Omejitev odgovornosti

Omejitev odgovornosti

Spletni portal Zaposlen.com upravlja in razvija podjetje W3B d.o.o. Portal je namenjen podajanju koristnih in uporabnih informacij s področja dela in iskanja zaposlitve.

Na portalu so za obiskovalce predstavljeni poklici, podani nasveti o iskanju zaposlitve in ustvarjanju dobrega vzdušja na delovnem mestu.

Vsebine na portalu temeljijo na lastnih izkušnjah piscev, na izkušnjah tudi znanih avtorjev in strokovnjakov kot tudi na javno pridobljenih informacijah.

Sodelavci na portalu se trudimo zagotavljati kakovostno vsebino za naše obiskovalce. Trudimo se preverjati strokovnost objavljenih vsebin, vendar kljub temu ne moremo le-te v celoti zagotavljati.

Portal in avtorji prispevkov ne prevzemajo nikakršne odgovornosti za morebitno osebno ali premoženjsko škodo, ki bi nastala z upoštevanjem nasvetov. Portal in avtorji tudi ne morejo posamezniku zagotoviti pridobitev zaposlitve.

Ljubljana,

Obvestilo
Zavrnili ste piškotke za napredno oglaševanje oziroma piškote družbenih omrežij ter spletne analitike, zato vam je onemogočen dostop do spletne strani. Piškotki nam omogočajo, da so vsebine za vas brezplačne.

Potrdite piškotke in si zagotovite neomejen dostop.
Nujno potrebni piškotki za delovanje spletne strani