje Protim Ržišnik Perc je biro arhitektov in inženirjev. V svoje vrste vabijo kandidata za vodenje projektov na področju trženja. Delo bo zajemalo urednikovanje spletne strani, skrb za vso marketinško gradivo, samostojno oblikovanje grafičnih in tekstualnih vsebin, prisotnost, spremljanje in aktivno delovanje na večjih dogodkih, priprava načrta in skrb za izvedbo marketinških dejavnosti, nudenje podpore pri komercialnih dejavnostih podjetja, priprava analiz glede učinkovitosti marketinških akcij in finančni pregled nad trženjem.

Špan d.o.o. – delo: Servisni sprejemnik vozil/garancijski referent (ž/m)

Avtocenter Špan išče novega sodelavca za delo na področju servisnega sprejema. Delo bo zajemalo nadziranje in izpopolnjevanje servisnega procesa, pripravo načrta za naročanje strank na servis, delo na sprejemu vozil na servis, zaključevanje delovnih nalogov in računov, priprava in izdelava garancijskih zahtevkov, skrb za reševanje reklamacij, skrb za nadomestna in testna vozila.

KMAG, Kia Motors Adria Group d.d. – delo: Finančni analitik (ž/m)

V podjetju KMAG, Kia Motors Adria Group iščejo novega sodelavca za delo na področju financ. Delovno mesto Finančni analitik bo zajemalo: pripravo poročil in analiz po naročilu vodstva, pripravo finančnih izkazov IPI, BS, IDT, koordiniranje dela z investitorji in bankirji, načrt in spremljanje denarnih tokov, skrb za obvladovanje valutnih tveganj, pripravo kontrolnih poročil, pripravo budgetov, itd.

Spar Slovenija d.o.o. – delo: Strokovni sodelavec za komunikacijo s kupci (ž/m)

Podjetje Spar Slovenija išče novega sodelavca za delo v upravi družbe. Delo bo zajemalo pisno odgovarjanje na različna vprašanja kupcev in skrb za reševanje reklamacij. Od kandidata pričakujejo vsaj 3 leta delovnih izkušenj na področju gospodarstva in zelo dobro pisno komuniciranje.

Miele d.o.o. – delo: Terenski serviser za celoten prodajni program Miele (ž/m)

Podjetje Miele v svoj kolektiv vabi Terenskega serviserja za celotni prodajni program Miele. Delo bo potekalo na terenu, občasno pa tudi na sedežu podjetja. Delo bo zajemalo redne servisne storitve, svetovanje strankam, opravljanje nujnih popravil in aktivno prodajo Miele prodajnega programa.

Krka d.d. – delo: Samostojni tehnolog v proizvodnji učinkovin (ž/m)

Podjetje Krka iz Novega mesta išče novega sodelavca za delovno mesto Samostojni tehnolog v proizvodnji učinkovin. Delo bo potekalo na področju kemijske tehnologije in bo zajemalo samostojno vodenje določenih področij, reševanje tekočih tehničnih in tehnoloških težav, sodelovanje pri uvajanju novih tehnologij, postopkov in izdelkov. Novi sodelavec bo odgovoren tudi za pripravo tehnične in tehnološke dokumentacije, za sodelovanje pri razvijanju tehnologij in vodenje prenosa tehnologij doma in v tujini. Delo bo potekalo v Novem mestu.

Hofer Slovenija d.o.o. – delo: Senior svetovalec v oddelku IT (ž/m)

Podjetje Hofer išče novega sodelavca za delo v upravi. Delo bo zajemalo: administracijo, spremljanje in vzdrževanje SAP sistemov, sodelovanje pri projektu implementacije SAP sistema, koordiniranje pri uvajanju sprememb IT sistemov, načrtovanje IT rešitev, svetovanje v strokovnih zadevah, identifikacijo zahtev uporabnikov, pomoč nadrejenim pri koordiniranju delovnih procesov.

Mercator d.d. – delo: Prodajalec – Lekarnar (ž/m)

Mercator išče nove sodelavce za delovno mesto Prodajalci – Lekarnarji v HM Ljubljana Šiška. Delo bo zajemalo prodajanje blaga v specializirani prodajalni, svetovanje kupcem in seznanjanje strank z novostmi, skrb za nabavo blaga, sortiranje in zlaganje blaga, priprava blaga za prodajo, skrb za urejen prodajni prostor, vodenje evidenc in priprava zahtevane dokumentacije, označevanje blaga z maloprodajnimi cenami, spremljanje zalog, vodenje evidence kritičnih rokov, količinski in kakovostni prevzemi blaga, zagotavljanje strokovne in prijazne storitve, itd.

DUTB – delo: Notranji revizor (ž/m)

Družba za upravljanje terjatev bank išče novega sodelavca – notranjega revizorja. Delo bo zajemalo načrtovanje, izvajanje notranjih revizij ter poročanje o izsledkih skladno s standardi notranjega revidiranja, načrtovanje notranjih revizij, zasnovanih na tveganjih, preiskovanje in vrednotenje informacij ter sporočanje izvidov, pregledovanje in ocenjevanje primernosti in učinkovitosti sistemov (notranjih kontrol, informacijskih sistemov), presojanje točnosti evidenc, poročil, preverjanje skladnosti ravnanja družbe s predpisi in internimi akti, vodenje in arhiviranje delovne dokumentacije, sodelovanje z zunanjimi revizorji ter drugimi nadzornimi institucijami, opravljanje storitve dajanja zagotovil ter storitve svetovanja skladno s standardi notranjega revidiranja, poročanje revizijski komisiji, upravnemu odboru.

Aerodrom Ljubljana d.o.o. – delo: Strokovni sodelavec za trženje (m/ž)

Podjetje Aerodrom Ljubljana išče novega sodelavca na področju trženja. Delo bo zajemalo: – izdelovanje analiz in pripravljanje poročil, pripravljanje ponudb in pogodb, vodenje in izvajanje komercialnih in trženjskih aktivnosti, sodelovanje pri trženju, organiziranje in izvajanje tržnih raziskav in tržnega komuniciranja, vodenje, koordiniranje in izvajanje komuniciranja s pomembnimi deležniki v povezavi s komercialo, upravljanje z dogodki, vodenje projektov, podpora kriznemu komuniciranju, strokovno spremljanje, analiziranje in poročanje.

Obvestilo
Zavrnili ste piškotke za napredno oglaševanje oziroma piškote družbenih omrežij ter spletne analitike, zato vam je onemogočen dostop do spletne strani. Piškotki nam omogočajo, da so vsebine za vas brezplačne.

Potrdite piškotke in si zagotovite neomejen dostop.
Nujno potrebni piškotki za delovanje spletne strani